Ahojte, chcem si kupit bike cube. Tu temu som tu uz rozoberal, aj si nieco pohladal. Chcem sa ale skor opytat, preco je tato znacka tak malo "popularna" oproti ostatnym. Ani na vo forach sa o nej moc nepise, v casopisoch som tusim nasiel jednu recenziu, na ivelo.cz je katalog bikov a asi 40 znamejsich aj menej znamych znaciek ale Cube medzi nimi nie je. Pritom tie bicykle sa mi zdaju byt celkom kvalitne.
Veď ja som Ti ho nenúkal - tiež by som si ho nemohol dovoliť Aj ten tvoj vyzerá dobre a na nejaké tie maratóniky s ním v pohode môžeš cena je tuším okolo 1170€ a možno predajcu ešte trošku stiahneš
Tie biky su zname a su aj kvalitne. Celkom dost ludi jazdi tieto biky v našich zemepisnych polohach, akurat ti co ich jazdia, uz nemaju potrebu nieco riesit ohladom tejto znacky, pretoze k tomu jednoducho nie je co moc riesit. Je to značka ktora patrí medzi širšiu ***** No a teraz k comu vlastne sluzi toto vlakno. Potrebujes s niecim poradit alebo.....?
Zaujimal ma presne taky nazor, aky si napisal ty. Jednoducho nie je mi jasne, preco sa o znacke ako takej nikde neviem docitat, napr. testy bikov, porovnavacie testy,ale napr. aj reklama v casopisoch (Velo, Cyklomag, a pod.)
Chcem si jeden z nich zaobstarat ako som uz pisal vyssie, no a toto ma trochu znekludnovalo, ci som si dobre vybral. Ale ak by to bolo skutocne tak, ze kupis a nie je uz co riesit, to by som bol rad
Nemusis sa bat...ja mam CUBE LTD TEAM 09 aa som s nim viac nez velmi spokojny...okrem zakladnych oprav(vymena lanka/bowdenu centrovanie kolies) som s nim nemal ziadny problem..zvladol aj to co som si myslel ze uz som v prdeli, fakt ako podrzal ma v kazdej situacii bez zavahania, takze nemozem nic ine nez len
cube je nemecka znacka na Slovensku zastupovana iba Slovkolexom ak sa nemylim. Nejake testy a recenzie sa objavuju skor v germanskych casakoch. Inak znacka na urovni, zatial som neregistroval ziadne problemy tu na fore, ani na mojom cube
Zaujimal ma presne taky nazor, aky si napisal ty. Jednoducho nie je mi jasne, preco sa o znacke ako takej nikde neviem docitat, napr. testy bikov, porovnavacie testy,ale napr. aj reklama v casopisoch (Velo, Cyklomag, a pod.)
Chcem si jeden z nich zaobstarat ako som uz pisal vyssie, no a toto ma trochu znekludnovalo, ci som si dobre vybral. Ale ak by to bolo skutocne tak, ze kupis a nie je uz co riesit, to by som bol rad
Môžem sa tak isto opýtat ako kolega vyšie na značku Scott ? Dosť som počul že nemaju kvalitne rámy že pukaju a ludia upradostnuju Meridy než Scotty nie su take kvalitné ?
s pukaním rámov scott nemám žiadne skúsenosti a ludia v okolí ich jazdia dosť a s niečim podobným zatial nemali problém...jedine ak by si riešil karbón ale to pochybujem to je ina kapitola čo som skôr počul u scottov boli tlmiče u geniusov tak s tymi že boli problémy,ale rámy v pohode
veĎ preto hovorím že som to len počul ale ani nie žeby to nefungovalo skôr že ak sa to dodrbe tak dlho trvá kým zoženieš nový ale podla toho čo píše tak geniusov riešiť nebude...karbon na prednej vidle a sedlovke je v pohode,rámy scott sú dobré btw pomohlo by tu hodiť aj link že čo by si vlastne chcel kúpiť
bol som v Intersporte a bola tam Dema za 500 eur osadená Sorou len tak som pozeral na nu a priušiel predavač a hovorí "pekná čo a ja že farba ujde ale len pozeram lebo som si objednal Scotta na 105 ....a onm to je velka chýba maju oničom rámy to ste si mohli od nas kupit CTM na tiagre ..... kusa ma nštval lebo mi vždy toto tlačil do hlavy už som mal zlost a preto som odišiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/ltd-race-black_id_35846_.htm
http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/ltd-race-black_id_35846_.htm
hehe, som vedel, ze cierna vystrieda bielu
Tvoj bike by si mal najst aj tu:
http://www.bikeradar.com/gear/category/bikes/mountain/product/ltd-race-09-33077
Recenzie sa daju najst aj na ich stranke, ja si na rok tiez planujem kupit bike tejto znacky.
ďakujem
a takéto vyjadrenia:
čo som skôr počul u scottov boli tlmiče u geniusov tak s tymi že boli problémy
by sa vôbec mali brať do úvahy ...
JPP funguje celkom dobre
http://www.scott-sports.com/global/en/products/221896022/bike-speedster-s20-cd20-m54/;jsessionid=62298B44A067811A470CDAE9FA497788
sa mi vidí že si už tam niečo v inom príspevku komentoval