chlapci tak to ste este neskusali jeden den jazdit 720 mm rajdy a hned na druhy den prejst na uzke barany. Vzdy si prvych par minut jazdy myslim, ze sa kazdu chvilku vyvalim do krikov.
úplne v pohode tie prechody, dokonca aj prechod na kozu, kde je úplne iný posed... treba na tom odjazdiť isté penzum hodín a prechody sú bezproblémov... základ je mať zmáknutú techniku na bajku v lese, to sa hodí následne aj na ceste.. osobne si myslím, že je vždy vhodnejšie začať jazdiť les a až potom cestu
tento má tiež 720 mm, keďže som zvyknutý na barany z môjho Ultimate, tak si na tomto pripadám ako keby som sedel v obývačke v kresle akurát keď je človek zvyknutý na cestovnú rýchlosť vyše 30km/h bez námahy z cesťáku, tak toto je dosť šok... ale v lese a do kopca je to šupa, svoj rekord z vinohradov na kamzík som stiahol o minútu a to som išiel ako prasa po zlej stope
Bikejoring Napodobne (teda az na tu kozu, ktoru nevlastnim/nejazdim). Jedine co vacsinou markantne citim ak jazdim aspon cca. 5 krat po sebe napr. MTB a sadnem na ziletku tak mam pocit ako keby som sedel na rakete. A opacne tiez (aj ked mam MTB relativne lahky a zivy bajk) - mam pocit ako na traktore s rukami od seba ale po par 100 metroch uz nic z toho neregistrujem.
Este vacsi rozdiel citim napr. v zime ked mam cestak v trenazeri a den po indoor session vyjdem na cestaku von tak citim nehoraznu lahkost jazdy v nohach.
ASmanSalvatore Dali bol tvoj dedo?
ale vazne.... odvazny pocin a aspon to neni tuctovka..... daj ho inak aj SEM .... forum o custom lakovani bajkov a kludne sa rozpis ako si to urobil cele
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este vacsi rozdiel citim napr. v zime ked mam cestak v trenazeri a den po indoor session vyjdem na cestaku von tak citim nehoraznu lahkost jazdy v nohach.
Ale fajny je
ale vazne.... odvazny pocin a aspon to neni tuctovka..... daj ho inak aj SEM .... forum o custom lakovani bajkov a kludne sa rozpis ako si to urobil cele