Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Čas dodania som mal v 21. týždni potom poslali mail ze v 23. týždni a teraz končí 26.týždeň...už som písal x-krát, vraj v tomto týždni ho budú posielať... montovacia linka vraj nestíha a možno že len uprednostňujú nemeckých klientov
mafianista takú výbavu máš aj U radonu ale o 100 eur lacnejšie
Ale mal by som tam servis a záruku aj do PO to mám blízko...V tom by nebol problém...len canyon bol 29 a to je 27,5 ale bol dobrý v testoch...ja len či s ním niekto nemá osobnú skúsenosť...
Čas dodania som mal v 21. týždni potom poslali mail ze v 23. týždni a teraz končí 26.týždeň...už som písal x-krát, vraj v tomto týždni ho budú posielať... montovacia linka vraj nestíha a možno že len uprednostňujú nemeckých klientov
Je to mozne ze uprednostnuju iny trh, aj keby to bolo svinstvo. Platime rovnako... Ale hadam ti to uz tento tyzden poslu a to si pisal na slovensky canyon alebo rovno nemcurom ?
Ja osobne by som siel radsej do 29". 27.5" to nieje ani ryba ani rak podla mna. Nemusi to byt zle, ale podla mna na take pohodove traily je lepsi 29". Zalezi co chces jazdit samozrejme. Problem je aj v tom, ze Radony neposielaju na SK vo velkosti 29. Kamos si to musel poslat najskor do Rakuska a potom preposlat na Slovensko, takze ho to vyslo asi o 30 eur viac.
Inak z Canyonu uz mi poslali order confirmation, tak cakam na fakturu nedockavo Dufam, ze to vsetko pojde hladko.
Do nemecka som písal asi 4x a ani raz neodpísali...Sk zastúpenie komunikovalo v pohode ale asi toho veľa čo sa deje v centrále nevedia..S tým nemeckým trhom to bola len taká moja poznámka
Práve mi prišiel mail, asi tm mal byť 28 týždeň :
Vážený zákazníku.
Děkujeme, že jste si vybral Canyon.
Z důvodu velkého vytížení naší montážní linky bude dodání vaší objednávky opožděno. Vaše objednávka bude expedována nejpozději v týdnu 18/2015. Jakmile předáme vaši zásilky přepravní společnosti budeme vás o tom informovat e-mailem. Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto zpožděním.
Jako omluvu za toto zpoždění vám k vaší objednávce zdarma přidáme batoh Ergon BA3 ve speciální edici Canyon. Napište mi prosím jakou velikost byste potřeboval. K dospozici je velikost S a L.
Máte-li další otázky neváhejte nás kontaktovat.
Přejeme vám šťstnou jízdu s vašim kolem Canoyn.
Váš tým Canyon
Ak budete mať ďalšie otázky alebo požiadavky , tak nás prosím kontaktujte.
vsetci tu objednavaju iba ja cakam ako socka kedy posunu datumu dodania na koniec augusta... ach...
Hehe ty asi fakt skoncis u noveho modelu, ale teda dufaj ze bude cerveny Podla toho co chalani pisu vyzera ze canyon nestiha takze je dost mozne ze tam bude aj konoec augusta. Alebo sols out inak mozes spravit este to ze si ho teraz objednas a ked dojde tak ho nechas v skatuli. Do 30 dni to mozes vratit a zobrat 2016 ak sa ti bude lubit
Hehe ty asi fakt skoncis u noveho modelu, ale teda dufaj ze bude cerveny Podla toho co chalani pisu vyzera ze canyon nestiha takze je dost mozne ze tam bude aj konoec augusta. Alebo sols out inak mozes spravit este to ze si ho teraz objednas a ked dojde tak ho nechas v skatuli. Do 30 dni to mozes vratit a zobrat 2016 ak sa ti bude lubit
Nejde o to, ze by som chcel cakat vyslovene na 2016, ale skor o to, ze medzi dodanim a poslednou vyplatou na ktoru budem cakat je cca 2 tyzdne. Pisal som im, ze dokedy je faktura splatna odo dna ked mi oznamia ze bike je ready. Inak s tymi 30mi dnami to je super napad, to by ma nenapadlo . Ak bude 2016ka lepsia a bude to cervena karkulka tak to tak spravim
Vies, keby som vedel ze sa tie spectraly 9.9/8.9 nedostanu v juli do stavu sold out, tak by som to objednal v auguste a spravil to s 30 dnami. Mne sa hrozne pacia a keby domrvili 2016 tak by som si vlasy sklbal motno si size budem po eurobiku, ale radsej to nebudem sledovat. Ale cert to ber, pozrebujem teraz jazdit a nie v decembri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyzera to tak
Ale mal by som tam servis a záruku aj do PO to mám blízko...V tom by nebol problém...len canyon bol 29 a to je 27,5 ale bol dobrý v testoch...ja len či s ním niekto nemá osobnú skúsenosť...
Je to mozne ze uprednostnuju iny trh, aj keby to bolo svinstvo. Platime rovnako... Ale hadam ti to uz tento tyzden poslu a to si pisal na slovensky canyon alebo rovno nemcurom ?
Ja osobne by som siel radsej do 29". 27.5" to nieje ani ryba ani rak podla mna. Nemusi to byt zle, ale podla mna na take pohodove traily je lepsi 29". Zalezi co chces jazdit samozrejme. Problem je aj v tom, ze Radony neposielaju na SK vo velkosti 29. Kamos si to musel poslat najskor do Rakuska a potom preposlat na Slovensko, takze ho to vyslo asi o 30 eur viac.
Inak z Canyonu uz mi poslali order confirmation, tak cakam na fakturu nedockavo
Mafianista. Keď tak skús zrušiť objednávku a objednaj na iné meno znova (ak máš nervy samozrejme, ja by som sa na to už dávno vybodol)
Vážený zákazníku.
Děkujeme, že jste si vybral Canyon.
Z důvodu velkého vytížení naší montážní linky bude dodání vaší objednávky opožděno. Vaše objednávka bude expedována nejpozději v týdnu 18/2015. Jakmile předáme vaši zásilky přepravní společnosti budeme vás o tom informovat e-mailem. Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto zpožděním.
Jako omluvu za toto zpoždění vám k vaší objednávce zdarma přidáme batoh Ergon BA3 ve speciální edici Canyon. Napište mi prosím jakou velikost byste potřeboval. K dospozici je velikost S a L.
Máte-li další otázky neváhejte nás kontaktovat.
Přejeme vám šťstnou jízdu s vašim kolem Canoyn.
Váš tým Canyon
Ak budete mať ďalšie otázky alebo požiadavky , tak nás prosím kontaktujte.
Prajem pekný deň
Mafianista. Keď tak skús zrušiť objednávku a objednaj na iné meno znova (ak máš nervy samozrejme, ja by som sa na to už dávno vybodol)
To je cudne, mne kamos hovoril ze mu to nechceli poslat na slovensko. Asi zalezi odkial sa to objednava.
Ten batoh je celkom dobra kompenzacia
Hehe ty asi fakt skoncis u noveho modelu, ale teda dufaj ze bude cerveny
Nejde o to, ze by som chcel cakat vyslovene na 2016, ale skor o to, ze medzi dodanim a poslednou vyplatou na ktoru budem cakat je cca 2 tyzdne. Pisal som im, ze dokedy je faktura splatna odo dna ked mi oznamia ze bike je ready. Inak s tymi 30mi dnami to je super napad, to by ma nenapadlo
ja som objednával ten istý čo ty...mne napísali dodanie 31,CW...porazí ma ked budem aj ja čakať ešte o další mesiac dlhšie...