K tej kvalite - len tolkoto, viac sa mi drat klavesnicu fakt nechce.
Ak zacnu skusat technicke ustavy aj dalsie ich bicykle, len tazko prejdu skuskami podla STN EN noriem pre horske a detske bicykle... a zakazu celoeuropsky predaj ako u nizsie uvedeneho Northtec Redhawk VB20.
Sales Ban For Northtec MTB
BRUSSELS, Belgium – The European Union has banned the sales of Northtec Redhawk VB20 mountainbikes. All models have to be withdrawn from the market immediately as this bike does not comply with the European standard EN 14766.
These Polish made MTBs poses a risk of injuries because it does not meet the safety requirements, says the EU RAPEX warning system for unsafe products.
Breaking frames and pedals
Users of the Northtec Redhawk VB20 were confronted with breaking frames and pedals. On top of that the braking distances of front and back wheels are different while the back wheel braking distance on dry and wet roads does not comply with requirements EN 14766.
Nechcem byť inak na poliakov moc sprostý,ale pokial som mal s nimi osobné skúsenosti tak sú to akurát šmelinári a šmejdi.Nikdy nevedeli nič poriadne vyrobiť a ešte aj to čo spravili bolo na ovno.
Ako aj ich nábytok a podobne.
Na otazku Čo hovoríte na Northtec ? mám odpoveď - NIČ.
Úroveň zakladateľa thredu úzko korešponduje s úrovňou samotných bikov
Ak chce 2dex nadavať niekomu do detí tak nech si uvedomí, že aj napr. moje deti toto čítajú a nech mi odpustí, že za svoje poctivo zarobené peniaze som si dovolil kúpiť predražený bike, ktorý sa mi páči nielen designovo ale aj funkčne. Keďže si ani moje DSL ko neporadilo s oficialnou strankou vyrobcu verím, že na najbližšom výjazde stretnem niekoho na tomto baječnom a komerčne úspešnom stroji, aby som vedel akú chybu som urobil pri kúpe toho svojho
Keďže táto téma ma nesmierne pobavila navrhujem ju preradiť medzi Zábavné inzeráty.
Zaujímavé čítanie...
Nemáte náhodou niekto kontakt na Športšopu? To by tiež mohlo byť zaujímavé čítanie - diskusia medzi týmito junáčikmi, ako si navzájom vychvaľujú a hania značky Northtec a Kenzel...
Turbinko, keby si to 2x neprecitam a nepouzijem ctrl+f a vyhladavat kenzel, kenz, ken vo vsetkych stranach, tak urcite sa urcite nepytam...Mozno je dost hodin a mam za sebou dlhy den straveny v cakarnach so 70 rocnymi ludmi, ktori ledva dychaju a dalsimi tuberakmi, ktori mi kaslali ten smradlavi dych pod nos tak mozno to aj najdem ale fakt som to nenasiel...
PS: poradis cez PM stranu
aj som sa chcel rozpisat ale asi to nema ani zmysel..
a len pre informaciu mam bike za cca 11tis (povodne) a postupne co som si ho vylepsoval tak slo z mojho vrecka tak mi tu k*rva nehovor, ze tu niekomu nieco financuju rodicia
myslim ze 99% fora si financuje bike kazdy sam (studaci brigada no a pracujuci robota)
Bicykle NorthTEC nie sú masovo-vyrábané bicykle s obrovskou produkciou. Bicykle
NorthTEC sú ručne skladané a starostlivo testované, aby Vám nevydržali len jednu, či dve
sezóny... Kúpou bicykla NorthTEC si nekupujete len bežný bicykel. Bicykle NorthTEC
majú svoju „dušu“, ktorú do nich vkladá celý náš tím...
pisu to tam tak ako je to v texte hore ale myslim ze je to takto: Bicykle NorthTEC nie sú masovo-vyrábané bicykle s obrovskou produkciou. Bicykle
NorthTEC sú ručne skladané a starostlivo testované, aby Vám vydržali len jednu
sezónu... Kúpou bicykla NorthTEC si kupujete len bežný bicykel ale aj veľkú blbosť. Bicykle NorthTEC
majú svoju „dušu“(mozno deravu). Dušu má asi vacsina bikov, ale pouzivaju sa aj bezdusovky
a tento ma dostal http://mtb.northtec.sk/index.php/sensor/ dvojkorunka, odrazky, stojan no hotovy zjazdak
o takychto bikoch by som vedel rozpravat-mal som OLPRAN
Turbinko, keby si to 2x neprecitam a nepouzijem ctrl+f a vyhladavat kenzel, kenz, ken vo vsetkych stranach, tak urcite sa urcite nepytam...
Neviem, či ti Turbi poradil cez PM, ale pri vyhľadávaní asi používaš zlý vyhľadávač. Za chvíľku som našiel viewtopic.php?f=13&t=15874&st=0&sk=t&sd=a&start=45
Keď si ešte raz prečítaš môj príspevok, tak ťa možno napadne prelustrovať príspevky Športšopy.
A tak sa dostaneš k obchodu Szolgai, ktorý okrem poľovníckych potrieb a kočíkov predáva aj bicykle značky Kenzel a Vedora. A rovnako nájdeš príspevky, kde sú tieto bicykle vychválené rovnakým spôsobom ako v tejto téme dvaja junáčkovia vychvaľovali Northtec...
Za domácu úlohu máš nájsť rovnaké formulácie! Ich počet potom zadaj sem! Uvidíme, koľko zhôd nájdeš.
N tak vcera som videl jeden northec (tusim to bol http://mtb.northtec.sk/index.php/VikingStood/). Najprv som si z dialky myslel ze je to nejaka Merida ale potom som si vsimol napis northec a bolo mi jasne preco mu ten bike tak strasne vrzga a praska. Nechapem ako moze niekto len tak vyhodit 290 € - ale videl som aj akciu tusim TPD, ze ak is kupite Sharp LCD dostanete k tomu gratis tento bike (v hodnote 8700 Skk).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak zacnu skusat technicke ustavy aj dalsie ich bicykle, len tazko prejdu skuskami podla STN EN noriem pre horske a detske bicykle... a zakazu celoeuropsky predaj ako u nizsie uvedeneho Northtec Redhawk VB20.
BRUSSELS, Belgium – The European Union has banned the sales of Northtec Redhawk VB20 mountainbikes. All models have to be withdrawn from the market immediately as this bike does not comply with the European standard EN 14766.
These Polish made MTBs poses a risk of injuries because it does not meet the safety requirements, says the EU RAPEX warning system for unsafe products.
Breaking frames and pedals
Users of the Northtec Redhawk VB20 were confronted with breaking frames and pedals. On top of that the braking distances of front and back wheels are different while the back wheel braking distance on dry and wet roads does not comply with requirements EN 14766.
http://www.bike-eu.com/news/3179/sales-ban-for-northtec-mtb.html
Ako aj ich nábytok a podobne.
Úroveň zakladateľa thredu úzko korešponduje s úrovňou samotných bikov
Ak chce 2dex nadavať niekomu do detí tak nech si uvedomí, že aj napr. moje deti toto čítajú
Keďže táto téma ma nesmierne pobavila navrhujem ju preradiť medzi Zábavné inzeráty.
Nemáte náhodou niekto kontakt na Športšopu? To by tiež mohlo byť zaujímavé čítanie - diskusia medzi týmito junáčikmi, ako si navzájom vychvaľujú a hania značky Northtec a Kenzel...
P.S. Už som ticho. hehe
PS: poradis cez PM stranu
a len pre informaciu mam bike za cca 11tis (povodne) a postupne co som si ho vylepsoval tak slo z mojho vrecka tak mi tu k*rva nehovor, ze tu niekomu nieco financuju rodicia
myslim ze 99% fora si financuje bike kazdy sam (studaci brigada no a pracujuci robota)
tucnak: kenzel a sportshop to je historia
NorthTEC sú ručne skladané a starostlivo testované, aby Vám nevydržali len jednu, či dve
sezóny... Kúpou bicykla NorthTEC si nekupujete len bežný bicykel. Bicykle NorthTEC
majú svoju „dušu“, ktorú do nich vkladá celý náš tím...
NorthTEC sú ručne skladané a starostlivo testované, aby Vám vydržali len jednu
sezónu... Kúpou bicykla NorthTEC si kupujete len bežný bicykel ale aj veľkú blbosť. Bicykle NorthTEC
majú svoju „dušu“(mozno deravu). Dušu má asi vacsina bikov, ale pouzivaju sa aj bezdusovky
a tento ma dostal http://mtb.northtec.sk/index.php/sensor/ dvojkorunka, odrazky, stojan no hotovy zjazdak
o takychto bikoch by som vedel rozpravat-mal som OLPRAN
Neviem, či ti Turbi poradil cez PM, ale pri vyhľadávaní asi používaš zlý vyhľadávač. Za chvíľku som našiel viewtopic.php?f=13&t=15874&st=0&sk=t&sd=a&start=45
Keď si ešte raz prečítaš môj príspevok, tak ťa možno napadne prelustrovať príspevky Športšopy.
A tak sa dostaneš k obchodu Szolgai, ktorý okrem poľovníckych potrieb a kočíkov predáva aj bicykle značky Kenzel a Vedora. A rovnako nájdeš príspevky, kde sú tieto bicykle vychválené rovnakým spôsobom ako v tejto téme dvaja junáčkovia vychvaľovali Northtec...
Za domácu úlohu máš nájsť rovnaké formulácie! Ich počet potom zadaj sem! Uvidíme, koľko zhôd nájdeš.
Stredové zloženie (Headsets) Neco integrované