janohalik Ahoj, tak to sme na tom rovnako akurat som teraz vymenil vidlu. ja som prechadzal z canyon lux a ciez mi viacej vyhovuje tato geometria. Hlavne dole kopcom a na trailoch to je velmi citit. Ja som tiez max spokojny. Tak uz len niekde spolocna foto 😁
Finalny upgrade, zatial
Kolesa som dal SLka a xx1 miesto x01.
Tie kolesa su velky rozdiel oproti klasickym starym controlom a aj novym.
A este jeden dalsi upgrade stary edge 530 vymena za 1040. Stamina je super ?
V zjazdoch je spark uplne inde ako epic. Lepsia ovladatelnost,lepsie hladi nerovnosti a viac odpusti oko Epic. Vo vyjazdoch ma polozenejsiu vidlicu,co mi ale nepride ako nevyhoda a ide minimalne tak isto ako epic. Mozno kvoli tej istej hmotnosti a kolesam. V korenovychba kamenistych vyjazdoch ide dokonca lepsie,kedze si vies pomocou lockoutu vybrat ako chces aby bol aktivny. Ale musim podotknut aby to bolo fair porovnavam to so starsou generaciou e***** aj ked nemyslim ze najnovsi brain system je ovela lepsie ako generacia pred.
janohalik No a to mas este select+ vidlu. Ja som vcera prvy krat jazdil tu foxu a to je este vacsi rozdiel. Chcel som pockat iba na dumper SID ultimate 3 polohovy ale ten je az niekedy na oktober mozno, Asi v Scotte vedia co robia. Uz sa len tesit a jazdit Imro ta nevezme do Kosic na Singletrack maraton?
Tiez som rozmyslal nad tou foxou. Mozno pod stromcek 😉. Ak budem na SK tak do Kosic pojdem,len stale mi tam vychadza dovolenka so Zuzkou v termine Kosic 🤣. Paci sa mi ten maraton,len musim byt xa dobreho zivotneho partnera 😉
V zjazdoch je spark uplne inde ako epic. Lepsia ovladatelnost,lepsie hladi nerovnosti a viac odpusti oko Epic. Vo vyjazdoch ma polozenejsiu vidlicu,co mi ale nepride ako nevyhoda a ide minimalne tak isto ako epic. Mozno kvoli tej istej hmotnosti a kolesam. V korenovychba kamenistych vyjazdoch ide dokonca lepsie,kedze si vies pomocou lockoutu vybrat ako chces aby bol aktivny. Ale musim podotknut aby to bolo fair porovnavam to so starsou generaciou e***** aj ked nemyslim ze najnovsi brain system je ovela lepsie ako generacia pred.
Ja zase neviem porovnat stary brain, vozil som sa na tom epicku len raz alebo dva krat , aj to na chvilu. Na novom som spokojny, ked treba bike je super tuhy a dole kopcom pekne otvara.
Jaiub Hmotnostné rezervy tam sú. Preto píšem, že "zatiaľ takto" Uvidíme či a ako sa budeme ďalej "hrať".
Na všetkých svojich bajkoch mám Microspline. Podľa potreby môžem nahadzovať aj Shimano XTR alebo XT kazety. Takže nie, s XD orechom si kompatibilitu nebudem komplikovať. Mám doma pripravené gripy Lizard Skins, ale nechcem robiť toľko zmien naraz. Zvykám si na neuveriteľný chod a účinok Trickstuff bŕzd. Do toho sedlo a teleskop. Na začiatok stačí. Keď si na seba komplet zvykneme budem zvažovať montáž gripov. Ale asi to nebude pred Horalom. AdMich Môj rám je tiež z Velosvetu
Paradny stroj! Tiez sa chystam skladat new full XC bike tak snad to dam aspon pod 10kg s teleskopom, uvidime... Kazdopadne ty kvoli hmotnosti ani neolepujes ram ochrannou foliou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bike vyzera paradne, chcel by som sa na tom odviest a vidiet aky je rozdiel oproti e*****.
Kolesa som dal SLka a xx1 miesto x01.
Tie kolesa su velky rozdiel oproti klasickym starym controlom a aj novym.
A este jeden dalsi upgrade stary edge 530 vymena za 1040. Stamina je super ?
Posledná foto aj s kolegom z Men In Black
Ja zase neviem porovnat stary brain, vozil som sa na tom epicku len raz alebo dva krat , aj to na chvilu. Na novom som spokojny, ked treba bike je super tuhy a dole kopcom pekne otvara.
S-Works Epic Evo | 8.820g
Nebol by xd orech s xd kazetou lahsi? A vidim tam 30g na gripoch
Na všetkých svojich bajkoch mám Microspline. Podľa potreby môžem nahadzovať aj Shimano XTR alebo XT kazety. Takže nie, s XD orechom si kompatibilitu nebudem komplikovať. Mám doma pripravené gripy Lizard Skins, ale nechcem robiť toľko zmien naraz. Zvykám si na neuveriteľný chod a účinok Trickstuff bŕzd. Do toho sedlo a teleskop. Na začiatok stačí. Keď si na seba komplet zvykneme budem zvažovať montáž gripov. Ale asi to nebude pred Horalom.
AdMich Môj rám je tiež z Velosvetu
S-Works Epic Evo | 8.820g
Krásny bike, a krásna hmotnosť.
Prvé čo som si pozeral je predstavec, páči sa mi a už ho mám aj v košíku na R2. 😀
Ja mam cieľ sa dostať na 9kg, momentálne 9.75kg s celkom ťažkými plášťami, ale tak do mesiaca by som mohol byť pod 9,2kg.
Prvé čo som si pozeral je predstavec, páči sa mi a už ho mám aj v košíku na R2. 😀
Ja mam cieľ sa dostať na 9kg, momentálne 9.75kg s celkom ťažkými plášťami, ale tak do mesiaca by som mohol byť pod 9,2kg.
S tymi plastami opatrne... Viem o com pisem
Fólia predsa "nič" neváži. Čo konkrétne máš na mysli, že by som mala olepiť?