Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
odvijal som sa od textu chcem HLAVNE jazdit po horach (nieco ako cyklotury) a na to Spectral sa da pouzit ale Enduro bike nieje urceny na vyslapy moc, skor sa clovek namaka
ja som napr par skokov na Neurone spravil na malom trialny na Ahoji pri piestanoch a pohoda ale na co nemam nerobim, naco skusat a znicit bike? to nedava logiku si myslim... ved kup Neurona a chod zaskakat do Kalnice a uvidis kolko znesie a ked ho polames tak sudruhovia z nemecka ta poslu asi dakam
jeffsy 29 je niečo medzi neuronom a spectralom, dá sa s ním zablbnuť v bikeparku a 29 budu rýchle aj na výjazdoch navyše sa dajú jednoducho jemne zmeniť uhly na viac "xc"
jeffsy 29 je niečo medzi neuronom a spectralom, dá sa s ním zablbnuť v bikeparku a 29 budu rýchle aj na výjazdoch navyše sa dajú jednoducho jemne zmeniť uhly na viac "xc"
Čaute, v budúcnosti dosť uvažujem o kúpe Canyonu Exceed CF SL 6.0. Len som trošku na vážkach ohľadom veľkosti rámu. Skúšal som si na ich web stránke u modelu kalkuláciu rámu podľa parametrov mojej postavy a vychádza mi to že som akoby presne medzi rámom S a M. Samozrejme si plánujem bike predom vyskúšať, len že či mal niekto podobnú dilemu s veľkosťou rámu a ako ju riešil. Lebo na testovačke budem mať k dispozícii pravdepodobne len jednu veľkosť rámu k dispozícii na vyskúšanie, zrejme M. Že či by mi S bol len tak tak, a M náhodou veľký... Pri zachovaných parametroch a výške 171cm mi to hodí S, a pri 172cm M. (rozkrok 81/ hmotnosť 65/ trup 60/ ramená cca 50/ dĺžka paže cca 66) https://www.canyon.com/cs-sk/mtb/exceed/2019/exceed-cf-sl-6-0.html
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
ides jazdit zavody??? s takymto bikom? alebo si ides kupit karbon aby si mal karbon? aby si sa pomachroval??? asi to druhe si myslim... 1,3kg ta zachrani:? na ukor komponentov?? nechapem naco cpu take kostry na ukor kvality vybavy!!!toto je politika skor na marketingovy tah a ovecky sa toho chytia....
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
moj osobny nazor je tak...
ja by som do karbonu isiel ale komponentamy niekde inde komplet XTR , tlmice fox kashima, setril by som na vahe kde sa da... hlavne pri maratonoch a zavodoch, podla mna kupit karbon za 1400 je pi**vina riadna... len preto aby som mal karbon... to si mozes kupi ferrari a dat tam z babety motor to mas to iste
1.karbon nie je len o váhe, najprv si naštuduj problematiku lebo ta tu na fore roznesú na kopytách
2. aké komponenty sú na tom ramblery lepšie prosím ta..
na testovačke ti určite budú vedieť poradiť keď sa ich spýtaš či potrebuješ menší alebo nie
PS. ked tak pozerám tvoje fotky tak potrebuješ určite niečo menšie ako ten rambler, porovnaj geometrie
Porovnával som geometrie aktuálneho Ramblera a Canyona. Najmenšia veľkosť CTM (18) približne zodpovedá u Canyonu veľkosti M. Veľkosť S je potom ešte menšia ako u CTM 18-ka.
Hej, veľkosť môjho biku som žiaľ zle zvolil. Keď som ho kupoval tak som sa o bicykle nejako moc nezaujímal a pri kúpe mi predavač ani nejako moc neporadil. Povedal sedí vám ten aj ten a bolo dokonané.
MarekGbely aby som poradil k velkosti - som o trosicka vyssi ako ty, rovnaky inseam ~80-81cm a mam Grand canyon vo velkosti S (rocnik 2016). M-ko je mi uz neprijemne na stand-over. Exceed je trosicka mensi, tusim som sa nan posadil 1-2 roky dozadu, a to M-ko by sa asi dalo, neviem ale ci sa nemenila geometria medzicasom.
prvý taký indikátor či sedí rám je že keď si nastavíš výšku posedu (vystretá noha-päta na pedály v spodnej polohe) tak výška sedla by mala byt nad úrovňou pred-stavca 5-15cm(odhadom),vzdialenosť sedlo-riaditka sa ešte daju jemne meniť kratším/dlhším predstavcom a posúvaním sedla. Ale fakt na tej testovačke by ti mali vedieť poradiť, pripadne si sprav nejaké fotky jak na ňom sedíš .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vedel by som si uz inac vybrat
Galuskový
https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/2120/sCategory/509
https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/2120/sCategory/509
<3 diky moc, porozmyslam
https://www.canyon.com/cs-sk/mtb/exceed/2019/exceed-cf-sl-6-0.html
PS. ked tak pozerám tvoje fotky tak potrebuješ určite niečo menšie ako ten rambler, porovnaj geometrie
moznoze lepsia volba aj komponenty su tam lepsie.-.
CTM RASCAL 2.0 29 bicykel, tmavočervená/strieborná
1 199 €
MOC 1 199,99 €moznoze lepsia volba aj komponenty su tam lepsie.-.
nieje, nemá. neviem či ti neušlo že ten canyon je karbonák
CTM RASCAL 2.0 29 bicykel, tmavočervená/strieborná
1 199 €
MOC 1 199,99 €ja by som do karbonu isiel ale komponentamy niekde inde komplet XTR , tlmice fox kashima, setril by som na vahe kde sa da... hlavne pri maratonoch a zavodoch, podla mna kupit karbon za 1400 je pi**vina riadna... len preto aby som mal karbon... to si mozes kupi ferrari a dat tam z babety motor to mas to iste
2. aké komponenty sú na tom ramblery lepšie prosím ta..
Porovnával som geometrie aktuálneho Ramblera a Canyona. Najmenšia veľkosť CTM (18) približne zodpovedá u Canyonu veľkosti M. Veľkosť S je potom ešte menšia ako u CTM 18-ka.
Hej, veľkosť môjho biku som žiaľ zle zvolil. Keď som ho kupoval tak som sa o bicykle nejako moc nezaujímal a pri kúpe mi predavač ani nejako moc neporadil. Povedal sedí vám ten aj ten a bolo dokonané.