tak konečne prvé výjazdy za mnou a paráda ...veď bodaj by aj nie prechod z ctm Caliber na Cube stereo one44 race ...dlho som zvažoval čo kúpiť nakoniec som vzal Cube a som spokojný
Po viac ako 5 rokoch jazdenia a upgradeovania dospel môj bike do finálnej podoby. Od kúpy nového rámu a vyskladaní bicykla základnou výbavou, je dnes deň, kedy bol bike postupne opätovne komplet preskladaný do poslednej skrutky a ložiska. Poslednou zmenou bola výmena vidlice za FOX 34.
Prečo ho stále jazdím? Skvelý na BP a XC, vysoká nosnosť, ľahký a vcelku kvalitný hliníkový rám s úchytmi na nosič, 23" veľkosť rámu - čo neponúka zas tak veľa výrobcov. Je to srdcovka, dokonca dostal prednosť pred canyon lux, ktorý šiel z domu.
Upgrade vidlice na FOX 34 fit4 130mm a upgrade predstavca za dlhší a ľahší. 60mm. Váhovo oproti SID Select+ cca 50g rozdiel k horšiemu. Čiže nič. Zajtra idem testovať tak som zvedavý.
Len taká rýchlovka počas dnešného pojazdu. Moc som sa s tým nehral, polka bajku skrytá, špinavý, ale veď dával som fotky nedávno. Len som chcel spraviť foto biele na bielom
Kedze mi robi neskutocnu radost, pridam aj ja svojho noveho superkamosa. Co sa zmien oproti povodnej vybave tyka, tak som stratil jednu zaslepku na rajdoch....
Kedze mi robi neskutocnu radost, pridam aj ja svojho noveho superkamosa. Co sa zmien oproti povodnej vybave tyka, tak som stratil jednu zaslepku na rajdoch....
Fotky na tejto strane mi zas pripomenuli, ze ludia uz akosi prestavaju rozmyslat nad kompoziciou a fotografovanym objektom ked drzia v paprciach mobil.
Ta druha je nahodou celkom fajn, skoda toho odseknuteho kolesa. Paci sa mi viac ako keby to bolo bezducho fotene horizontalne a len cisto bajk. Takto to ma v sebe i trochu umelecna, bajk nie je v strede, ma to vodiace linie ktore ta navedu na bajk, vidno tam i to prostredie do ktoreho bajk patri. Viac mi tam vadi to ze je to cierny ram foteny proti svetlu ako to ze je to vertikalne.
Sameho ma prekvapilo aka je ta fotka zla ked som ju uploadol sem. Je velmi zriedkave zachytit ten bajk cisty..retaz a vsetko funguje podla mna dobre, nepocitil som nejaku potrebu kratsej retaze. Ale ked tu mate viaceri taky nazor, preverim to. Dakujem za rady!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prečo ho stále jazdím? Skvelý na BP a XC, vysoká nosnosť, ľahký a vcelku kvalitný hliníkový rám s úchytmi na nosič, 23" veľkosť rámu - čo neponúka zas tak veľa výrobcov. Je to srdcovka, dokonca dostal prednosť pred canyon lux, ktorý šiel z domu.
Serus, uz tu mas toho dost popisaneho, tak moja odpoved je uz len zo slusnosti😃 Su tam FC-MT510-1
Je to skladačka kupovaný bol len rám zvyšok prehodeny z predchádzajúceho biku (tam to vzdal rám, preliačenina po crashy)
Ta zadna hazka,ešte pýta zo dva články🙂do plusu
Ubrat clanky by to chcelo, retaz je dlha...