Paradna je ta Capra. kofollo aku mas vysku na to Xlko ?
..diky! Mam 186cm, takze 2 centi za "tabulkovym L" u YT. Mal som 2 roky Jeffsy L, tam to bolo OK, ale mal som moznost sa povozit na Capre L a ta mi uz prisla mala, kolena pomaly na riaditkach. Kupit XL bolo bezpochyby spravne rozhodnutie - i ked je to samozrejme velmi subjektivne, vzhladom na styl a prostredie, kde clovek jazdi.
ano reach sa predlzuje a sedlova sa skracuje takze zas mensi ram si kupit nie je uplne ideal riesenie - je problem s dlzkou sedlovky tak aby bola dost zasunuta a nehrozilo puky puk.
Len s tou dlzkou teleskopky je ten problem, ze cim dlhsi zdvih, tym dlhsia cast, ktora ide do ramu az sa stane to, ze tam dostatocne dlhu ani nedas .. minule som zachytil, ze nejaky vyrobca ma rozdielnu geo pre S,M a L,XL, alebo tak nejako, ale uz neviem co to bolo.
Len s tou dlzkou teleskopky je ten problem, ze cim dlhsi zdvih, tym dlhsia cast, ktora ide do ramu az sa stane to, ze tam dostatocne dlhu ani nedas .. minule som zachytil, ze nejaky vyrobca ma rozdielnu geo pre S,M a L,XL, alebo tak nejako, ale uz neviem co to bolo.
Presne, ja mam bike L /od 175cm/, meriam 181cm teleskopka nesla dostatocne zasunut do trubky, tak jedine riesenie bolo kupit kratsiu teleskopku :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..je to XL, rozmerovo vsak velmi velmi podobne (reach rovnaky) ako Jeffsy L. Proti takemu Reignu je to ale stale BMX
capra xl 2018/2019 480 mm
jeffsy L 2018 460mm
2019 465mm
jeffsy L 2018 460mm
2019 465mm
480 je štandartne L ci 19ka... to už maju aj tam bulharský meter?
to je na trpaslika s metrovými rukami
sudruhovia maju fajn matroš
kofollo aku mas vysku na to Xlko ?
to je na trpaslika s metrovými rukami
sudruhovia maju fajn matroš
neivem kde teda
Spectral 460
strive 470
META AM 27 460,
trance 448
reign 473
orbea rallon 455
occam 450
swag 469.8
thorx 473,2
Spectral 460
strive 470
META AM 27 460,
trance 448
reign 473
orbea rallon 455
occam 450
swag 469.8
thorx 473,2
standartene zaužívané desatrocia ,nerátam posledne roky uletených geometrii, ktoré ignorujem
PS asi to bude tým že riešim XC rám nie Am či FR
jeffsy L 2018 460mm
2019 465mm
..pravda, sorry za dezinfo, oci mi v rychlosti "usli" tiez na Jeff XL
kofollo aku mas vysku na to Xlko ?
..diky! Mam 186cm, takze 2 centi za "tabulkovym L" u YT. Mal som 2 roky Jeffsy L, tam to bolo OK, ale mal som moznost sa povozit na Capre L a ta mi uz prisla mala, kolena pomaly na riaditkach. Kupit XL bolo bezpochyby spravne rozhodnutie - i ked je to samozrejme velmi subjektivne, vzhladom na styl a prostredie, kde clovek jazdi.
Spectral 460
strive 470
META AM 27 460,
trance 448
reign 473
orbea rallon 455
occam 450
swag 469.8
thorx 473,2
Podla mna jeden hovori o hodnote reach zatial co druhy o dlzke sedlovej trubky.
a zas cim vacsi uhol sedlovky, tak tym mensia ETT, takze to musis dohnat reachom (+davajau sa aj kratsie predstavce) - pre vacsie velkosti
fakt je, ze geo by mala byt zavisla od celkovej velkosti ramu
Presne, ja mam bike L /od 175cm/, meriam 181cm teleskopka nesla dostatocne zasunut do trubky, tak jedine riesenie bolo kupit kratsiu teleskopku :/