predstavec a rajdy neriešiť... takto mi to plne vyhovuje
a k tym plášťom... ignitory sú na tvrdom suchom podklade celkom rýchle...na to sú aj určené...ale lepšie plášte prídu.. len dojazdím tieto
Ja mu len dobre radim a vidim ktorym smerom sa ubera jeho bike.
po 1. ja jazdim na biku ktory xc nemozno nazvat koli vahe a zdvihu, natoz by som riesil taketo kravinky ako sklon ... bla bla bla
po 2. kamos ma tie plaste a je to fakt hrôza, neuveris pokial neskusis nieco lepsie. Peacenevim preco sa furt rozculujete a domyslate si
Ja som si take plaste kupil vcera ako 26" experiment na moj krosovy bike (700C). Akurat ignitor mam len vpredu, vzadu je dynomite. Po dvoch dnoch testovania na ne zatial nemam preco nadavat (ale pravda je, ze som bol doteraz zvyknuty jazdit na krosovych plastoch aj v narocnejsom terene. Takze ja som zaznamenal zmenu k lepsiemu (a k horsiemu na asfalte).
ano to je v plane tiež(teraz je tam len 85mm)... ja do toho nechcem šprtať a servisak teraz nema veľmi čas tak to nechavam na koniec sezony... len rozmýšľam či 100 alebo 115... aby sa mi zase nešľapalo zle do kopcov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chlape , ze sa nehambis kupovat taiwana
Vsetko sa vyraba na thaiwane, ale ceny meridy tomu neodpovedaju.
P.S. : na mojom spesliku som uz strhol nalepku made in thaiwan
1. co som z biku odlepil
to znamena ze aj GT je vyrabane na Thaiwan-e
citim vo vzduchu rozpravu o tom ako skvele xc-cka maju vlastovky a predstavec s takym sklonom
v kazdom pripade pekny bike.
a k tym plášťom... ignitory sú na tvrdom suchom podklade celkom rýchle...na to sú aj určené...ale lepšie plášte prídu.. len dojazdím tieto
(az na tu kombinaciu slov ktore pouzil "cauapistemi")
po 1. ja jazdim na biku ktory xc nemozno nazvat koli vahe a zdvihu, natoz by som riesil taketo kravinky ako sklon ... bla bla bla
po 2. kamos ma tie plaste a je to fakt hrôza, neuveris pokial neskusis nieco lepsie.
Peace nevim preco sa furt rozculujete a domyslate si
k tým gripom... pôvodné som vyhodil lebo ma boleli a tŕpli mi ruky... odkedy mám tieto tak žiaden problém
k tým gripom... pôvodné som vyhodil lebo ma boleli a tŕpli mi ruky... odkedy mám tieto tak žiaden problém
však len kritizujte... toto určite nie je konečný stav a ja sa rád nechám inšpirovať