hasis:preco sa mi zda,ze ten bajk ti je maly? ci opticky klam?
Neviem ci myslis cely bike, lebo fakt to na tej fotke vyzera ako keby som stal pri BMX.
Alebo velkost ramu,lebo tuto problematiku som dlho riesil,pretoze mam kratke nohy a dlhy trup.nohy 79 cm a vyska 176 cm.preto som ani nebral bike z netu,lebo som ho chcel skusit,tak som ho bral v kamenom obchode.Vyskusal som ho , a zdal sa mi fajn.Aj predavac povedal , ze OK.Tak neviem.
Inak je to velkost ramu M (18 palcov) http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/talon.2/10135/51823/#geometry
Myslite ze to je OK?
P.S.:andysko: Vyzera dobre ten bike.Verim tomu ,ze sa ti dobre jazdi.
Andysko, naozaj nadherny bike, pekna kombinacia farieb, vela stastnych km prajem.
Dnes konecne zrusena PN-ka uz sa tesim ako male detsko, kedy si ja prevetram mojho nove Gianta
hasis na tvoju vysku 18 palcov je ok, trosku je tam kratka horna ramova trubka, mozno dlhsi predstavec by to chcelo,
neviem aky tam je teraz. Uvidis sam ako sa bude jazdit, vyzeras dost vystrety
[quote=""]Neviem ci myslis cely bike, lebo fakt to na tej fotke vyzera ako keby som stal pri BMX...
Opticky to vyzera , ze je ti maly. Ja som na tom tak isto.
Tiez mam 176cm a nohy "len" 82cm. Dlho som vyberal bike, lebo stale mi to vychadzalo medzi 18"-19" ram a 18-ka sa mi zdala mala. Skusil som snad vsetky predavane znacky v okoli a nakoniec som zobral M-ko, teda 18" ram. Na fotkach si tiez pripadam ako na ponikovi , ale z jazdenia mam dobry pocit a som spokojny s tym co som vybral.
Dôlezite je ako sa na nom citis a nie ako to vyzera.
Hold, nie kazdy ma nohy ako Sklenarikova...
Hasis: zda sa mi kratka horna ramova trubelka... ako pise Silvika,dlhsi predstavec,takisto som mal podobny problem ako ty..trspaslikove nohale,Mko 54ka, vyriesene predstavcom..
len na margo,ze predajca,majitel apod. vedia poradit.. PRD makovy ...
vcera som bol s kamaratom kupovat Cannondale SIX radu Velosprint+Spesul obchod,a nezdalo sa mi velmi,ze by boli ochotni radit kupujucemu - zdalo mi skor,ze ho chcu osklbat,lebo len zakladnu vec,ze neporadili ani sedlo,roztec prdele apod zalezitosti,tak nech sa nehnevaju,aby som radil ja dotycnemu...HANBA zase...vravim,a ked mu nebude sediet predstavec,sedlo? iba pokrcili plecami,eeebem ci, som si pomyslel,BG FIT jeden vravel MAJ,druhy az na JESEN, proste bordel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Priznam sa ze som tu uz raz fotky daval, ked bolbike novy,asi pred tyzdnom.Toto su len fotky z krstu.
Tu je bez poskvrny: post689065.html#p689065
Ale tá spod Martiniek nie je z tohto roka... žiaľ.
Pozerám že aj Starhrad je tam... si z tej dobrej strany (severná) Malej Fatry?
Neviem ci myslis cely bike, lebo fakt to na tej fotke vyzera ako keby som stal pri BMX.
Alebo velkost ramu,lebo tuto problematiku som dlho riesil,pretoze mam kratke nohy a dlhy trup.nohy 79 cm a vyska 176 cm.preto som ani nebral bike z netu,lebo som ho chcel skusit,tak som ho bral v kamenom obchode.Vyskusal som ho , a zdal sa mi fajn.Aj predavac povedal , ze OK.Tak neviem.
Inak je to velkost ramu M (18 palcov)
http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/talon.2/10135/51823/#geometry
Myslite ze to je OK?
P.S.:andysko: Vyzera dobre ten bike.Verim tomu ,ze sa ti dobre jazdi.
Dnes konecne zrusena PN-ka uz sa tesim ako male detsko, kedy si ja prevetram mojho nove Gianta
neviem aky tam je teraz. Uvidis sam ako sa bude jazdit, vyzeras dost vystrety
Pozerám že aj Starhrad je tam... si z tej dobrej strany (severná) Malej Fatry?
Tak ja som skor zo zapadnej strany Malej Fatry (Za)
Opticky to vyzera , ze je ti maly. Ja som na tom tak isto.
Tiez mam 176cm a nohy "len" 82cm. Dlho som vyberal bike, lebo stale mi to vychadzalo medzi 18"-19" ram a 18-ka sa mi zdala mala. Skusil som snad vsetky predavane znacky v okoli a nakoniec som zobral M-ko, teda 18" ram. Na fotkach si tiez pripadam ako na ponikovi
Dôlezite je ako sa na nom citis a nie ako to vyzera.
Hold, nie kazdy ma nohy ako Sklenarikova...
len na margo,ze predajca,majitel apod. vedia poradit.. PRD makovy
vcera som bol s kamaratom kupovat Cannondale SIX radu Velosprint+Spesul obchod,a nezdalo sa mi velmi,ze by boli ochotni radit kupujucemu