Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zdravím,
Kdybyste si mohli vybrat mezi Lux world cup team s XTR sadou a odpružením od Foxu (FOX 32 Step-Cast Factory Remotea a FOX Float DPS Factory Remote) a Lux world cup LTD se starší sadou od sram XX1 AXS a odpruženim od rock shocku (RockShox SID SL Ultimate RaceDay Remote a RockShox SIDLuxe Ultimate Remote)které by to bylo?
Samozřejmě je odlišná barva.
Děkuji za názory.
....Posledné pri čom by som chcel ostať sú kolesa DT Swiss - musím sa priznať že som veľkým fanúšikom tejto značky…
Problem DT Swiss kolies je ze na nich "hrkaju" ventily ak mas dusovu verziu. Prelepit paskou to nejde, lebo otvor na vonkajsom priemere je presny a otvor na konci 62 mm rafku pri niploch je kusok vacsi a tam ventily hrkocu ak ides po drsnejsom asfalte. Som haklivy na akekolvek "pazvuky" biku. Ojazdim dusove plaste a asi prejdem na bezdusaky. Tym by sa to molo vyriesit. Bike krasny, ale na moj vkus velmi "pohrebak" preto som ja zvolil bielo-ciernu kombinaciu
lakko neviem ako si skúšal naliepať pásku, ale ja som ju nalepil a odstránil som hŕkanie ventilkov úplne bez problémov takže neviem... ak toto považuješ za problém tak čo už
Biker973 ja by som rozhodne išiel do značky FOX - ale ako píše -adamo tak je to asi vec preferencie... FOX je podľa mňa výrazne progresívnejší oproti RS v akomkoľvek modeli. Na druhú stranu je tam mechanické XTR vs. elektrický SRAM ja som fanúšik Shimana čiže určite by som bral kombináciu Shimano / FOX - čoho by som sa bál pri elektrike je väčšia pravdepodobnosť, že čosi kdesi rozflákaš a je to výrazne drahšie. Na cesťáku som veľkým zástancom elektriky, ale na mtb by som to nechcel. Len by som sa asi vrátil ku tomu ako píšu kolegovia vyššie "je to vec preferencií a možností"
lakko neviem ako si skúšal naliepať pásku, ale ja som ju nalepil a odstránil som hŕkanie ventilkov úplne bez problémov takže neviem... ak toto považuješ za problém tak čo už
Pises ze mas bezdusaky, tak aj iny ventil ako je na dusiach, Ten ked oblepim len jednou vrstvou elektrikarskej pasky uz ventil neprestrcim cez otvor v rafku.
Ano ma. O to viac ma to nasralo ze som kupoval exceed cf5 na konci minuleho roka za 1899
Naviac tak mu vrzga ram ze ide na reklamaciu (od stredy cakam ze sa mi vobec niekto ozve zo supportu,) jedine co prislo je ze mam byt trpezlivy ze maju toho vela.
Druhy krat by som si uz canyon nekupil
Vrzganie ide od stredu ale stredom to nebude. Ten ame dokonca menili za novy kus. Unasac sa dotahoval/premazaval, kluky, pedale. Zadny naboj bol rozobraty a cisteny. Osky obe pre istotu premazane.
Vrzga a puka/praska pri kazdom otoceni a je jedno v ktorej polohe su kluky. Mam 65kg , pedale platformy takze vobec do toho nebusim. Sedlovka to tiez nebude - robi to aj v stoji alebo ked sa nohou zaprem do kluky ked nestojim na bajku.
Zatlac nie na kluku ale nohouna previdnik keď stojis mimo biku...
Inak kludne to moze byť prasknutý ram..poriadne ho umy a poprezeraj zo vsetkuch stran aj zo spodu
Dakujem chlapi vsetkym ale presne tieto ukony sa urobili. Vsetky mozne aj nemozne stycne plochy sa precistili a premazali. Ale to praskanie je spojene aj s vrzganim. A hlavne pri pohybe v priecnom smere. Ked zleziem z obrubnika alebo prepruzim/nadskocim bez naklonu tak je vsetko tichucke. Akonahle zaberiem cize uz je pohyba ja do strany a zaroven dohora/ tak je to ako Sobi 20. Skusim to natocit aj tak to bude asi sucast reklamacie
lakko ja som tam predtým jazdil duše.. mám originál nálepky "valve guard" od DT Swiss - ak chceš pošlem ti ich. Ja som sa toho klepania vďaka ním zbavil...keď tak napíš správu
Mám dve skúsenosti s vrzganim. Možno to niekomu pomôže.
Prvá: Už som bol zúfalý odkiaľ to ide. Vrzgalo permanentne pri pedalovani, hlavne pri jazde do kopca, a čím silnejší záber tým viac. pri jazde bez pedalovania nevrzgalo. Zadné koleso nemalo vakel, tak reku čo to budem riešiť, ale nakoniec chytim zadnú osku (pevná oska) zdala sa dotiahnuta na fest, ale pol otáčky ešte dala. A vŕzganie prestalo.
Poznámka: na starom HT kde mám QR osku zvykne vrzgat keď je dotiahuta príliš.
Druhá: Na inom bajku. Detto, permanentne niečo vrzgalo. Znova všetko som už vyskúšal. Aj stredové som vymenil. Nakoniec to bolo sedlo v lyzinach. Aj keď bolo na fest dotiahnuté vrgalo. Zhodil som ho, vyčistil lyziny, dal trochu pasty. A svätý pokoj.
Ahojte. Najde sa v KE a okoli vlastnik krabice Canyon? Potreboval by som pozicat, moja je v Martine a bajk budem posielat z KE, tak by sa mi sikla origos krabica na bajk. Tekuta odmena ista, krabicu vratim. Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kdybyste si mohli vybrat mezi Lux world cup team s XTR sadou a odpružením od Foxu (FOX 32 Step-Cast Factory Remotea a FOX Float DPS Factory Remote) a Lux world cup LTD se starší sadou od sram XX1 AXS a odpruženim od rock shocku (RockShox SID SL Ultimate RaceDay Remote a RockShox SIDLuxe Ultimate Remote)které by to bylo?
Samozřejmě je odlišná barva.
Děkuji za názory.
Problem DT Swiss kolies je ze na nich "hrkaju" ventily ak mas dusovu verziu. Prelepit paskou to nejde, lebo otvor na vonkajsom priemere je presny a otvor na konci 62 mm rafku pri niploch je kusok vacsi a tam ventily hrkocu ak ides po drsnejsom asfalte. Som haklivy na akekolvek "pazvuky" biku. Ojazdim dusove plaste a asi prejdem na bezdusaky. Tym by sa to molo vyriesit. Bike krasny, ale na moj vkus velmi "pohrebak" preto som ja zvolil bielo-ciernu kombinaciu
Pises ze mas bezdusaky, tak aj iny ventil ako je na dusiach, Ten ked oblepim len jednou vrstvou elektrikarskej pasky uz ventil neprestrcim cez otvor v rafku.
Ano ma. O to viac ma to nasralo ze som kupoval exceed cf5 na konci minuleho roka za 1899
Naviac tak mu vrzga ram ze ide na reklamaciu (od stredy cakam ze sa mi vobec niekto ozve zo supportu,) jedine co prislo je ze mam byt trpezlivy ze maju toho vela.
Druhy krat by som si uz canyon nekupil
Vrzga a puka/praska pri kazdom otoceni a je jedno v ktorej polohe su kluky. Mam 65kg , pedale platformy takze vobec do toho nebusim. Sedlovka to tiez nebude - robi to aj v stoji alebo ked sa nohou zaprem do kluky ked nestojim na bajku.
Inak kludne to moze byť prasknutý ram..poriadne ho umy a poprezeraj zo vsetkuch stran aj zo spodu
Prvá: Už som bol zúfalý odkiaľ to ide. Vrzgalo permanentne pri pedalovani, hlavne pri jazde do kopca, a čím silnejší záber tým viac. pri jazde bez pedalovania nevrzgalo. Zadné koleso nemalo vakel, tak reku čo to budem riešiť, ale nakoniec chytim zadnú osku (pevná oska) zdala sa dotiahnuta na fest, ale pol otáčky ešte dala. A vŕzganie prestalo.
Poznámka: na starom HT kde mám QR osku zvykne vrzgat keď je dotiahuta príliš.
Druhá: Na inom bajku. Detto, permanentne niečo vrzgalo. Znova všetko som už vyskúšal. Aj stredové som vymenil. Nakoniec to bolo sedlo v lyzinach. Aj keď bolo na fest dotiahnuté vrgalo. Zhodil som ho, vyčistil lyziny, dal trochu pasty. A svätý pokoj.