Zdravim, mam taky dotaz, neviem celkom kam ho zaradit ale mozno suvisi aj s touto temou. Kupil som si po 100rokoch novy bicykel (CTM Zephyr), v specifikacii su uvedene rafy WTB STi29, TCS 2.0, 29", 32H ale ja som si v tom deliriu az na druhy den vsimol, ze moje rafiky su uplne bez polepov. Stalo sa vam nieco podobne? Na pripadnu zmenu v komponentoch ma v obchode nikto neupozornil...
stalo sa aj mne s kamosom tu z miestneho shopu...osadene brzdy tektro namiesto shimano (bike je giant)...ponukli kompenzaciu 50€, kedze kamos si bol vedomy, ze dnes tazko zohna bike za taku cenu, tak to prijal...ale vtedy este nemali tu carovnu vetu ako uvadzaju teraz....uz to je asi pri kazdom bajku "Uvedená špecifikácia sa môže líšiť od skutočnosti z dôvodu dlhodobých problémov s dodávkami komponentov. Nie je v našich silách kontrolovať rozdiely medzi výrobcom deklarovanými komponentmi a skutočným vybavením. Alternatívne diely by mali byť na rovnakej úrovni ako pôvodné komponenty. Za rozdiely sa ospravedlňujeme. Je to ale jediná možnosť, ako vám v aktuálnej sezóne ponúknuť bicykle."
Ono v pôvodnej špecifikácii tie SLX boli, potom prišli problémy so Shimanom, tak to nahradili (v popise) SRAMom a nakoniec ich zohnali, len už nebolo toho svätého, ktorý by tú špecifikáciu upravil naspäť... Tiež mi prišiel s SLX...
akurat mi dosiel elektro ctm areon xpert 2022 a tiez ma volake cinske brzdy s cervenym stuplom..ziadne shimana, dopredu uz mam kupene 4piestove slxko ale zadok som menit nechcel..uvidim ako to bude brzdit a co su tam vobec za kotuce,
na bajku za 3k som ale cakal tie shimana
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ghost-bikes.sk/produkt/lector-fs-essential-petrol-blueocean-blue/5944
reálne prišli Shimano BR-M7100
ani náhodu som sa nesťažoval,sú,ako sa dalo čakať,velmi dobré
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 € -16%
MOC 4 549 €na bajku za 3k som ale cakal tie shimana