a inak co vravite na nove ramy ctm raptor .. mne sa celkom paci Ak by ste porovnali ctm raptor 2010 a leaderfox cocaine a leader fox cocaine 2011 ? ... Co je lepsie ?
ja som si vyberal pevný rám na FR/dirt a pozeral som si aj cocaine 2010 aj raptor 2010 aj 11 a najviac sa mi pozdával raptor 2011, zdalo sa mi že ma zase inú stavbu oproti starším, potom sa mi to aj potvrdilo, pri oske je stavba pevnejšia, ale zas kamoš tu jazdí na staršom cocaine, asi 07 alebo 08, vôbec ho nešetrí, dokonca na ňom zlomil aj vidlu, ale rám je pritom v pohode
ináč čo som si všimol, tak tie cocaine rámy sa mi zdajú stále rovnaké, len tie raptory majú stále niečo menené, nové, aspoň je vidieť že vylepšujú
edit: na dizajn a farby som veľmi nepozeral, ale páčia sa mi aj nový cocaine aj raptor
Co hovorite na toho demona za tu cenu celkom v pohode nie a tu vidlicu co ma je dobra ci o ničom?
celkom nad nim uvažujem nechcem ho na zjazdy len bežne bicyklovanie
Minule som si bol sadnut ns ten boxxer a za 999€ fakt dobry bike.
jedine co na tom moze vadit je STORM. nemaju zrovna nejalepsie spracovanie. ale ostatne komponenty na 1tku. Aj Geo je v pohode.
Keby ostali pri Duro vidlach, bol by som radsej.
ako prečítal som si túto tému od začiatku skoro celú a môj názor je takýto : ... začiatkom augusta som si kupoval nový bike. mal som cca 400e-500e.Bol som rozhodnutý pre Haibike Power SL , no potom Kubica dal Zephyra 09 na mech.kotúčoch za 350e (SLX vzadu,Deore vpredu,8 kolo ,120mm XCR,A-gang ridítka atď. ) Kúpil som ho a mám na ňom najazdených 1300km. Som s ním spokojný , síce spočuiatku mi písklo niečo na ľavej kľuke alebo pedáli (pri záberoch do kopca sa to občas stalo) , potom ako som vymenil klasické pedále za nášlapné a kúpil tretry tak som to nepočul.S tým bikom som zatial apsolutne spokojný,vidla ide v pohode (max. sa mi ju podarilo stlačiť na 90mm),lockout sem tam využijem ale ten tam ani potrebný neni.Čo sa týka jazdných vlastností tak nemôžem mu nič vytknúť ,ovláda sa perfektne či na ceste ,či v teréne , mechaniky čo tam mám Tektro JOX tak zatial ma nesklamali no chystám ich vymeniť za hydry Shimano Deore, kotúče tam mám 160/160 ,úplne to stačí lebo ak tam dáš viac ako tých 180 tak fakt riskuješ, tá vidla neni na to stavaná. Vzhľadovo taktiež vyzerá pekne a za tie peniaze sa nemôžem sťažovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a Louis, ctm-ko 12,5 kila? aké?
ctm zephyr plus disc 2008
ináč čo som si všimol, tak tie cocaine rámy sa mi zdajú stále rovnaké, len tie raptory majú stále niečo menené, nové, aspoň je vidieť že vylepšujú
edit: na dizajn a farby som veľmi nepozeral, ale páčia sa mi aj nový cocaine aj raptor
http://www.ctm.sk/model/mtb/caliber-3-0/
Co hovorite na toho demona za tu cenu celkom v pohode nie a tu vidlicu co ma je dobra ci o ničom?
celkom nad nim uvažujem nechcem ho na zjazdy len bežne bicyklovanie
http://www.ctm.sk/model/full/mons/
jedine co na tom moze vadit je STORM. nemaju zrovna nejalepsie spracovanie. ale ostatne komponenty na 1tku. Aj Geo je v pohode.
Keby ostali pri Duro vidlach, bol by som radsej.