no podla mna to bude ramom ked praskali zvary.... a co sa tyka brata a jeho jazdenia tak na ctm-ku zacinal so skokmi taze ziadne brutality nedaval az casom pritvrdil ale to uz bol ram polamany a zvarany
práve začiatočník dáva materiálu najviac zabrať... lebo nič nevie a skúša
rovnako by zlikvidoval každý rám v tej cene
CTM má na Sk, aj v Čr výborné "pokrytie" http://ctm.sk/odberatel-sk/index.php , ba aj predaj
Kolega má už staršiu CTMku, jazdil na tom Dubničák v 2007mom, keď som sa ho pýtala, nedal na ňu dopustiť, že je veľmi spokojný. Typ neviem, len viem, že vpredu bola odpružená vidla a bike mal v 2007mom už pár rokov (3-4?).Ale na Dubničáku prežil v zdraví a s dobrým časom. Je to všetko ale vec subjektívneho názoru.
treba si uvedomit, pre aku cielovu skupinu je CTM urcene, urcite nie pre gramohonicov, hi-tech nadsencov, profi zavodnikov atd...
tieto biky su urcene pre beznu konzumnu spolocnost ktora sa rada bicykluje sem-tam.. pre rodiny s detmi, pre ludi, ktori nemaju zavodne ambicie a bike je len spestrenim volnych chvil, kedy na biku nestravia viac ako pol dna.
ja by som si CTM nekupil len pre to, lebo nemaju v ponuke nic, co by splnalo moje poziadavky (nejake zavodne XC na XT/XTR) ... ale viem, ze nemal by som problem od nich kupit bike pre frajerku, mamu, otca, brata... ktori na biku travia menej casu, a neberu bikovanie az tak vazne. komponenty pouzivaju rovnake ako vacsina ichych vyrobcov (Kellys, Author, Merida....) ramy pochadzaju z Taiwanu, cize takisto z rovnakych fabrik ako napr ramy pre Rock Machine, Author, Meridu... atd.
kubo8: vsetko je len vecou penazi... v tomto pripade.
ak ich mas dost, kludne si kup nejaky cannondale, rocky maountain, santa cruz... alebo nieco pdobne...
ak peniaze nemas, tak necakaj nic ine ako CTM a ine znacky...
ak zacinas... budu ti stacit!
CTM robi rovnako dobre bicykle ako v danej cenovej kategorii robi napr Kellys, Author, Merida... atd.
kvality CTM by som sa nebal...
videl som obrazky dolamanych carbonovych merid a inych niekolko nasobne drahsich znaciek...
takze ono nejde len o znacku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
práve začiatočník dáva materiálu najviac zabrať... lebo nič nevie a skúša
rovnako by zlikvidoval každý rám v tej cene
CTM má na Sk, aj v Čr výborné "pokrytie" http://ctm.sk/odberatel-sk/index.php , ba aj predaj
tieto biky su urcene pre beznu konzumnu spolocnost ktora sa rada bicykluje sem-tam.. pre rodiny s detmi, pre ludi, ktori nemaju zavodne ambicie a bike je len spestrenim volnych chvil, kedy na biku nestravia viac ako pol dna.
ja by som si CTM nekupil len pre to, lebo nemaju v ponuke nic, co by splnalo moje poziadavky (nejake zavodne XC na XT/XTR) ... ale viem, ze nemal by som problem od nich kupit bike pre frajerku, mamu, otca, brata... ktori na biku travia menej casu, a neberu bikovanie az tak vazne.
komponenty pouzivaju rovnake ako vacsina ichych vyrobcov (Kellys, Author, Merida....) ramy pochadzaju z Taiwanu, cize takisto z rovnakych fabrik ako napr ramy pre Rock Machine, Author, Meridu... atd.
podla mna vyzera celkom fajn:
takze asi tolko ku znacke CTM.
takze neviem
ak ich mas dost, kludne si kup nejaky cannondale, rocky maountain, santa cruz... alebo nieco pdobne...
ak peniaze nemas, tak necakaj nic ine ako CTM a ine znacky...
ak zacinas... budu ti stacit!
v AB nemaju CTM. CTM maju v Dolnej Strede.
ak ma CTM dobre kmpace tak staci vymenit ram, nie?
ak ma CTM dobre kmpace tak staci vymenit ram, nie?
si mozes kupit inu znacku a nemusis menit nic
kvality CTM by som sa nebal...
videl som obrazky dolamanych carbonovych merid a inych niekolko nasobne drahsich znaciek...
takze ono nejde len o znacku.
a to niesú taiwanské rámy, ale stane sa všeličo