Tak nech je sradna zacitujem otazka na teba ako to vidis s tou velkostou pri S ? sedlovka je cca 1 cm vysunuta ako je na foto tak je nastaveny na moju vysku.
Chlapi sorry, ale ked som reagoval na príspevok z predchadzajucej strany, tak som myslel, ze "citovanie" bude lepsie, aby som nepytal odveci..... Ale ako vidite podla poctu prispevkov, nie som v tom moc zbehly
Ta prva citacia bola predsa uplne spravne pouzita, len ta druha uz bola dost zbytocna kedze si reagoval na posledny post. O nic nejde, len na to myslite, ze kedy ma vyznam citovat a kedy nie.
Dalo by sa dat zopar oranzovych s*****v do kazdeho kolesa. Mozno v buducnosti, nechcel som to zbytocne komplikovat. Kolesa ma hadam preziju, maju nosnost 150kg a ja mam s bikom okolo 100kg. Tiez su lahsie o okolo 500g ako predch. Fulcrumy (zadne som centroval 2x rocne a malo aj zadrete lozisko...) Inak bike som nevazil, ale tipujem, ze bude mat teraz cca. 10kg, komplet. misopetrovic Som vedel, ze toto ta nenecha chladnym Mne vyhovuje sem tam si prechytit, hlavne pri presune po ceste. A na trendy kaslem, jazdim to co mi sedi.
misopetrovic Som vedel, ze toto ta nenecha chladnym Mne vyhovuje sem tam si prechytit, hlavne pri presune po ceste. A na trendy kaslem, jazdim to co mi sedi.[/quote]
Prechytit sa dá aj bez rohov. Tiez som dakedy mal rohy ale dá sa to bez nich. Sú fakt zbytocne. Ja sa chytam takto bud dlanami na konci rajdov alebo rukami blízko uchytu predstavca alebo ked fúka vietor tak si dám ruky az na vidlicu nech mám čo najmenši odpor.
Sesulak naschvál som pridal tú druhú časť aby to náhodou niekto nezobral smrtelne vážne (ako to tu v poslednej dobe býva) nech si každý jazdí na tom čo mu vyhovuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V akej polohe je na tychto fotkach Flip Chip? Vyzera to na high......
Pozriem to doma dam ti vediet nechal som to v nastaveni v akom dosiel. No myslim ze zmenu na geometrii si z foto pri zmene nevsimnes.
A mozno ano, lebo sa mi zda, ze vidla je menej podkopnuta, ale mozem sa samozrejme mylit
Tak nech je sradna
Flip čo?
misopetrovic Som vedel, ze toto ta nenecha chladnym
Prechytit sa dá aj bez rohov. Tiez som dakedy mal rohy ale dá sa to bez nich. Sú fakt zbytocne. Ja sa chytam takto bud dlanami na konci rajdov alebo rukami blízko uchytu predstavca alebo ked fúka vietor tak si dám ruky az na vidlicu nech mám čo najmenši odpor.