No vidis, a niekomu sa praveze paci ze to nebalia zbytocne do dalsich 10kil krabic, plastov a molitanov. Chod sa pozriet von na ulicu pripadne na nejaku morsku plaz, kolko z toho bordelu tam potom najdes. Itak je to zvacsa zbalene viac nez dost predajcom/dodavatelom a v pripade vykrivenia nie je problem vziat klieste a narovnat to....
Hope to bali nedostatocne vzhladom k cene. jeto len v hrubsom igelitovom sacku. jeden kotuc mi od nemcov dosiel krivy. Ano zrovnat to je par sekund ale za cenu skoro 50E taketo nieco nechcem riesit. Shimano to bali do kartonu, co ochrani viac. co je lahsie odburatelne v prirode asi vies.
Dost ale bolo OT
Čosa týka kotúčov mňa Hope sklamalo Shimano pozitívne prekvapilo.
Keby si ich jazdila aj dole kopcom, tak by si toto zrejme nenapísala. Jazdil som XT Ice tech, a po pár minútach zjazdu sa fajnovo skrútia a šúchajú. Prešiel som na plávajúce Hope + kovové platne, a od vtedy som to nezažil.
Ale je pravda že som menil aj zo 180 na 203.
A aby som nebol úplne OT, tak jedna mobil-foto. Zmena od posledných fotiek pár strán dozadu: na spodnej rámovej trubke som mal taký nevkusný odstávajúci gumový chránič aj cez nápis Rocky Mountain. Odstrihol som z neho a na celú spodnú časť trubky som dal transparentnú fóliu. Som zvedavý koľko vydrží.
Mas vobec prefrezovane plochy na rame pre strmen? Asi nemas kolmo strmen na plochu kotuca. To, ze to teraz nerobi, neznamena, ze to je momentalne ok. Daj tvrdsie platnitky a uvidis.
Po včerajšej skúšobnom výjazde ide všetko ako má
Brzdy Hope po Shimano upgrade kotúčov a platničiek, sú vibrácie a hluk minulosťou
A navyše od kotúčov Hope boli krásne rovné
Čiže centrovanie trvalo okamih a ku tomu mi pomohla aj nová pomôcka centrovaci pliešok
Hope kotúče už nikdy ani keby boli zadarmo...
tak si to trošku naštuduj..
výrobcovia predsa striekaju ramy aj na styčných plochách, ak to nieje ofrezované ,farba vie narobiť nepresnosti usadenia komponentu na rám....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hope to bali nedostatocne vzhladom k cene. jeto len v hrubsom igelitovom sacku. jeden kotuc mi od nemcov dosiel krivy. Ano zrovnat to je par sekund ale za cenu skoro 50E taketo nieco nechcem riesit. Shimano to bali do kartonu, co ochrani viac. co je lahsie odburatelne v prirode asi vies.
Dost ale bolo OT
Keby si ich jazdila aj dole kopcom, tak by si toto zrejme nenapísala. Jazdil som XT Ice tech, a po pár minútach zjazdu sa fajnovo skrútia a šúchajú. Prešiel som na plávajúce Hope + kovové platne, a od vtedy som to nezažil.
Ale je pravda že som menil aj zo 180 na 203.
A aby som nebol úplne OT, tak jedna mobil-foto. Zmena od posledných fotiek pár strán dozadu: na spodnej rámovej trubke som mal taký nevkusný odstávajúci gumový chránič aj cez nápis Rocky Mountain. Odstrihol som z neho a na celú spodnú časť trubky som dal transparentnú fóliu. Som zvedavý koľko vydrží.
Brzdy Hope po Shimano upgrade kotúčov a platničiek, sú vibrácie a hluk minulosťou
A navyše od kotúčov Hope boli krásne rovné
Čiže centrovanie trvalo okamih a ku tomu mi pomohla aj nová pomôcka centrovaci pliešok
Hope kotúče už nikdy ani keby boli zadarmo...
výrobcovia predsa striekaju ramy aj na styčných plochách, ak to nieje ofrezované ,farba vie narobiť nepresnosti usadenia komponentu na rám....
Ja som nemal, asi to zafrezovali uz vo fabrike.
Ešte som ich nemal možnosť vyskúšať...