Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zdravim borci, rozmyslam nad Grand Canyon 8 alebo Exceed CF 5. U GC 8 vyhrava cena, u CF 5 hmotnost. Z vlastnej skusenosti by ste co radsej brali? Jazdim vacsinou asfalt/lesne cesty, ziadne skoky alebo traily. Trosku sa obavam tej hmotnosti u GC 8, kedze v L-ku moze mat dobrych 14kg.
A druha dilema, mam 183cm som presne na hranici M/L. Nemam tie dva kde vyskusat, tak ci mi nahodou viete poradit co by mohlo byt vhodnejsie (ci niekto z vas nemal podobny problem s vyberom a ako sa rozhodol pri objednavke).
Vopred dik. A sorry ze to pisem do temy o objednavke, chcem len ziskat nejake info, kym sa este ako tak daju objednat.
Riešil som podobne v 2021 vtedy vyhrala cena a kúpil som si Grand Canyon 6 ale stále mi črtala v hlave tá hmotnosť,takže som si tento rok kúpil Exceed 6 a ostal mi aj Grand Canyon 😂
Riešil som podobne v 2021 vtedy vyhrala cena a kúpil som si Grand Canyon 6 ale stále mi črtala v hlave tá hmotnosť,takže som si tento rok kúpil Exceed 6 a ostal mi aj Grand Canyon 😂
Nebol ten Grand Canyon 6 zbytocna kupa? Ako ti sedi ten exceed?
To Ihalama: tak chvíľu som mal pocit dobrej kúpy 😂preto ti to píšem aby si zvážil či ťa nebude trápiť tá hmotnosť a urobíš zbytočný medzikrok s tým Grand Canyon 😉Exceed by mal byť čo sa týka geo +- ako GC,ešte som na ňom nejazdill, mám ho v podstate len vybaleny a poskladaný
To Ihalama: tak chvíľu som mal pocit dobrej kúpy 😂preto ti to píšem aby si zvážil či ťa nebude trápiť tá hmotnosť a urobíš zbytočný medzikrok s tým Grand Canyon 😉Exceed by mal byť čo sa týka geo +- ako GC,ešte som na ňom nejazdill, mám ho v podstate len vybaleny a poskladaný
Tak ked to poskusas, napis svoje dojmy z rozdielov.
Nahodou som teraz nasiel/pozrel exploded views ramov a celkom ma zaskocilo ze LUX/LUX trail a neuron CF maju vrchny aj horny cap len srob do ramu napriamo. Nieje tam oska skrz ani nevyzera ze je tam puzdro dalsie. Neuron AL ma spodny cap osku aspon.
Nikto s tym nema problem? Potom vlastne cela vaha namaha zavit. Mal som podobne riesenie na starsom ghoste na vrchnom cape a zavit v rame sa vyvyklal (relativne rychlo), nastastie to bola vlozka ktora sa dala vymenit. Cube to mal kedysi rovnako a sroby im trhalo. Nechapem toto riesenie. Ma zmysel ked nemate miesto dat osku skrz, ale cakal by som ze na modernom rame to neuvidim.
Caute, viem ze je to MTB tema ale kedze v cestnych nic podobne nie je hodim to tu - ti co tu mate Canyon Aeroad, ake su vase skusenosti? Citam, ze mavali problem so sedlovkou , tak ma zaujima ci do toho ist ci nie.
Caute, viem ze je to MTB tema ale kedze v cestnych nic podobne nie je hodim to tu - ti co tu mate Canyon Aeroad, ake su vase skusenosti? Citam, ze mavali problem so sedlovkou , tak ma zaujima ci do toho ist ci nie.
ja som mal predosly aeroad a bol som maximalne spokojny.. chcel som kupovat tento novy ale vela ludi z okolia ma problem so sedlovkou tak som siel do ultimate, pridali tam len gumicku a specialne mazivo pre tento rok, ten ram robili 4 roky a formy uz maju spravene tak to lepia ako sa da a je vela reklamacii, osobne som do noveho aeroadu nesiel
A aj po tomto "fixe" s tym maju stale problem? TO si ma moc nepotesil teda s tymi kolesami mi to pride ako fajn deal, a ktovie kedy pridu na trh s novou verziou.
Nahodou som teraz nasiel/pozrel exploded views ramov a celkom ma zaskocilo ze LUX/LUX trail a neuron CF maju vrchny aj horny cap len srob do ramu napriamo. Nieje tam oska skrz ani nevyzera ze je tam puzdro dalsie. Neuron AL ma spodny cap osku aspon.
Nikto s tym nema problem? Potom vlastne cela vaha namaha zavit. Mal som podobne riesenie na starsom ghoste na vrchnom cape a zavit v rame sa vyvyklal (relativne rychlo), nastastie to bola vlozka ktora sa dala vymenit. Cube to mal kedysi rovnako a sroby im trhalo. Nechapem toto riesenie. Ma zmysel ked nemate miesto dat osku skrz, ale cakal by som ze na modernom rame to neuvidim.
mam to tak na spectrali cf 2018 a teda drzi to uz 4 roky. zavit v rame, lozisko v zadnej stavbe aj skrutka je ok, ziaden vakel, ziadne praskanie skrutiek. na druhej strane v plnej vybave vazim do 65 a viac ako 1 - 1.2m huck to flat skoky nedavam, cize ten abuse mozno nie je limitny.. jediny problem som mal s uvolnovanim tej skrutky, ked som jej mazal zavit vazelinou. teraz som tam dal zavitove lepidlo a zatial je pokoj
v RK som videl nejaky, ale velkost neviem aku ma, a ci je aj tu na fore, kedysi sa tu dalo vyhladavat aj podla bicykla, teraz uz nie https://www.strava.com/athletes/56625852
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A druha dilema, mam 183cm som presne na hranici M/L. Nemam tie dva kde vyskusat, tak ci mi nahodou viete poradit co by mohlo byt vhodnejsie (ci niekto z vas nemal podobny problem s vyberom a ako sa rozhodol pri objednavke).
Vopred dik. A sorry ze to pisem do temy o objednavke, chcem len ziskat nejake info, kym sa este ako tak daju objednat.
Nebol ten Grand Canyon 6 zbytocna kupa?
Tak ked to poskusas, napis svoje dojmy z rozdielov.
Pozeral som malo by byť všetko v poriadku
Dik za radu. Exceed cf7 velkost L na 189/90 cm pasuje presne. XL je šialenstvo😃
Canyon chat je dnes offline a zajtra som zase ja mimo PC. Jedná sa o tento kompoment? https://www.canyon.com/cs-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/canyon-gp7089-01-mounting-kit-horst-link/10007520.html
Podľa obrázkov sa to skladá z 3 dielov, tá moja skrutka je len z 2. Ale v podstate mám pocit že je to ono, len tomu dali iný systém.
Vďaka
ja som mal predosly aeroad a bol som maximalne spokojny.. chcel som kupovat tento novy ale vela ludi z okolia ma problem so sedlovkou tak som siel do ultimate, pridali tam len gumicku a specialne mazivo pre tento rok, ten ram robili 4 roky a formy uz maju spravene tak to lepia ako sa da a je vela reklamacii, osobne som do noveho aeroadu nesiel
https://www.strava.com/athletes/56625852