Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Koľko spectralov naozaj prasklo sa asi nikdy nedozvieme, tie čísla ktoré zverejnili sú z USA, v Európe to môže byť všetko inak, ja som sa o tie čísla zaujímal priamo v Canyon, odmietli sa vyjadriť, čo je pochopiteľné. Podľa všetkého praskajú iba zliatinové vzpery, takže buďto treba kúpiť verziu SL alebo LTD, ktoré majú zadnú stavbu karbónovú, tie sú OK. Tieto dva modely sú však vcelku drahé a tiež vypredané... dá sa ale kúpiť za 2500 full carbon rám, a zvyšok dostavať podľa svojich finančných možností.
Zdravim rozmyšlam si objednat neuron al 6.0 2019 aky mate nazor ?rozdiel oproti 2018 sa mi zda byt slušny
Je naozaj velmi tazky. 7.0 je o kilo lahsi, to je velky rozdiel. V tychto vahovych kategoriach pozri aj vypredaje tohtorocnych modelov, myslim ze sa najde aj lepsi kauf.
Zdravim rozmyšlam si objednat neuron al 6.0 2019 aky mate nazor ?rozdiel oproti 2018 sa mi zda byt slušny
Ako ti ostatni radili, vaha je uz cez 14kg takze radsej 7.0
Ale ta nova geometria je super, pokial ti nevadia 29 kolesa.
Len pocitaj s tym ze budes menit.. napr brzdy lebo oba modely ich maju slabe.
...k tým brzdám, tiež som ich chcel hneď meniť, ale vyskúšal som iné dosky, a kotúče a brzdia o dosť lepšie. Vážne uvažujem že si ich nechám.
Ono kym nevyskusas nieco lepsie, budes mat pocit ze stacia, tak je to vzdy. Ja mozem porovnat len moje SLX a nejake BR-nejake cislo.. pod deore radou a je to dost rozdiel. Teda kamos ma tie lacnejsie a ked sadol na moj bajk tak on hned vychvaloval moje SLX... a ide kupovat XTcka. Napr. jeho brzdove packy kladu ovela vacsi odpor ako moje.
Ale dost zalezi aky teren na tom clovek jazdi..ak je tam aj dost zjazdov, tak to chce nieco lepsie.
Mravcolev-samozrejme ze 29tky mal som uz canyon mal 12.8 kg nerve 8.9 2016 len ta geo a zdvihy na vetšie šantenie chybali a teraz sa obavam aj tej veci či to nebude pomale ked bude nejaka asfaltova rovinka ale som už rozhodnuty len ešte troška vaham či nespravim chybu brzdy som mal slx a je mi jasne že bude treba vymenu nad modelom 7 neuvažujem je to už cez rozpočet ked spočitam ine plašte a brzdy už by to bolo moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ale aspon sa clovek co to dozvie, 820 kusov na recall, 20 znamych prasknuti.
https://www.canyon.com/en/mtb/spectral/2018/f-spectral-cf.html
Potreboval by som košík na fľašu: https://www.canyon.com/cs-sk/accessories/?category=11459#id=64197
a fľašu https://www.canyon.com/cs-sk/accessories/?category=2717#id=43795
Dík
Podľa mňa trochu ťažký
Je naozaj velmi tazky. 7.0 je o kilo lahsi, to je velky rozdiel. V tychto vahovych kategoriach pozri aj vypredaje tohtorocnych modelov, myslim ze sa najde aj lepsi kauf.
Dakujem
Ako ti ostatni radili, vaha je uz cez 14kg
Ale ta nova geometria je super, pokial ti nevadia 29 kolesa.
Len pocitaj s tym ze budes menit.. napr brzdy lebo oba modely ich maju slabe.
Ono kym nevyskusas nieco lepsie, budes mat pocit ze stacia, tak je to vzdy. Ja mozem porovnat len moje SLX a nejake BR-nejake cislo.. pod deore radou a je to dost rozdiel. Teda kamos ma tie lacnejsie a ked sadol na moj bajk tak on hned vychvaloval moje SLX... a ide kupovat XTcka. Napr. jeho brzdove packy kladu ovela vacsi odpor ako moje.
Ale dost zalezi aky teren na tom clovek jazdi..ak je tam aj dost zjazdov, tak to chce nieco lepsie.
Dosť ma zaujíma, keď tvoj kamoš kúpi tie XTčka, porovnanie SLX vs XT. Či ten rozdiel stojí za tie peniaze.
BBB BBS-53 DISCSTOP brzdové doštičky
14,99 €
https://www.canyon.com/de-sk/mtb/spectral/