Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
na Lux Trail 6 som vymenil povodny 2 piestovy strmen za BR-M6120 (ktory som zhodil zo stareho biku) -> packy som nechal povodne (otestovat som to este nestihol, kedze stale prsi )
+ Ako bonus som mal od vyroby nefunkcne uzamykanie tlmicu -> lanko bolo namotane zo zlej strany (vid foto)... Takze bike bol v miestnom servise na opravu ktoru mi canyon preplati.
Pisal som s Canyonom predom a ich odpoved bola: "Bude nutné provést seřízení lockoutu popřípadě výměnu lanka. Částka za servis by neměla přesáhnout 20€, pokud by byla částka vyšší tak nás prosím kontaktujte kvůli potvrzení, náklady na servis Vám poté na základě faktury proplatíme. "
Pozeral som terazky na Canyon webke niečo iné a objavil som Spectraly za ceny že Dekac sa môže schovať ... vyzerá to na ozaj ostrú depresiu v bajkovom biznise ;-]
Ivast, tá kríza v cyklopriemysle bude určite poriadna, pred 3 týždňami som čítal na bike-magazin.de , že Scott Sports musel dostať od väčšinového vlastníka johokorejskej investičnej spol. YOUNGONE Corp. 161 mil usd aby neskrachoval. Na škatuli canyon čo mi prišiel minulý týždeň je napísané nie made in Germany ale made in Taiwan , a výrobca je uvedený Canyon cycles USA Inc., rozmýšlami či je canyon vôbec ešte nemeká firma.
Myslím že tam prišiel americký investor, už dávnejšie to niekde bolo zverejnené. Rámy si oni nikdy nerobili vo vlastnej réžii. Ale biky skladajú ďalej v Koblenzi ako mi je známe. Aj centrálu by tam mali mať.
Ak sa v niečom mýlim opravte ma.
Ahojte, rád by som sa tiež spýtal, že akým spôsobom to prebieha. O objednávaní canyon bicykla neviem vôbec nič. To treba poslať pri objednávke peniaze vopred a potom sa vrámci emailu dohodnú potrebné veci ? Ak to tak funguje tak to asi nebude odrb že by som poslal pár tisíc eur a už sa nikto nikdy neozve. Je to tak ? Ak by to niekto ešte prečítal, tak mi to prosím popíšte. Ďakujem krásne.
Objednas bajk.Potvrdia Ti objednavku,pride Ti vyzva na platbu.Zaplatis a do cca dvoch dni Ti potvrdia prijatie platby a zacnu pracovat na objednavke.Ak je bajk skladom do troch dni ho mas doma.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A potom zistíš, že to puká ,vŕzga, je poškriabaný. Pošlú ti kupón 20-50€ a dobre 😁 Následne zrušíš účet ako pár členov fóra 🤭😂 Stať sa môže všeličo. Ako hore bolo spomenuté, štandardný nákup, ako pri komponentoch, obelečení, akurát, že je to vo väčšej sume. Osobne značku nemusím, no pri serióznych a overených e-shopoch sa netreba báť.
Ze nieco puka, vrzga, alebo je poskriabane sa moze stat rovnako na Canyone ako na bicykli hociktorej inej znacky. Pri tom obrovskom mnozstve Canyonov, ktore vonku vidis, sa par nespokojnych vzdy najde, rovnako ako pri vsetkych ostatnych znackach. A tych nespokojnych bude, samozrejme, najviac pocut, lebo ta drviva vacsina spokojnych nema, co riesit, tak sa nikde neozyva. Ja mam doma 3 Canyony, ziadny nevrzga, nepuka, vsetky prisli 100% perfektne, neposkriabane + moj bracho, moj svagor a xy kamaratov, ktory sa nikdy na nic na Canyon nestazovali. Ale na fore najdes vselico, ked budes hladat...
Akože pri všetkej úcte .... to čo píše Johnny80 je typický príklad ako niekto reaguje keď značku nemusí ale asi v živote od nich bicykel nekúpil... z canyonu som už kupoval 7 bikov (aj pre členov rodiny....) Z toho jeden mi prišiel poškrabaný - vymenili mi ho bez akéhokoľvek frlania. Riešil som s nimi už asi všetko - od reklamácie rámu cez CR atď. - vždy všetko proklientsky rýchlo na 100% - tak ako napísal sozi vyššie - potom sa niekto ozve že nemá zoštelovaný šalter a podobne - nuž... tu si treba uvedomiť že toto sú pre každého cyklistu tak základné veci ako naliať vodu do ostrekovačov na aute...ale áno sú ľudia ktorí aj s takýmto "problémom" musia do servisu
Ak si nevies zostelovat sam doma salter, tak nekupuj bicykel v krabici z eshopu, ktory musis doma skladat. Lebo inak to svedci o blbosti zakaznika uz pri vybere, nie o probleme znacky.
(2 canyony mam doma, 3 v rodine, 2 susedia, 1 kolega, bez problemov)
Prečo blbosť zákazníka,veď keď ho chce ,tak si ho kúpi,ušetrí ,hazku mu nasteluje aj kamoš na výjazde,alebo pozre gugl a naučí sa.Vsetci sme nejako začínali.
Kamoš ma tiež internetový bicykel - Rose. Pred nedávnom jeho frajerka objednala Canyon a sťažoval sa mi, že ten bike prišiel podstatne viac rozobraty ako Rose, na ktorom len otočil riadidlá, založil predné koleso a jazdil ? takže možno aj tak sa dá.
Tak Rose v podstate prisiel zlozeny. Ako pises, otocit riaditka, zalozit koleso a islo sa. A to bol moj prvy cestak a skusenosti s nastavenim prakticky nulove.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+ Ako bonus som mal od vyroby nefunkcne uzamykanie tlmicu -> lanko bolo namotane zo zlej strany (vid foto)... Takze bike bol v miestnom servise na opravu ktoru mi canyon preplati.
a v servise vypytali presne 20eur
Ak sa v niečom mýlim opravte ma.
https://media-centre.canyon.com/en-INT/218929-canyon-bicycles-attracts-strategic-investment-from-lrmr-ventures-and-sc-holdings
https://go.canyon.com/r?ref=LNSQ76RE
a na 5 %
https://go.canyon.com/r?ref=1GMSDWGR
Kupón na 100€
https://go.canyon.com/r?ref=ITJBHHRH
Kupón na 5% (MTB, CITY bicykle)
https://go.canyon.com/r?ref=PYXBBNV4
(2 canyony mam doma, 3 v rodine, 2 susedia, 1 kolega, bez problemov)