Čaute,som tu nový. Mám nový Dirt Parade Smouk. Chcel by som sa poradiť či sa naňho oplatí dať kotúčové a novú vidlu (180mm) neviem ako to bude vyzerať s tou 180-tkou ale 100 je pre mňa málo keďže jazdím na off-road v lese. ďakujem za odpoveď!
Jáj chlapci čo kupujú na HT-čka dvojkorunky. Spamätajte sa v živote by ste taký zdvih neuživili. To čo je pre teba offroad v lese je pre iného diaľnica vedená lesom... A ešte sa zamysli kde nájdeš terén na ktorý využiješ taký zdvih a nebude ta limitovať pevný zadok... 180mm vpredu a 0mm vzadu je protse pikachovina
podľa mňa to s 180 mm vidlou bude vyzerať perfektne .. a kotúčovky aspoň 200 mm aby to vyzeralo profícky ... s niečím menším by som na skoky v KK ani nešiel potom to na off-road bude ako vyrobené
Clovek sa uci na vlastnych chybach, naco ziadas o radu. Kazdy vratane mna ti radi ze to je blbost, ale ajtak spravis po svojom.
150 je tak akurat na hranici. Ked si chcel oslnovat kamaratov zdvihmi, mal si nasporit na fullko
Si normalny 180 zdvih??, a naco ti tam je taky velky zdvih ....akoze ozaj zrob ako chceš ale viacako 140-150 by som tam asi nedal.ja mam 140 a to uplne stači na HTečko:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dost bolo vtipu... daj tam nieco co ma okolo 130mm zdvihu
P.S. neviem načo si si môj prvý príspevok v tejto téme bral tak k srdcu je to len rada. Rám ti praskne a aj tak ten zdvih nemáš šancu využiť...
chcel by som ta vidiet na tej dialnici
150 je tak akurat na hranici. Ked si chcel oslnovat kamaratov zdvihmi, mal si nasporit na fullko
aby si sa neosral,trial sa jazdí aj na autách