Ten raptor keď už budeš chcieť predať už nebude mat ani polovičku z hodnoty nového radšej za tie prachy upgradni a máš ovela menej starosti a stare komponenty predáš a budeš na tom lepšie ako kupovať new potom predať atď atď ...
(MÔJ NÁZOR)
proste ide o to ci 15. januara vyhram bajk, ked sa podari , inac nic nevylepsujem, teda pre ten upgrade by som ten bajk fakt nekupil, to uz radsej novy bajk
inac tie brzdy uz boli v suchu, aj jazdene na suchu a este stale mi troochu vrzgaju a predna dost slabsie brzdi, nez predtym, tak neviem co este mam porobit, inac kamos mi radil technicky benzin na handru a utriet jemne kotuc, tak neviem
tak to som, niekedy az velmi, ale co uz zo mnou
inac zvuky nevadia, ale to by sa dalo povedat az o vrzgani, dnes som bol zase zajazdit a ono to stale vrzga, nechapem uz
prosim poradte mi, na tych hydraulikach co mam mi asi uslo kus oleja, viac musim stlacat a slabo brzdi, co z tym mam robit? da sa to aj nejako svojpomocne? aj tie kotuce aj po vycisteni stale vrzgaju a stale slabo brzdia, co mam z tym este robit? vdaka
EDIT: problem vyrieseny, system bol zavzdusneny a asi boli kontaminovane dosticky, ale uz je vsetko o.k.
zaujímalo by ma či sa dá otočiť DuroFR20,originál tam síce je,ale videl som fotku,že sa pretočiť nedalo ani to
pretočiť sa dá aj xcr,duro dj,z1...
no mne sa zda ze fr20 sa da pretocit pod ramom ale niesom si moc isty ale ze by to potom davali napr. na KGB Zetor??keby sa to nedalo ani pretocit?..podla mna to musi ist...a este co sa da pretocit je MZ DJ 2 2007....Martineli bud to naozaj bude uz len na tom oleji alebo vyskusaj ponastavovat veci na packke ak tam su a na "strmeni"....a este jedna moznost je a to vydrate dosticky
videl som zopár CTM myslím Raptor,a nedala sa im vidla(asi Duro FR20) pretočiť pod hlavou(barspin,x-up)..ako je to s tým?
inak je to bezny problem u tychto ramov KGB,RAPTORA ...tym ze tam je ta dolna cast zosilnovana tak sa moze stat aj toto ze niektore vidlice neprejdu pod ramom a preto si to treba vzdy vymerat/vyskusat...ale to duro fr20 to by malo iist to musela byt ina vidla kamos to ma tak sa o tom pojdem presvedcit
ja mam raptora a zatial ma nic netrapi...(az na to preskakovanie...niektry o tom vedia) ked vidlu dobre mazes, hlavne to tesnenie na vrchu tak neni s nou problem...
Martinelli:cawes kamo este mas stale to ctm zephyr plus disc?? som novačik som chalan len mam segrin nick to len aby ti to nebolo cudne takze som zaciatocnik mam necele dva mesiace ten isty ctm zephry plus disc ako ty alebo ak ho este mas tiez biely zaujimalo by ma ake mas snim skusenosti ja snim jazdim normalne so sedlovkou hore jazdim lesy kopce ale aj dake asfaltove cyklostezky ale viac lesy a som zatial spokojny az na to ze sa mi zda ze mam moc blizko rajdy ale zas dlhy predstavec by tam vyzeral blbo a taktiez neviem co mam robit s brzdami predna mi neskutocne hrka vadi to ludia sa obzeraju ze na akom tragaci idem :d a v servise mi povedali vraj je to ok no asi su vadny nevies mi poradit nieco ohladom toho aj inych veci ake mas snim skusenosti a prepac moju neznalost som zaciatocnik:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(MÔJ NÁZOR)
inac tie brzdy uz boli v suchu, aj jazdene na suchu a este stale mi troochu vrzgaju a predna dost slabsie brzdi, nez predtym, tak neviem co este mam porobit, inac kamos mi radil technicky benzin na handru a utriet jemne kotuc, tak neviem
inac zvuky nevadia, ale to by sa dalo povedat az o vrzgani, dnes som bol zase zajazdit a ono to stale vrzga, nechapem uz
EDIT: problem vyrieseny, system bol zavzdusneny a asi boli kontaminovane dosticky, ale uz je vsetko o.k.
no mne sa zda ze fr20 sa da pretocit pod ramom ale niesom si moc isty ale ze by to potom davali napr. na KGB Zetor??keby sa to nedalo ani pretocit?..podla mna to musi ist...a este co sa da pretocit je MZ DJ 2 2007....Martineli bud to naozaj bude uz len na tom oleji alebo vyskusaj ponastavovat veci na packke ak tam su a na "strmeni"....a este jedna moznost je a to vydrate dosticky
inak je to bezny problem u tychto ramov KGB,RAPTORA ...tym ze tam je ta dolna cast zosilnovana tak sa moze stat aj toto ze niektore vidlice neprejdu pod ramom a preto si to treba vzdy vymerat/vyskusat...ale to duro fr20 to by malo iist to musela byt ina vidla kamos to ma tak sa o tom pojdem presvedcit
epo: vydel som raptor pro09 ktory sa nedal pretocit. ja mam tne isty a mne sa da. kamos ma demon09 a jemu sa neda
ctm grafity series