Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte, náhodou bude niekto objednávať cez eshop Canyon doplnky? Potreboval by som kúpiť tovar za cca 20€. Chcel by som sharovať poštovné. Prevzatie osobne v rámci Bratislavy. Dajte vedieť na [email protected]. Fero
Ahojte, bral tu niekto z vás do košíka nový Spectral 29? Silno nad ním rozmýšľam, ale nedajú mi spávať veľmi zlé recenzie na zákaznícku podporu pri výbere správnej veľkosti. Mám teraz Neuron 2017 v L-ku, a myslím, že je to v pohode. Nastavil som výšku sedla (a vymenil 125 za 170mm teleskopku) a nikdy nebol problém s bolesťou chrbta.
Mám 180-182cm a 90-92cm "dlhé nohy" (ak to meriam správne). Ak to mám opísať, tak mám dlhšie nohy a kratšiu hlavohruď (mám kamoša, ktorý je rovnako vysoký, no mal o 7cm nižšie sedlovku na mojom biku, keď som mu ho požičiaval (ešte so 125 teleskopkou). V skratke to vidím tak, že mám XL nohy a Mko zbytok tela. Diks
Ja mam x-nasobnu skusenost, vzdy boli bicykle dodane bez problemov, na stranje si sledujes pohtb zasielky. Jeden bike mi prisiel s malou oskreninou, za par dni poslali druhy kus. Samozrejme teraz vsetko trva dlhsie a hlavne nema ani Canyon zasobu bicyklov na sklade.
K tej zákazníckej podpore: ja som kupoval 2 x bicykel od Canyonu: Nerve 7 2014 a Neuron CF 9 2021. CZ podpora reagovala vždy cez online chat okamžite (veľkosť, teleskopku, náhradné ložiská, ...), na mail (vracal som naspäť CF kvôli poškodenému rámu pri doručení, dá sa to nájsť vo vlákne Canyon reklamácie) najneskôr na druhý deň ráno.
Takisto mám krátke nohy a celý som nevysoký, takže som mal obavy pri výbere veľkosti a pri CF aj z vysunutia teleskopky.
Za mňa komunikácia vždy 1*
TERMÍNY DOSTUPNOSTI 2021 - často se na nás v posledních dnech obracíte s dotazem, jestli jsou termíny dostupnosti na eshopu uvedeny správně (dodání kola až např. v květnu, červenci, srpnu..).
Bohužel ano, letošní sezóna bude z několika důvodů dost specifická - enormní poptávka po cyklistickém zboží spojená s horší dostupností cyklokomponentů od výrobců a pomalejší logistikou, způsobenou koronakrizí, bude v tomto roce zásadním způsobem ovlivňovat dostupnost většiny modelů.
Jestli tedy plánujete objednat některý z modelů 2021, tak doporučujeme nečekat, protože některé z oblíbených řad (např. LUX, NEURON, EXCEED, GRAND CANYON...) by už mohly být během prvních jarních měsíců vyprodané nebo budou mít termín dostupnosti až na podzim nebo v zimě 2022.
Termín dostupnosti, který vidíte na webu je však orientační - potvrzený termín odeslání kola obdržíte vždy po vytvoření objednávky emailem.
Prosím Vás...ku tým posunutiam dodania Vám chodí nejaké info na email ? Ja som objednal bike ešte na začiatku novembra a mal by prísť začiatkom apríla...zatiaľ mi nič neprišlo o nejako odložení objednávky alebo podobne...
dominikvonbanhof a to som ešte v novembri rozmýšľal, že ešte počkám ja som menil aj rajdy a to mi hneď napísali ochotne, že sa mi kvôli tomu zmení objednávka o 2 týždne ale šak čo už...
No, vzhladom na posledne info od YT som radsej spravil objednavku u Canyonu aj ja uz teraz (aj tak uz neskoro - dodanie prelom maj/jun!!!), a uvidime ci a ako sa to bude posuvat a ci YT pride s niecim koli comu budem Canyon objednavku rusit.. Ta situacia s bajkami globalne je ozaj na ho.no Ozaj si pripadam horsie ako ked som vyberal a cakal na auta..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde zoženiem "štupel" na dieru v ráme (viď foto)?
dik
Mám 180-182cm a 90-92cm "dlhé nohy" (ak to meriam správne). Ak to mám opísať, tak mám dlhšie nohy a kratšiu hlavohruď
Takisto mám krátke nohy a celý som nevysoký, takže som mal obavy pri výbere veľkosti a pri CF aj z vysunutia teleskopky.
Za mňa komunikácia vždy 1*
TERMÍNY DOSTUPNOSTI 2021 - často se na nás v posledních dnech obracíte s dotazem, jestli jsou termíny dostupnosti na eshopu uvedeny správně (dodání kola až např. v květnu, červenci, srpnu..).
Bohužel ano, letošní sezóna bude z několika důvodů dost specifická - enormní poptávka po cyklistickém zboží spojená s horší dostupností cyklokomponentů od výrobců a pomalejší logistikou, způsobenou koronakrizí, bude v tomto roce zásadním způsobem ovlivňovat dostupnost většiny modelů.
Jestli tedy plánujete objednat některý z modelů 2021, tak doporučujeme nečekat, protože některé z oblíbených řad (např. LUX, NEURON, EXCEED, GRAND CANYON...) by už mohly být během prvních jarních měsíců vyprodané nebo budou mít termín dostupnosti až na podzim nebo v zimě 2022.
Termín dostupnosti, který vidíte na webu je však orientační - potvrzený termín odeslání kola obdržíte vždy po vytvoření objednávky emailem.