Jj alebo Opatova, Baske, Homolka a.k.a. trasa Dubnicaku. A dost zalezi ci jazdis viac frekvencne alebo silovo. Mne osobne kadencia pod 85ot./min. do kopca nevyhovuje. A ano pomohlo by mi zhodit zo 10kg, to sa chystam do jari. To budu vsetci chrti v rici
Ach! to bola IMHO veľká chyba. Vysnívaný si vymenil za akciovú cenu Podľa mňa je ten Fuel EX o triedu inde.
Kika, uvidíme, snáď to také zlé nebude tak dostala ma tá cena a za Trek čo ma podobnú výbavu, aj keby ho zoženiem lacnejšie, tak by som zaplatil tak o 1000€ viac a pre mňa je to dosť, aj keď tých 2,5K na Treka som už mal odložené, no uvažoval som aj tak, že si možno za tú 1000 doprajem nejaký cesťák, prípadne cyklokross, čo by pri Treku nehrozilo . Keď mám pravdu povedať, tak na tom Treku som sa už síce videl, no ten Jeffsy sa mi strašne páčil už od začiatku a verím, že to bude kvalitný bajk . S Trekmi som bol zatiaľ spokojný, mám ešte dom staré HT, FX-ko ktoré ak sa podarí možno nahradí ďalší Trek
Jezus kde vidíš 15 kíl? ja tam vidím 14,3, aj keď neviem či je to v M ku no s pedálmi to pri L ku tých 15 môže byť, no nie je všetko iba a hmotnosti, ja nie som pretekár, jazdím si pre radosť, takže mi to je jedno aspoň trochu popracujem na kondičke
to som ešte nepočul a ten DRCV je podľa mňa dobrý tlmič, dlho som ho jazdil a teraz majú tie nové tlmiče dosť vylepšené, takže by mali byť o dosť ďalej ako tie staré, s menším pohojdávaním proti morskej chorobe
aktualne su uz niekde uplne inde zrejme, ale par rokov dozadu to veru bol pekny nepodarok a este sa to ani nedalo za nic funkcne vymenit kvoli rozmerom...
ja som si nesťažoval, je fakt, že trochu to hojdalo, no nebolo to nič strašné a bol tam pro pedal a ten som využíval dosť často no z kopca to bola slušná žehlička
no cena sice lákavá, ale 4čap so základným tlmičom zas taká žehlička nebude. dokonca bez možnosti zamknutia.
Ohádzané to je tiež len priemerne, zakladné kolesá, polkilová kazeta,a pod.. hmotnosť rátaj určite cez 15kg
no ten trek ex8 tiez nie je nic extra co sa tyka vybavy, sice xt pohon ale brzdy iba deore, vidla zaklad co fox ponuka, kolesa mozno este tazsie ako tie dt swiss. vaha 14,11 bez pedalov pri velkosti 17,5. Cena ako vzdy pri Treku prestrelena.
aj keď proti Treku nič nemám (a jeden mi tu pod krycím menom Gary Fisher dobre slúži už 13 rokov), tiež by som v tomto prípade volil YT - ale len v prípade, že by som mal chvíľkové zatmenie a nevšimol si, že je to 29-tka!
na ten Trek má síce o triedu lepší pohon-(nové 11 sp. deore XT 2x11 vs 10 sp. SLX 2x10) ,ale Jefsy má lepšie dôležitejšie veci-pruženie (Pike vs Fox 34 rythm) brzdy (SLX vs deore) ten tlmič ale mohli dať vyššiu radu zo zamykaním-ale môžno to majú vyladené,že zamykať nebude treba- imro1daj potom recenziu,ako to šlape do kopca
stale lepsie ako sa hojdat na DRCV a dostat morsku chorobu (parafraza jedneho mtbikera)
Žiadne DRCV. Verím, že by si zmenil názor keby si sa povozil na nových tlmičoch RE:Aktiv so súčasným vyladením pre Trek. Nikdy by som neverila, že ani na XC nebudem potrebovať vzadu lockout. Zadná stavba Full floater od Treku funguje parádne.
aktualne su uz niekde uplne inde zrejme, ale par rokov dozadu to veru bol pekny nepodarok a este sa to ani nedalo za nic funkcne vymenit kvoli rozmerom...
Asi ani teraz sa neda, pozeram, ze tlmic je 210x52.5 .. ale ten povodny bol tusim 197x50mm a cez offset mount sa to dalo poriesit. Mam taky pocit, ze tie extra special rozmery tlmica to je jedina vynimocnost Treka (a est e oska)
no ten trek ex8 tiez nie je nic extra co sa tyka vybavy, sice xt pohon ale brzdy iba deore, vidla zaklad co fox ponuka, kolesa mozno este tazsie ako tie dt swiss. vaha 14,11 bez pedalov pri velkosti 17,5. Cena ako vzdy pri Treku prestrelena.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dojdisi to vyskusať na sever.prípadne východ,stačí stovečku.... do MK ti stačí aj fixka
Ach! to bola IMHO veľká chyba. Vysnívaný si vymenil za akciovú cenu
Kika, uvidíme, snáď to také zlé nebude
no cena sice lákavá, ale 4čap so základným tlmičom zas taká žehlička nebude. dokonca bez možnosti zamknutia.
Ohádzané to je tiež len priemerne, zakladné kolesá, polkilová kazeta,a pod.. hmotnosť rátaj určite cez 15kg
Žiadne DRCV. Verím, že by si zmenil názor keby si sa povozil na nových tlmičoch RE:Aktiv so súčasným vyladením pre Trek. Nikdy by som neverila, že ani na XC nebudem potrebovať vzadu lockout. Zadná stavba Full floater od Treku funguje parádne.
Asi ani teraz sa neda, pozeram, ze tlmic je 210x52.5