Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte, planujem kupu Canyon Neuron CF 9.0 rocnik 2021. Najdem niekoho z Bratislavy kto ma model vo velkosti M alebo L a dovolil by mi sadnut si na bajk? Vo velkostnej kalkulacke mi sice vychadza na vysku 182 a rozkrok 84 velkost M ale ked skusim dat vysku 183 uz je to velkost L a mam teda dilemu co s velkostou. Teraz jazdim Specialized velkost L. Vdaka za ochotu.
Nechcem tu kaziť ilúzie, ale mne prišiel mail 8.12. 2020 že je bike v baliarni a bude zakrátko expedovany. Dodnes nemám Info, nemajú Chat online a na maila mi neprišla už vyše týždňa odpoveď ?
Nechcem tu kaziť ilúzie, ale mne prišiel mail 8.12. 2020 že je bike v baliarni a bude zakrátko expedovany. Dodnes nemám Info, nemajú Chat online a na maila mi neprišla už vyše týždňa odpoveď ?
Nie, v mojom prípade išlo o reklamáciu. Bike tam majú od konca októbra... A prvá komunikácia s nimi prebehla v polovici septembra... Nejako nestíhajú nič 😀😀
Aha jasne chapem, no teraz idu biky na dračku. Však aj keď som ho platil ma až na 5. Pokus pustilo k platbe a pisalo mi že maju preťaženy system. No dufam ze reklamovat nebudem musieť, toho sa bojím najviac
Ahojte, planujem kupu Canyon Neuron CF 9.0 rocnik 2021. Najdem niekoho z Bratislavy kto ma model vo velkosti M alebo L a dovolil by mi sadnut si na bajk? Vo velkostnej kalkulacke mi sice vychadza na vysku 182 a rozkrok 84 velkost M ale ked skusim dat vysku 183 uz je to velkost L a mam teda dilemu co s velkostou. Teraz jazdim Specialized velkost L. Vdaka za ochotu.
pripájam sa s prosbou o radu M vs. L, po dnešnom premeraní mám cca rovnaké hodnoty (asi sa scvrkávam )
Ja som riešil pred týždňom reklamáciu na vidlicu Rockshox Sid, napísal som email, v ten deň mi bolo odpovedané a o 2 dní bol pri mne kuriér ktorý prebral zabalenú vidlicu, všetko pekne popísané v emaily ako mam vidlu zabaliť, kedy príde kuriér aj dĺžka vybavenia reklamácie v mojom prípade 3-4 týždne, keďže sa to posiela do CZ. Ja som s podporou Canyon nemal nikdy problém, chalan mi ešte odpísal ak neviem rozobrať vidlicu kľudne môžem poslať celý bike v ich krabici...
Dakujem, pedale su Funn Python. Nasiel som ich na bike discount ,boli v akcii takmer za polovicu, tak som ich hned zobral. Dost vyrazne piny, dost lahke, super spracovanie, uvidime co vydrzia.
Došiel mi Exceed. Spolu s ním som objednal aj sedlovku. Prišlo to v dvoch balíkoch. Očakával som, že sedlovka bude už na biku. Nevadí maličkosť. Krabica za 19,90€ bola slušne povedaná roztrhaná. Našťastie kuriér bol slušný, počkal kým som krabicu otvoril a bicykel vizuálne skontroloval. Pri rozbaľovaní aj vnútro krabice bolo ako z frontu. Všelijako pozliepané. Našťastie na bicykli ani najmenšia známka poškodenia.
Kuriér odišiel a ja som začal postupne "skladať" bicykel. Nahodil som riadidlá, predné koleso, vymenil sedlovku. Paráda bicykel poskladaný rýchlo.
Samozrejme začal som postupne kontrolovať funkčnosť:
- Lanko ovládania uzamknutia vidlice úplne uvoľnené - nefungovalo, opravil som
- Predná brzda neodvzdušnená, páčku som dal až k riadidlám - odvzdušnil som
- Radenie ok, no pri skúške funkčnosti mi reťaz podozrivo skákala ... tak som jemne doladil, fajn funguje, dal som dole zo stojana a bicykel jemne nestabilný ->
-> nedotiahnutá zadná pevná os - dotiahol som
Bol to štvrtý Canyon "v rodine". Prvý krát bol "zmontovaný" v zlom až v nebezpečnom stave.
Ešte čakám na jeden Grand Canyon. Dúfam, že sa nebudem hanbiť za "nekvalitu u známych.
Inac mne sa stalo to iste , krabica jeden otvor na ruku otrhnuty, vrch otvoreny.....,nastastie bike bez poskodenia. Ale prekvapilo ma to. Myslel som ze to bolo tym, ako to pri manipulacii niekto neopatrne chytil, predsa je to karton. Alebo to otvaraju pri prechode hranic? Co by sa nemalo....., mozno by nebolo od veci Canyon upozornit ze sa to deje.
Inac v skatuli som nenasiel tokeny do vidlice a ani ventilky na bezdusovky , predtym to davali. Mate niekto podobnu skusenost?
Akurát som si kontroloval stav objednávky a bike mi už expedovali, chcem sa spýtať so skúsenosťou s kuriérmi. Doručuje to UPS chcem sa len spýtať či nemajú problém ak pre bike zašlem priatelku alebo člena rodiny pretože mam dolamane hnaty aj nohu a momentalne len ležim ???
Normálne dojde auto a vylozi to😄.Ani si neoveruju totožnosť cize s týmto problém nebude. Pouc rodinu co robiť, ak by aj tebe došla "rozobrata" krabica. Minimálne to poškodenie odfotit pri preberaní, ak by niečo neskôr chýbalo atd...., nech to mas zdokladovane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A objednával si neuron ? Respektíve bol skladom ?
pripájam sa s prosbou o radu M vs. L, po dnešnom premeraní mám cca rovnaké hodnoty (asi sa scvrkávam
Porovnaj s geo predošlých bikow
Co to tam mas za pedale, prosim ta..?
Veľa šťastných kilometrov a ešte viac príjemných zážitkov.
Mne tiež došiel bike, len ešte predychávam
Kuriér odišiel a ja som začal postupne "skladať" bicykel. Nahodil som riadidlá, predné koleso, vymenil sedlovku. Paráda bicykel poskladaný rýchlo.
Samozrejme začal som postupne kontrolovať funkčnosť:
- Lanko ovládania uzamknutia vidlice úplne uvoľnené - nefungovalo, opravil som
- Predná brzda neodvzdušnená, páčku som dal až k riadidlám - odvzdušnil som
- Radenie ok, no pri skúške funkčnosti mi reťaz podozrivo skákala ... tak som jemne doladil, fajn funguje, dal som dole zo stojana a bicykel jemne nestabilný ->
-> nedotiahnutá zadná pevná os - dotiahol som
Bol to štvrtý Canyon "v rodine". Prvý krát bol "zmontovaný" v zlom až v nebezpečnom stave.
Ešte čakám na jeden Grand Canyon. Dúfam, že sa nebudem hanbiť za "nekvalitu u známych.
Inac v skatuli som nenasiel tokeny do vidlice a ani ventilky na bezdusovky , predtym to davali. Mate niekto podobnu skusenost?