Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja som objednával bike v apríli, mal prísť Cw21, potom Cw23, teraz je Cw25 a stále neprišiel...a neprišiel ani žiaden mail, CZ a Sk zastúpenie je ok komunikuje, ale Z nemecka som sa nedočkal ani jednej odpovede na môj email...tak asi tak a ja blbec ho mám od apríla vyplatený, vkladal som v SLSP..priamo na ich účet... tak čakám, veaj v tomto týždni by ho mali poslať...
Tak,shapeshifter recenzia po cca 2 mesiacoch,je problem ho nafukat na viac ako 13 barov lebo kym sa odsrobuje pumpa tak vsetko vyfuci,co by nebol az taky problem lebo 13 barov staci ale problem je,ze nedrzi tlak,treba ho dofukovat.Cez vikend som bol jazdit malino brdo a tam vyfucal komplet cely,na co som prisiel az doma,takze sa da s bikom normalne jazdit aj ked tam nieje ziadny tlak.
A inac,bikepark je ako stvoreny pre ten bike,foxa dostala nazrat a isla na 1,tak isto zadok fungoval na 100%,celkovo som odchadzal z parku dost nadseny z toho ako to cele funguje.Az kym som vcera nepozrel ten SS.Vidim to na reklamaciu len neviem ci hned alebo az na zimu,uvidim co mi odpisu z canyonu.Skoda no,ze sa to posralo lebo je to fajn vychytavka
Samalama - problem s fukanim je vo vseobecnosti v pumpe, mal som to iste po vymene pumpy vsetko OK. Mala prilis dlhy ten kolik a zostaval otvoreny ventil aj pocas srobovania na ventilok. Na niektorych ventilkoch to nebol problem na niektorych hej. To ze nedrzi tlak je samozrejme na reklamaciu.
Ja so SS zatial nemam problem, ale na fore som zachytil kde tu par ludi presne ten isty problem kde nedrzi tlak dostatocny na vysunutie do XC. Inak nie je to problem pre jazdu, pretoze ste potom akurat trvalo v "DH" mode. Inak reklamacie by som sa nebal, vraj ti poslu proste cely modul a za hodinku to premontujes u seba doma.
Inak drobnost, ale kedze necitam manualy tak som si to az z fora odcital. Skladujete ten bicykel v XC mode hej ? Lebo ak v DH tak ten tlak je to co sposobi volu v puzdrach a potom to nedrzi.
Inak ako sa ti jazdi na Trail Kingoch 2.4 BC :- ) ? Rozmyslam ze si zaobstaram trailovejsie kolesa (Ardent/HR alebo RockRazor/Hans) a tieto si poneham na bike parky lebo ked ten valivy odpor na asfalte porovnam tak to je des.
O tom skladovani som netusil ako som prisiel domov tak som to nechal,tiez necitam manualy Este predtym ako som bike objednal som si zistoval cosi o reklamacii shapeshiftra lebo v jednom teste som sa docital ze ak sa pokazi tak oni mne najprv poslu novy kus a ja im az potom poslem stary,cize by som nemal byt bez biku,bolo to v teste na bikeandride.cz tak uvidim co mi napisu.vymeny sa nebojim je to iba na jednom srobe.
A tebe tlak drzi stale hej?
A ktym Trail kingom,ta 2.4 na 25mm rafe je riadny balon ale som snimi spokojny,stopu drzia dobre len su pomalsie,rozmyslal som nad kombom HR2 a minion,ale zatial to neriesim. Az ked ich zjazdim alebo posekam.Na malinon som sekol zadny plast dost brutalne,je tam asi 8mm diera pri dopade o nejaky suter som myslel ze koleso je v pecku ale nieje na nom nic vidiet DT je DT Doma som to podlepil dolial tmel a drzi to.Ale uz po jednom dni na malinom je vidno ako sa zacali stuple odtrhavat od plasta,par dni hentakeho jazdenia a je v pecku ten plast.Bracho mal vzadu miniona tvrdu zmes a ten vyzeral o dost lepsie
Samalama: oni ti pošlou úplně nový za ten tvůj, nebo nějaký zrepasovaný? Mám objednaného Striva už 2,5 měsíce a ma zpoždění tak mám tam kompenzaci za 130E a zvažuju že bych vzal náhradní Shapeshifter. Myslíš že se to vyplátí?
tak to ste ma potesili s tym SS. Vcera som si objednal Strive AL 6.0 Race a mal trochu som sa toho sistemu obaval. Ale ked to tak dobre v Canyone riesa tak som kludny.
Takže ubehol aj piaty týždeň od pôvodného odoslania a nič, bike neodoslali, ale mňa už rozčuluje ten prístup, žiaden mail s informáciou, kedy to odošlú mi nikdy nedošiel, /iba raz keď ubehol prvý termín, aj to na moje urgovanie/, odvtedy nikdy...a to ma rozčuluje, človek to má zaplatené a nevie či má ďalej čakať, týždeň, dva, mesiac, rok?
Zdravim vospolok!
Tak ja uz jazdim cca cez dva tyzdne na mojom novom Nerve 6.0, ale mam problem s nastavenim predneho odpruzenia na moju vahu (55kg) tak aby mi dobre pruzilo..prve jazdy pruzila celkom fajn (aj ked som vyuzivala pri 60psi asi 2/3 zdvihu, nie cely), ale teraz mam pocit ze stvrdla, skusila som vypustit vzduch az na 40psi ale vidla je stale tvrda, maximalne vyuzivam daco menej ako polovicu zdvihu (a to len v zlom terene)...vsimla som si na pravej strane, kde je lockout vidly - vyteka olej...no a tu na fore som sa docitala ze je to pri rockshox reba bezna vada, ze je tam proste od vyroby zle tesnenie...a skor ci neskor vzdy zacne vytekat, ale v mojom pripade to zacalo dost skoro teda...
ale teraz neviem..ono by to teda potrebovalo doplnit olej, lebo zrejme preto vidla nepruzi tak ako by mala, vsak? alebo je to dovod az na reklamaciu? pri reklamacii ma pravda povedat desi predstava ze by som musela vydrzat neviem ako dlho, ale asi dost dlho bez biku
ak by stacilo len doplnat pravidelne olej, a ignorovat vytekanie...neviem, stacilo? Tak by ste mi niekto vedel polopatisticky poradit ze akym sposobom treba postupovat pri doplnani oleja, a aky je najlepsie pouzit, a kolko? Prepacte mi za tolko otazok, ale som uplny lajk v tomto, a ako dievca neprekvapivo - nie som technicky typ, som zatial dost stratena v tychto zalezitostiach....
vopred dakujem za pomoc!!
Vidla musi pruzit aj uplne bez oleja, v tomto pripade zrejme doslo k presaku tesnenia a tlmiaci olej presiel tam, kde nemal, do dolnej casti nohy, vysledkom je vyrazne zhorsenie pruzenia,strata zdvihu. Ale dost sa cudujem, ze tym Rebam stale tecie lockout a maju tento problem s tlmenim
Tuna bude nutne vidlu rozobrat, vymenit tesnenie, skontrolovat, ci tam nieco nie je posahane. Teda reklamacia .. nejde reklamovat len vidlu a zohnat/pozicat si inu pocas toho casu ?
Takže ubehol aj piaty týždeň od pôvodného odoslania a nič, bike neodoslali, ale mňa už rozčuluje ten prístup, žiaden mail s informáciou, kedy to odošlú mi nikdy nedošiel, /iba raz keď ubehol prvý termín, aj to na moje urgovanie/, odvtedy nikdy...a to ma rozčuluje, človek to má zaplatené a nevie či má ďalej čakať, týždeň, dva, mesiac, rok?
zavolaj na hotline do nemecka
ja som tiez kupoval cestak. skladom, zaplatil. a ticho ... den dva .. jedenast.
cz/sk support nevie nic, iba preposiela info do centraly a tiez ticho
tak som zavolal hotline a bajk poslali na dalsi den.
Ahojte, neviete nahodou kedy Canyon predstavi nove modely 2016 ? Co som sa ich pytal, tak mi povedali ze nove modely budu umiestnene na stranku v priebehu Oktobra, ale kedy budu predstavene to neviem. Myslite ze to bude skor ? Myslite ze aj nove modely budu vo farbe stealth ? Ja som ochotny zobrat jedine stealth, alebo cierno/bielu kombinaciu, ziadne farebne vytvory nepotrebujem
Povodne som chcel Spectral AL 7.9, ale vo verzii XL ho uz nemaju a 400 euro navyse za 8.9 sa mi zda vela na to ake su tam rozdiely vo vybave. 9.9 stoji 3K a ma vybornu vidlu, aj tlmic, ale toho tlmica DBLine sa trochu bojim, co som cital tak zvykne blbnut, neviem mozno to uz odstranili a je to kus od kusu, ale neviem kde by som ho servisoval, myslim ze na SK nieje servisne stredisko Cane Creek. Nema ho tu niekdo ?
No o poruchovosti Inlineov som ešte nečítal, takže neviem potvrdiť ani vyvrátiť, zrejme sa ukáže o nejaký ten rok, dva. Čo sa týka skúseností, nemal som ešte tú možnosť vyskúšať ho...
Čo sa týka servisu, myslím, že by to malo ísť, no zatiaľ sa mi pod ruky žiaden nedostal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A inac,bikepark je ako stvoreny pre ten bike,foxa dostala nazrat a isla na 1,tak isto zadok fungoval na 100%,celkovo som odchadzal z parku dost nadseny z toho ako to cele funguje.Az kym som vcera nepozrel ten SS.Vidim to na reklamaciu len neviem ci hned alebo az na zimu,uvidim co mi odpisu z canyonu.Skoda no,ze sa to posralo lebo je to fajn vychytavka
Ja so SS zatial nemam problem, ale na fore som zachytil kde tu par ludi presne ten isty problem kde nedrzi tlak dostatocny na vysunutie do XC. Inak nie je to problem pre jazdu, pretoze ste potom akurat trvalo v "DH" mode. Inak reklamacie by som sa nebal, vraj ti poslu proste cely modul a za hodinku to premontujes u seba doma.
Inak drobnost, ale kedze necitam manualy tak som si to az z fora odcital. Skladujete ten bicykel v XC mode hej ? Lebo ak v DH tak ten tlak je to co sposobi volu v puzdrach a potom to nedrzi.
Inak ako sa ti jazdi na Trail Kingoch 2.4 BC :- ) ? Rozmyslam ze si zaobstaram trailovejsie kolesa (Ardent/HR alebo RockRazor/Hans) a tieto si poneham na bike parky lebo ked ten valivy odpor na asfalte porovnam tak to je des.
A tebe tlak drzi stale hej?
A ktym Trail kingom,ta 2.4 na 25mm rafe je riadny balon
ja som ten SS dofukal a funguje normalne,akurat ze trocha straca tlak ale switchnut mod mozes
Tak ja uz jazdim cca cez dva tyzdne na mojom novom Nerve 6.0, ale mam problem s nastavenim predneho odpruzenia na moju vahu (55kg) tak aby mi dobre pruzilo..prve jazdy pruzila celkom fajn (aj ked som vyuzivala pri 60psi asi 2/3 zdvihu, nie cely), ale teraz mam pocit ze stvrdla, skusila som vypustit vzduch az na 40psi ale vidla je stale tvrda, maximalne vyuzivam daco menej ako polovicu zdvihu (a to len v zlom terene)...vsimla som si na pravej strane, kde je lockout vidly - vyteka olej...no a tu na fore som sa docitala ze je to pri rockshox reba bezna vada, ze je tam proste od vyroby zle tesnenie...a skor ci neskor vzdy zacne vytekat, ale v mojom pripade to zacalo dost skoro teda...
ale teraz neviem..ono by to teda potrebovalo doplnit olej, lebo zrejme preto vidla nepruzi tak ako by mala, vsak? alebo je to dovod az na reklamaciu? pri reklamacii ma pravda povedat desi predstava ze by som musela vydrzat neviem ako dlho, ale asi dost dlho bez biku
ak by stacilo len doplnat pravidelne olej, a ignorovat vytekanie...neviem, stacilo? Tak by ste mi niekto vedel polopatisticky poradit ze akym sposobom treba postupovat pri doplnani oleja, a aky je najlepsie pouzit, a kolko? Prepacte mi za tolko otazok, ale som uplny lajk v tomto, a ako dievca
vopred dakujem za pomoc!!
Vidla musi pruzit aj uplne bez oleja, v tomto pripade zrejme doslo k presaku tesnenia a tlmiaci olej presiel tam, kde nemal, do dolnej casti nohy, vysledkom je vyrazne zhorsenie pruzenia,strata zdvihu. Ale dost sa cudujem, ze tym Rebam stale tecie lockout a maju tento problem s tlmenim
Tuna bude nutne vidlu rozobrat, vymenit tesnenie, skontrolovat, ci tam nieco nie je posahane. Teda reklamacia .. nejde reklamovat len vidlu a zohnat/pozicat si inu pocas toho casu ?
zavolaj na hotline do nemecka
ja som tiez kupoval cestak. skladom, zaplatil. a ticho ... den dva .. jedenast.
cz/sk support nevie nic, iba preposiela info do centraly a tiez ticho
tak som zavolal hotline a bajk poslali na dalsi den.
Povodne som chcel Spectral AL 7.9, ale vo verzii XL ho uz nemaju a 400 euro navyse za 8.9 sa mi zda vela na to ake su tam rozdiely vo vybave. 9.9 stoji 3K a ma vybornu vidlu, aj tlmic, ale toho tlmica DBLine sa trochu bojim, co som cital tak zvykne blbnut, neviem mozno to uz odstranili a je to kus od kusu, ale neviem kde by som ho servisoval, myslim ze na SK nieje servisne stredisko Cane Creek. Nema ho tu niekdo ?
Čo sa týka servisu, myslím, že by to malo ísť, no zatiaľ sa mi pod ruky žiaden nedostal.