tento rok možno že budem kupovať Canyon Spectral, no neviem sa rozhodnúť nad veľkosťou rámu či XL alebo L. Mám okolo 188-190 cm takže u značky Trek som som zvyknutý na XL rámy. No u canyonu neviem ako to s týmito veľkostami je, na stránke mi síce vyhodnotí že L no mám rád ak pod sebou cítim ten bicykel, radšej väčší rám ako niečo veľmi vrtké a obratné. Preto sa pýtam CANYON vysokých riderov, že čo za veľkosť máte vy
Ďakujem za odpovede
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
Teda ak sa bavíme o 29" verzii
Moja vyska je cca 182 cm. Na strane odporucaju M, ale nieco mi hovori ze im netreba verit. Skor by som chcel L.
Aku mate vy skusenost s vyberom velkost ?
Je tu niekto v okoli ZA kto ma tento bike vo velkosti M alebo L a bol by ochotny sa stretnut ? Rad by som si tie velkosti len vyskusal. Ak by bol niekto ochotny napis spravu. Mozme aj nejaky vyjazd dohodnut.
Diky.
Dajte prosim vediet, ci tu je niekto v mojej velkosti a mate skusenost s XL ramom
Vdaka,
Akú telskopku si dával? Tu ,210 mmm čo si spominal? Na XL 2022 vidím že dávali 200 mm, na Lku mám 170, no v pohode by som mestil aj 220 mm ?. Na tie najstrmsie zjazdy by to bolo fajn, no zatiaľ mi stačila aj tá čo mám. Zas otázne je či sa tie 200 mm, alebo ešte s vyšším zdvihom skôr nevyvaklaju. A to čo si písal vyššie že Spectral je dlhý ako autobus ma celkom pobavilo ?Teda podľa mňa patrí rozhodne ku kratším bikom a to mi potvrdili viacerí ? No možno taký štandard na dnešnú dobu.
Vakel tam bude asi vždy, ale tým že brand x kúpiš pod milión názvami, tak na ňu sú lacné diely a zatiaľ ich je dosť
L? to sa mi fakt nezda. Jam mam 181 a M sedi perfektne. Zena ma XS a 169 a sedi tiez super. Takze skor S?
To si ma zaskočil teda, no takže budem sa musiet zviesť na S alebo M a vidíš presne toto je na hovno pri Canyone že nemáš možnosť si na to sadnut a nevidel som vela teda canyonov jazdiť