FullikumCTM je hlavne pre zacinajuceho bajkera ktory obraca kazde € jasna volba c1. Htcka maju dobre ramy a su o 20% lacnejsie ako "znackova" konkurencia . Tj. u CTM kupis slusne osadeny bajk so vzduchovou vidlou za cenu kde giant, spesl a iny maju len hrackarske komponenty stale. Ale maju dobre aj drahsie HT a Fully s ktorymi nieje ziadny problem. Tie ramy su katalogove ale dobre. Vsetko ostane okrem ramu co sa toci, brzdi , radi atd (tj nieco co sa moze pokazit) je presne to iste co bude na "znackovom" bajku len u CTM budes mat za rovnaku cenu o 1 az 2 triedy tieto komponenty lepsie. Tj cisto z pohladu kvality komponentov a servisu , prave naopak cisto teoreticky opravy bude skor treba robit na konkurencnych "znackovych" bajkoch ktore za rovnaku cenu ponukaju shitnejsie komponenty.
Radšej si kúpim značkový kvalitný bicykel na horších komponentoch ako CTM na lebsich komponentoch, ale z čínskym rámom najhoršej kvaliti porovnateľnej z olpranom z tesca. Značkový bike ako trek, spešl, cannondale,atď. Vies starší ročník kúpiť na dvakrát lebsich komponentoch ako CTM za rovnakú cenu.
Ťažko sa ti budem zdať objektívny, keďže mám CTMko, ale pre CTM tie rámy vyrába firma ASTRo, ktorá vyrába rámy aj pre ďalšie značky.
Mimochodom Trek, Specialized aj Cannondale majú väčšinu svojej produkcie tiež z Ázie.
Slabé komponenty ti zhnusia akýkoľvek super rám a CTMko ponúka slušný základ a umožňuje za rovnaké peniaze pridať trošku lepší prehadzovač alebo brzdy. Rozdiel nieje obrovský, a určite je to aj o aktuálnej ponuke, akciách, preferenciách atď. ale to tvrdenie, že sú to rámy najhoršej kvality, je dosť mimo.
Radšej si kúpim značkový kvalitný bicykel na horších komponentoch ako CTM na lebsich komponentoch, ale z čínskym rámom najhoršej kvaliti porovnateľnej z olpranom z tesca. Značkový bike ako trek, spešl, cannondale,atď. Vies starší ročník kúpiť na dvakrát lebsich komponentoch ako CTM za rovnakú cenu.
Ale keď si kúpiš CTMko, tak ti ostane aj na učebnicu slovenského jazyka a gramatiky. Určite odporúčam
Podobne to vidim aj ja. Ja som s Calibrom po 10000 km spokojny a nemenil by som. Znova by som kupil CTM, ale Rambler. Full som si od nich nevedel vybrat, lebo nemali nic dobre ohadzane medzi "trail" kuskami (Rocker slabe komponenty, Rambler na mna velke zdvihy). Momentalne sa mi nepaci to ich umiestnenie zadneho tlmica na ranu vsetkemu blatu .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom Trek, Specialized aj Cannondale majú väčšinu svojej produkcie tiež z Ázie.
Slabé komponenty ti zhnusia akýkoľvek super rám a CTMko ponúka slušný základ a umožňuje za rovnaké peniaze pridať trošku lepší prehadzovač alebo brzdy. Rozdiel nieje obrovský, a určite je to aj o aktuálnej ponuke, akciách, preferenciách atď. ale to tvrdenie, že sú to rámy najhoršej kvality, je dosť mimo.
Ale keď si kúpiš CTMko, tak ti ostane aj na učebnicu slovenského jazyka a gramatiky. Určite odporúčam
Podobne to vidim aj ja. Ja som s Calibrom po 10000 km spokojny a nemenil by som. Znova by som kupil CTM, ale Rambler. Full som si od nich nevedel vybrat, lebo nemali nic dobre ohadzane medzi "trail" kuskami (Rocker slabe komponenty, Rambler na mna velke zdvihy). Momentalne sa mi nepaci to ich umiestnenie zadneho tlmica na ranu vsetkemu blatu