stale "lepsie" ked sa riesia plaste,co maju s jazdou aj nieco spolocne ,ako ked niekto riesi ze: "ty mas elastaky ,tak nemozes mat chranice ci jazdit AMEN....
No akoze neviem co by na tych brzdach malo sadnut,mne to tiez nebrzdi na celu plochu chyba tomu asi 1 2 mm takze to neriesim ale hento je uz moc,upravil by som ten adapter
Mne to tak brzdilo, keď som na predu nechal na 180 ice tech kotúči pôvodný 185mm avidácky adaptér, na zadnom čo som dal hneď 180 to brzdilo po celej ploche, platne resin slx bez chladiča, ale Jekyll je parádny za mňa
Tak ako stumpi vo finalnej verzii nebol zlý ale už sa stale išlo na doraz (viď foto) a keď ešte prišla reklamacia rozhodol som sa isť do vyššieho zdvihu.
Nemam skúsenosti s odpružením v tejto cenovej kategórii a zdvihu + jazdil som len 2hod takže ešte je skoro na recenziu ale po prvých zjazdoch som bol 100% spokojný. Nastavene to mam zatiaľ len podla manual čas ukáže či to bola dobra kúpa.
jj, chyba jej druha polovica
..inak ten hlavovy je 67, to zase nie je nejak moc polozene...prechadzal si na to tiez zo 70° ako ja ?
Tak ja jazdím hlavne také " agresívnejšie XC " na Scalpelovi , tak pre mňa to bola veľká zmena ten hlavák...a o Dogme ani nehovorím ...ale za ten týždeň som sa adaptoval , na dobré a funkčné sa zvyká ľahko. . A ak je to ako píšete , že LV 301 ho má 66,3 tak je to len zdanie - včera som sa povozil na Viktorovom LV 301 , čo bol so mňou na Garde ,a to mi pripadalo rovno ako fatamorgána . No fakty sú fakty , len som písal o *****toch a obdobné mali aj iní účastníci zájazdu...tak či tak , keby som nemal Jekyll 2 bral by som LV 301...
Tak aj ja uz mam bike schopny jazdy v terene oproti crossovom biku pekny rozdiel najmä vahovo a schopnosti v terene. Je to RM Explosion 50 27,5 19" ram este pranujem vymenit brzdy za XT casom mozno tubeless ale zatial velka spokojnost (mudguards budu ine).
Ahojte všetci, po asi 10 rokoch som sa aj ja rozhodol vrátiť sa k cyklistike a tak som kúpil od kamoša bike, trocha doň investoval aby som ho dal do tip top stavu a teším sa na vozenie... zatiaľ mám za sebou pár Prešovských singletrackov a nejaké výjazdy dookola Prešova, ale km pribúdajú, takže toho bude viac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..inak ten hlavovy je 67, to zase nie je nejak moc polozene...prechadzal si na to tiez zo 70° ako ja ?
A co hovoris na BOS ?
zdanie môže klamať, LV301 má v základe (rozumej pri 545mm vidlici) 66.3° uhol hlavy, Jekyll má 67
ale je to parádny stroj, nedbal by som previezť sa
A co hovoris na BOS ?
Tak ako stumpi vo finalnej verzii nebol zlý ale už sa stale išlo na doraz (viď foto) a keď ešte prišla reklamacia rozhodol som sa isť do vyššieho zdvihu.
Nemam skúsenosti s odpružením v tejto cenovej kategórii a zdvihu + jazdil som len 2hod takže ešte je skoro na recenziu ale po prvých zjazdoch som bol 100% spokojný. Nastavene to mam zatiaľ len podla manual čas ukáže či to bola dobra kúpa.
Tak ja jazdím hlavne také " agresívnejšie XC " na Scalpelovi
Celá trať : GOPRO ERIKOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Celá trať : GOPRO ERIKOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
juchú super namakané chalani si dali ozaj záležať na tej trati ( dnes sme boli koštnúť )