Pôvodne zvyškový bicykel z toho, čo mi zostalo po preskladani na iný rám. Čo mi chýbalo, som pozháňal väčšinou na bazáre a toto z toho vzniklo. Zatiaľ jazdil len v trenažéri, teraz som sa konečne dokopal ho dokončiť do jazditeľného stavu.
PS: sorry, lišty nie sú, musí stačiť hadica s postrekovačom
Ixnay áno, sú na dušiach. Rafiky sú také obyčajné záložné Mavic-y, ktoré nie sú bezdusove. A sú to Schwalbe BIG BEN, šírka tuším 2,0. Používal som ich hlavne na commuting do práce, vydržia veľa.
Otázka "do pléna". Pre elektrobicykle sa zaužívalo skrátené označenie e-bike. Akú skratku by ste navrhovali pre klasické "human powered" bicykle? Niečo ako "M-bike" (manuálny bicykel)? Alebo paralela z hudobného priemyslu "electric guitar" vs "acoustic guitar".
P.S. ak nájde Admin vhodnejšie vlákno pre takúto diskusiu, prosím o presun.
V Anglicku je to PUSHBIKE.. Čo mi vždy pilo krv. Však ho netlačím..
Kristina Uz si pojazdila Ripley-ho? Zaujmalo by ma, a mozno aj viacerych, kedze jazdis dva zdanlivo papierovo podobne biky, kde tkvie hlavny rozdiel medzi tymito nizkozdvihovymi trail-downcountry bikmy a nadopovanymi xc-downcountry bikmy? Tabulkovo podobne zdvihy, geo tiez velmi blizka, ale predpokladam ze uplne iny charakter jazdy.
Je to v celku ako takom, ze ruka v ruke zdvihy, mohutnost, atd., sila brzd... ze aj centak zdvihu spravi v konecnom dosledku iny bike, alebo by sa to dalo specifikovat na jednotlive diely ktore robia ten rozdiel, ze trebars hlavnu zasluhu ma masivnejsi ram, system pruzenia, vacsi chod teleskopky, tuhsie kolesa-hrubsie plaste... a ten samotny zdvih, vdaka tomu ze geo- minimalne hlavovy uhol je rovnaky ten rozdiel az tak nerobi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmotnosť 9,23kg s pedálmi a bez košíka na fľašu.
Paradna masinka! Nevazil si samotny ram?
Vďaka.
Rám + tlmic + zadna os 2124g
PS: sorry, lišty nie sú, musí stačiť hadica s postrekovačom
Momentálne je tam od piatku vysypaný "Likvidátor travnej plsti" od Florie, ale inak používam trávnikové hnojivo od Mountfield-u, jar-leto raz za mesiac
https://www.mountfield.sk/travnikove-hnojivo-jar_leto-10-kg-1che1045
a už mám pripravené jesenné
https://www.mountfield.sk/travnikove-hnojivo-jesenne-10-kg-1che1051
P.S. ak nájde Admin vhodnejšie vlákno pre takúto diskusiu, prosím o presun.
V Anglicku je to PUSHBIKE.. Čo mi vždy pilo krv. Však ho netlačím..
Je to v celku ako takom, ze ruka v ruke zdvihy, mohutnost, atd., sila brzd... ze aj centak zdvihu spravi v konecnom dosledku iny bike, alebo by sa to dalo specifikovat na jednotlive diely ktore robia ten rozdiel, ze trebars hlavnu zasluhu ma masivnejsi ram, system pruzenia, vacsi chod teleskopky, tuhsie kolesa-hrubsie plaste... a ten samotny zdvih, vdaka tomu ze geo- minimalne hlavovy uhol je rovnaky ten rozdiel az tak nerobi.