..ahoj, som len cyklista-amater a chcem si kupiť "nový" bicykel (asi z tunajsieho bazaru ) doteraz som mal uplne obicajny ale treba trochu aj sportovať a tak trochu spekulujem, ze aky typ sa kupuje pre jazdu v terene ale v terene "hore - dole" t.j: cca (3-10)km stupanie a potom dole kopcom ale aj strmším, samozrejme odrážky smyky a kamene..ak by to bolo po "pekných a rovných" lesných cestičkách nepoviem ale rozbyté cesty a pod?.. čo poviete? ..ide mi len o to, či crossovy vydrží napríkad ten istý nápor na rám, rafy atd..a či vôbec má zmysel o tom uvažovať pri cene bicykla do cca 500€..
..aby sme sa rozumeli, radšej poprezeram aj "tristo" bicyklov a potom vyberiem, velmi sa neponahlam, tak pardon že stale "vymyslam", no chcem ho mať v pohode..a dakujem za kazdu radu, kopu som sa tu priucil, pretoze doteraz som sa o mtb nezaujimal..
..mas pravdu, dnes som skusal bratov, ten má "440cm"+/- a je vpohode, no stále hladám ale 18-palcový radsej nie..a mozno sa dostanem aj do predajne bicyklov, no už jedneho "favorita" z tejto debaty mám aj farba je ako-tak..
..ozaj "Patrik", ten odkaz-dakujem,len neviem ho najsť na "Slonenskooooooooo-u", to by som už išiel cez 800€(!) a to nechcem + dajky blatnik, popripade duša a mala pumpa..
Ahojte, viete prosím SURNE poradit ci je lepsie kupit crossovy alebo horsky bicykel? Som zaciatocnik a planujem jazdit po asfaltovych cestach (z coho vyplyva viac crossovy), ale samozrejme budem jazdit aj po lese, po polnej ceste. Neplanujem jazdit narocne tereny, velke skaly ani nic podobne, len to bude mozno rozheganejsi teren, stupanie, trava.. Viete mi prosim poradit co je lepsie kupit? Neviem sa rozhodnut. Ak viete niekto odporucit kvalitnejsi bicykel do 450 €, uvitam napady. (Asi sa davam na kupu znacky CTM) Dakujem velmi pekne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mal by si úplne super bicykel, ktorý má aj lepšiu výbavu ako 26" v tej cene
http://www.bike-forum.cz/forum/sirka-pneu.html
čo vy nato, je tam "tragická vydla"? ..
Takže aj s tým treba počítať.
-15% FORCE SHOCK pumpa na odpružené vidlice/tlmiče, strieborná
34,99 € -15%
MOC 40,99 €K teme vyberu biku skus tu:
co-kupit/hardtail-do-460-euro-t28029.html?view=unread#unread
co-kupit/hardtail-do-400-euro-t28248.html?view=unread#unread
co-kupit/hardtail-do-500-euro-t28222.html?view=unread#unread
co-kupit/hardtail-do-600-euro-t27840.html?view=unread#unread
co-kupit/hardtail-pre-zenu-do-400-euro-t28108.html?view=unread#unread
Mimochodom to ASAP strasne bije do oci... Mne osobne ked toto niekto napise, tak sa tym aj riadim. Odpoved dostane August, September, Alebo Potom...