trochu roztrasene video z vcerajsieho vyjazdu na Donovaloch. Biky Salsa Beargrease Carbon XXI (oranzovy) a Duratec Snowdoor (cerveny) http://youtu.be/L2yGPZpxcb0
este par zo vcera. sli sme na Salsa Beargrease Carbon xxi a Duratec Snowdoor (cerveny). Bolo dost pod mrakom ale vyjazd prijemny. Donovaly - Sachticky, na chate gulas/obed a potom navrat rovnakou cestou po zelenej TzT.
ok, mi tu behaju deticky pod nohami a povesane na mne takze sa so zmensovanim moc nebabrem ale beriem na vedomie, je aj alternativa prispiet na diskovy priestor ? )
Smyka....nedas pozor a lezis. Mali sme 0.35bar, takze plocha plasta celkom drzala aj na lade, ale na lukach na 40cm snehu trebalo asi aj 0.2bar dat, len sa nam uz nechcelo babrat s ventilmi.
Pridajte do nadpisu este 27+ . Na 2016 novy marketingovy sermiarsky nastroj u niektorych znaciek.
B+ je skratka prave pre 650b+ / 27.5+, ktoru (zatial) pouzivaju niektori blogeri a fora. V rozsirenosti este trochu zaostava za 29+ (ja viem len o WTB) a ustalenu terminologiu prinesie az zivot. Alebo marketing. Alebo aj nie.
myslim to video na vimeo-to si predsa ty na salse ci nie?
Na tej lesnej ceste ano, bol to prvy usek ako sme vypadli z Donoval. Stopa tam bola v makkom prasane, cize nie bezkarska vyjazdena 'elektricka' ...predbiehalo nas tam LKTcko s retazami na kolach, ledva sme uskocili. Pilcici nam chceli ukazat kto je tam pan. Rozorali komplet celu cestu aj bez nas. Nebud vsetecna
aj bezkarska nelektricka je predsa stopa, za ktorou je usilie-, tak nejaky ohlad by bodol z vasej strany, to ze ho nemaju pilcici je uz druha vec, ale nie dobra vyhovorka
aj bezkarska nelektricka je predsa stopa, za ktorou je usilie-, tak nejaky ohlad by bodol z vasej strany, to ze ho nemaju pilcici je uz druha vec, ale nie dobra vyhovorka
Cital som Tvoje ponosy na nabezky.sk takze chapem ze si nastartovana . Pri jazde popri stope budem na Teba mysliet
katko to je fuj bike robit z biku motorku je e-e podla mna iron.hide salsa robi pekny titanovy mukluk mrkni tam, na tom co si pridal Ty sa mi nepaci ram....proste nie je pekny
Cital som Tvoje ponosy na nabezky.sk takze chapem ze si nastartovana . Pri jazde popri stope budem na Teba mysliet
Čudujem sa ti , že s ňou vôbec niečo riešiš...opäť si ***** .li stopu stredom cesty a ostatní nech sa aj poserú...Ja to vidím tak, že si proste hľadal ideálnu stopu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
www.bikeandride.cz/2015/01/snow-x-race-prvni-zavod-fatbiku-v-cesku/
http://www.bikeandride.cz/2015/01/snow-x-race-prvni-zavod-fatbiku-v-cesku/
ok, mi tu behaju deticky pod nohami a povesane na mne takze sa so zmensovanim moc nebabrem ale beriem na vedomie, je aj alternativa prispiet na diskovy priestor ?
To bol Lapierre
B+ je skratka prave pre 650b+ / 27.5+, ktoru (zatial) pouzivaju niektori blogeri a fora. V rozsirenosti este trochu zaostava za 29+ (ja viem len o WTB) a ustalenu terminologiu prinesie az zivot. Alebo marketing. Alebo aj nie.
http://twentynineinches.com/2014/09/11/wtb-trailblazer-27-5-x-2-8-tires-exclusive-b-review-first-impresions-part-1/
http://singletrackworld.com/forum/topic/lets-see-your-29650b-other-nearly-fat-bikes (tu aj zopar peknych obrazkov)
myslim to video na vimeo-to si predsa ty na salse ci nie?
Na tej lesnej ceste ano, bol to prvy usek ako sme vypadli z Donoval. Stopa tam bola v makkom prasane, cize nie bezkarska vyjazdena 'elektricka' ...predbiehalo nas tam LKTcko s retazami na kolach, ledva sme uskocili. Pilcici nam chceli ukazat kto je tam pan. Rozorali komplet celu cestu aj bez nas. Nebud vsetecna
Cital som Tvoje ponosy na nabezky.sk takze chapem ze si nastartovana
Čudujem sa ti , že s ňou vôbec niečo riešiš...opäť si *****