s paldom sme sa rozhodli zalozit samostatnu temu pre znacku ktoru preslavili zjazdove legendy surodenci Athertonovci, pochadza z Andorrskeho kniezatstva, jedna sa o Commencal.
Prispievajte so skusenostami, vyhodami a nevyhodami danych modelov, radami, vychytavkami, reklamaciami (prasknuty Commencal, to hadam nie), fotkami a cokolvek co vas napadne ohladom bikov od Maxa Commencala.
offic stranka: https://www.commencal-store.co.uk
predajca pre SR a ČR: https://www.fdfbikeshop.cz
www.ucc-sportevent.com
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 17:36
Ja mam 187cm a Clash vo velkosti L a veru mensiu velkost by som fakt nechcel
Switchbacky sa jazdia tazsie samozrejme ale za ten zvysok trate to stoji.
Za 10 rokov jazdenia som vymenil 4 bajky a vzdy za vacsi a vzdy to bol vyrazny posun dopredu. A poslednu dobu si uvedomujem ake mi boli tie bicykle malicke.
Akoze ale Mko pri 186cm je fakt malo to bez debaty.
Sam som mal 6 rokov Metu AM 2015 v L-ku a meriam 181cm.
Teraz mam Propain Hugene (2022) tiez v L-ku a to je o dost vacsi a hlavne geometriou modernejsi bike ako bol Commencal. Prvy mesiac-dve som mal taky divny pocit na nom (ze je dlhy), ale ked som sa mu postupne ,,prisposobil" (zvykol nan) objavil som jeho (aj moje
Takze za mna: chod urcite do L-ka!
Ja ked hovorim o problemoch so switchmi tak myslim skor uplne uzke zakruty skoro o 360 stupnov na turistickych chodnikoch v okoli LM. Nebude menovat lebo tam sa jazdit nema.
Tie trailove switche su povacsinou vpohode...no jeden mi robil problem na Paragone v Ziline taka alternativna lajna ale nakoniec som to dal..ale zatial nie na ebiku ale len na tom Clashi.
Loziska su vsade od vyroby ENDURO LLU MAX v poctivom rozmere 6902 (ziadne zmenseniny typu 609 alebo 6802 a podobne) a na hlavnom cape je dokonca 6804.
Ani jedno lozisko nevykazovalo znamky opotrebenia. Vycistil som okolie a zlozil.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
vyzerá to zrejme na "zjazdárov trail/dc"
prvé ohlasy
Parada