Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zdravim, prosim o radu, mam zaujem o bajk Grand Canyon, rozhodujem sa medzi dvoma modelmi (AL 6.0 vs AL 7.0) a zaujimali by ma dve veci:
- 1. model AL 6.0 je o 200e lacnejsi oproti AL 7.0 aj napriek tomu ze ma osadenie XT/SLX co mi pride o dost lepsie ako Sram eagle GX/ NX (Ano vidla je pri 7.0 Rockshox Judy vs Suntour) - co si o tom myslite a ktory by ste brali vy?
- 2. mam 190cm a vychadza mi L velkost podla stranky Canyonu,co je dost na hrane, kludne by asi mohlo byt aj XL - najde sa tu nejaka dobra dusa ktora ma Lko a za flasu vina by ma nechala na neho posadit?
Zdravim, prosim o radu, mam zaujem o bajk Grand Canyon, rozhodujem sa medzi dvoma modelmi (AL 6.0 vs AL 7.0) a zaujimali by ma dve veci:
- 1. model AL 6.0 je o 200e lacnejsi oproti AL 7.0 aj napriek tomu ze ma osadenie XT/SLX co mi pride o dost lepsie ako Sram eagle GX/ NX (Ano vidla je pri 7.0 Rockshox Judy vs Suntour) - co si o tom myslite a ktory by ste brali vy?
- 2. mam 190cm a vychadza mi L velkost podla stranky Canyonu,co je dost na hrane, kludne by asi mohlo byt aj XL - najde sa tu nejaka dobra dusa ktora ma Lko a za flasu vina by ma nechala na neho posadit?
Dakujem
Ja osobne nemám zlú skúsenosť so Suntour, mám Axon a funguje fajn, čo by mi ale vadilo na 6.0, že nemá vzadu pevnú osku a už mi nepríde tak výhodný po tom ako zdraželi. Tá 8.0 sa mi zdá cenou a výbavou asi najlepší kauf. A určite ber XL.
Dakujem
6ka nema pevne a boost osy, 7ka ano, teda ram vhodnejsi na buduci upgrade, ma vyssi zdvih o 20 mm, viac trailovejsi bajk ako 6ka.
Vdaka za nazor, priklanam sa k tej 7.0 asi, 8.0 by bola lepsia ale neni na sklade...
Nahodou niekto v BA co ma Grand Canyon velkost L alebo XL a necha ma posadit na 10sekund?dakujem
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu. Mám v úmysle si objednať Canyon Neuron AL 6.0, podľa nejakej veľkostnej kalkulačky mi predpovedá veľkosť M.
Mám 178 cm a výška rozkroku 80-83 cm.
Viete mi niekto kto ho má poradiť, prípadne máte podobné výškové parametre, či si mám kúpiť L alebo M.
Prípadne do akého iného bicykla v porovnaní s tým Canyon Neuron AL 6.0 by ste radšej siahli?
Ja mam Nerve (2015) co je vlastne Neuron velkost M pri vyske 177cm a sedi mi vyborne, dlhe 100km trasy bez problemov. Chvilku som si vymenil bike s kamosom, ktory ma presne ten isty model, ale velkost L a skoro ziaden rozdiel som necitil, iba minimalny a dobre sa mi na nom islo (mozno mal viac prisunute sedlo dopredu, neviem). Ak si z KE, tak sa kludne mozme stretnut a mozes si vyskusat velkost M.
Práveže, som zo Žiliny, lebo aj keď som si navolil vyššie o 2 CM a teda aj výška rozkroku je vyššia tak stále mi volilo veľkosť M. Neviem teraz či teda to M alebo L.
Zdravím to nie je až také jednoduché a 100 € na doprave teda nechcem stratiť a bicykel nebudem mať vyše mesiaca. Je to celkom risk, ale dnes si skúsim jeden model L a uvidím čo a ako...vďaka za príspevok.
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu. Mám v úmysle si objednať Canyon Neuron AL 6.0, podľa nejakej veľkostnej kalkulačky mi predpovedá veľkosť M.
Viete mi niekto kto ho má poradiť, prípadne máte podobné výškové parametre, či si mám kúpiť L alebo M.
Prípadne do akého iného bicykla v porovnaní s tým Canyon Neuron AL 6.0 by ste radšej siahli?
Môj rozpočet je do 2000 €
Ďakujem za odkazy
Mam Neurona 7 , 176/82 a bral som L ,sedlovka sedi ako na mieru,predtym som jazdil M. Za mna L
Druhy krat by som asi siahol po Treku Fuel Ex7
Myslím, že M ti sadne určite. Ja mám 183 cm a tiež mi odporúčali M, ale zobral som L. Pri tvojej výške by som L vôbec neriešil. Mám Neuron AL 6.0 2018.
Dnes mi prišiel Canyon Grail CF SL 8 - taktiež bez zadného kolesa odmotovanej prehadzovačky. Niekde som čítal, že to je podľa veľkosti biku ...nezmestí sa do krabice. Ja som mal veľkosť L.
Tiež som sa trošku vytrápil. Prosím môžete potvrdiť, že som na pätku nahodil správne prehadzovák ...vid obrázok boli Bam tam také záražky - oprel som to o prvú.
Ahojte, planujem kupiť Graila - z pôvodneho budgetu som už zmerený s dvojnásobkom sumy:) akurtá mam obavy s doručovania a termínov. Neviem či sa na ich raitingu podielajú len nahnevaní, ale to čítanie príbehov o nekonečných posunoch doručenia, opakovaných reklamáciách a nefunkčnom supporte ma odrazuje. Máte niekto objektívnu pozitívnu/negatívnu skúsenosť? Planujem objednať bike čo maju v stave "na sklade" doručenie 7 až 14 dní..
Ahojte, všetkým čo plánujú objednať Canyon a po fórach čítajú "neuveriteľne" negatívne príbehy o doručovaní, resp. nedoručovaní, sa chcem podeliť so skúsenosťou. Pretože som veľmi, veľmi váhal. Nakoniec som riskol.
STRUČNE - SKUSENOST BOLA SUPER!!!!
Bike som objednával s vedomím, že má prísť až o mesiac (čo som akceptoval, pretože v kamenných obchodoch túto jar už nič nezostalo a na eshopoch len dopredaj veľkostí alebo starých modelov. V poslednom kroku pred potvrdením objednávky som dostal upozornenie o ďalšom posune termínu o mesiac - 15.7.2020! Stále som to považoval za fér upozornenie - a hlavne prachy stačilo poslať po vyrobení a 15 dní pred odoslaním biku. Neuhrádzal som teda hneď a nechal som si to ako možnosť, že medzičasom niečo kúpim.
Zhodou šťastných náhod som išiel posielať parametre biku kvôli plánovanému bikefittingu. Dal som do googlu model a padol som na zadok - prvý link bol na odkaz Canyon stránku s info "1ks na sklade". Ihneď som písal cez chat na SK/CZ support či to je fake?!?!? Potvrdili mi stav na sklade, stornovali staru objednávku, hneď mi vystavili novú objednávku, do 1 minúty mi prišiel link na online platbu kartou, zaplatil som. Odoslanie bolo sľúbené v týždni od 1.6. do 5.6..
Dnes 4.6.2020 ho mám doma (namiesto dvoch mesiacov dva týždne:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujem
Nepises co jazdis ale ak to je les a chces si trocha uzit traily tak by som si trocha doplatil.
Dakujem
Ja osobne nemám zlú skúsenosť so Suntour, mám Axon a funguje fajn, čo by mi ale vadilo na 6.0, že nemá vzadu pevnú osku a už mi nepríde tak výhodný po tom ako zdraželi. Tá 8.0 sa mi zdá cenou a výbavou asi najlepší kauf. A určite ber XL.
Dakujem
6ka nema pevne a boost osy, 7ka ano, teda ram vhodnejsi na buduci upgrade, ma vyssi zdvih o 20 mm, viac trailovejsi bajk ako 6ka.
Nahodou niekto v BA co ma Grand Canyon velkost L alebo XL a necha ma posadit na 10sekund?dakujem
Ďakujem za odkazy
Ďakujem za odkazy
Mam Neurona 7 , 176/82 a bral som L ,sedlovka sedi ako na mieru,predtym som jazdil M. Za mna L
Druhy krat by som asi siahol po Treku Fuel Ex7
Tiež som sa trošku vytrápil. Prosím môžete potvrdiť, že som na pätku nahodil správne prehadzovák ...vid obrázok boli Bam tam také záražky - oprel som to o prvú.
Ahojte, všetkým čo plánujú objednať Canyon a po fórach čítajú "neuveriteľne" negatívne príbehy o doručovaní, resp. nedoručovaní, sa chcem podeliť so skúsenosťou. Pretože som veľmi, veľmi váhal. Nakoniec som riskol.
STRUČNE - SKUSENOST BOLA SUPER!!!!
Bike som objednával s vedomím, že má prísť až o mesiac (čo som akceptoval, pretože v kamenných obchodoch túto jar už nič nezostalo a na eshopoch len dopredaj veľkostí alebo starých modelov. V poslednom kroku pred potvrdením objednávky som dostal upozornenie o ďalšom posune termínu o mesiac - 15.7.2020! Stále som to považoval za fér upozornenie - a hlavne prachy stačilo poslať po vyrobení a 15 dní pred odoslaním biku. Neuhrádzal som teda hneď a nechal som si to ako možnosť, že medzičasom niečo kúpim.
Zhodou šťastných náhod som išiel posielať parametre biku kvôli plánovanému bikefittingu. Dal som do googlu model a padol som na zadok - prvý link bol na odkaz Canyon stránku s info "1ks na sklade". Ihneď som písal cez chat na SK/CZ support či to je fake?!?!? Potvrdili mi stav na sklade, stornovali staru objednávku, hneď mi vystavili novú objednávku, do 1 minúty mi prišiel link na online platbu kartou, zaplatil som. Odoslanie bolo sľúbené v týždni od 1.6. do 5.6..
Dnes 4.6.2020 ho mám doma (namiesto dvoch mesiacov dva týždne:)