S tou hadicou prednej brzdy sa stretávam dosť často, aj teraz keď sme boli na Vtáčniku to tak niekto mal. Hneď mi to udrie do očí, je to aj dosť nebezpečné, takto môže ľahko poškodiť, najmä ak niekto jazdí terén s voľnými konármi a kameňmi
na tom retre je aj skoda jazdit - to ked som mal 16 rokov .... keramicky sup, hydraulicke "V-cka" od magury, Bombera ... to som mal v risi snov daj este fotku prevodov, cim to je ohadzane - mas to z zlej strany
Tesak daj si facku, ten bajk som videl 10 minút pred tým ako si vôbec stihol napísať svoj akoževtipnýkomentár.... a doteraz so to mal ťažko na saláme...
Z toho tvojho príspevku mi to to príde ako keby tvoj bicykel nemal žiadne brzdy, alebo asi pracujú na wifi signále..
jasné wifi, nová doba predsa , neber to v zlom, len ako upozornenie, radšej si to prehoď, predsa je to viac chránené, keď tá hadica ide z vnútornej strany
jasné wifi, nová doba predsa , neber to v zlom, len ako upozornenie, radšej si to prehoď, predsa je to viac chránené, keď tá hadica ide z vnútornej strany
Ja som to zobral zo srandy , mňa vôbec nezaujíma keď niekto niečo okomentuje. Ako jeden pred tebou, niečo ohľadom fľašky, kapsičky atď.. Ja som sa len pousmial a neriešil. Ak niekto potrebuje basu piva aby mohol isť na Biku, tak nech ma. Mne stačí tak fľaška na 4 hod. výjazd a je dobré. Ale tomu tvojmu, pozeral som či CTM, KELLYS alebo GHOST všetky majú tak isto robenú prednú brzdu ak myslíš tu.
No neviem, ale ak to tak aj mali, tak to nie je celkom v poriadku. Ale ber to iba ako radu, je to lepšie z vnútra a aj to lepšie vyzerá a či to už prehodíš, alebo nie, nech ti bike dobre slúži, hlavne bez nehôd a bez porúch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja strašne nerád fotím vertikálne, jedine v nevyhnutných prípadoch. Ale vďaka, vážim si to
lto klikni ze edit a napis "pekny bajk" pls
lebo dotyční, čo tu hadicu odtrhli sú už po smrti a nemali to tam už ako dať...
V ten ďen som ho kúpil to preto nejazdím v rifľoch neboj sa..
Z toho tvojho príspevku mi to to príde ako keby tvoj bicykel nemal žiadne brzdy, alebo asi pracujú na wifi signále..
jasné wifi, nová doba predsa
na bajku kludne
Ja som to zobral zo srandy