Tento je pekný. Ozaj klasika.
Ten HUNT mi príde taký volaký čo ja viem * divočina.
No ale každému sa páči niečo iné a to je dobré - inak by sme všetci jazdili na full 29nách
nejde o to ci paci - ten Hunt ma svoje urcenie. daj si napr do googla alebo na istagrame hladat bikepacking a uvidis co si este nevidel ja som svojho hunta ponal skor ako XC/trail bike - lebo viac jazdim bez tasiek ako s taskami. keby som ho mal ciste len na viacdnove cestovanie tiez vyzera inac.
esteban9217 este by ma zaujimalo kolko toho znesie. lebo vyskusal som ju aj v horsom terene a jazdec znesie - len nevie kolko znesie vidla a je z toho nesvoj
Hack3r kamoš to musíš hlavne vyskúšať a potom pochopíš prečo tá geometria prečo konštrukcia prečo sú dobre rajdy čo vyzerajú ako luk ako ti niekto spomínal ?
Force - krk pasovat bude, dokonca nieje ani boost, len tie plaste co mas do nej uz pravdepodobne nezmestis - musel by som premerat. Osobne by som ju tam ale nedaval - ta ocelova znesie vela - nemusis rozmyslat po com ides, kam to zapichnes.
Force - krk pasovat bude, dokonca nieje ani boost, len tie plaste co mas do nej uz pravdepodobne nezmestis - musel by som premerat. Osobne by som ju tam ale nedaval - ta ocelova znesie vela - nemusis rozmyslat po com ides, kam to zapichnes.
dakujem ja len koli celkove vahe a vybraciam a moj nejaky plan je mat na vyjazd do 100kg moja vaha, vaha bike a batozina dokopy
tych 700 gramov by som sa snazil usetrit urcite inym sposobom
pohoda neviem co vazi ta vidla len ma napadlo ked som videl sa opytat Hunt teiz spekuluje s nejakou karbonovou ale to uvadza ako prototyp na instagrame nic konkretne o nej neuvadza... a samozrejme pridem o moznost drziakov na stan karimatku a spacak na vidle v tom pripade...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tá vidlica je úplná pecka,jazdím ju približne mesiac a je to super vozba
Díky moc ✌️StanoLevice
spoj na ráfiku sa uvolní a bude ti vo vnútri hrkať vložka
esteban9217 Dúfam že nie ?, hádam budú bez problémov...
Ten HUNT mi príde taký volaký čo ja viem * divočina.
No ale každému sa páči niečo iné a to je dobré - inak by sme všetci jazdili na full 29nách
esteban9217 este by ma zaujimalo kolko toho znesie. lebo vyskusal som ju aj v horsom terene a jazdec znesie - len nevie kolko znesie vidla a je z toho nesvoj
Čo to je za vidlu? Dala by sa dať aj ku mne?
Neni kde dat sekeru
ved na chrbte je dost miesta
dakujem ja len koli celkove vahe a vybraciam a moj nejaky plan je mat na vyjazd do 100kg moja vaha, vaha bike a batozina dokopy
pohoda neviem co vazi ta vidla len ma napadlo ked som videl sa opytat
susedovom hadam aj hej