a toto je presne ten prístup ktorý dovoluje byť ficovy stále pri moci...
keď sa mi niečo nepáči budem ticho čušať, a len budem ticho v hlave pi*ovať ako sa mám zle...
hádam sme v slobodnej demokratickej krajine a každý môže vyjadriť svoj názor....
a vec sa má tak že 70km/h podla zákona nieje bicykel... a po druhé toto očividne ťahá do kopca aj bez šlapania ak som to správne pochopil..takže to už dvojnásobne nieje bicykel....
prosim ta len neporovnavaj fica s komunitou ludi ktora ma spajat a pomahat si!
Kto bol niekedy na vyjazde s DHckarom po vlastnej osi, musi uznat, ze akakolvek energia mimo tej ludskej je urcite prinosom. Tipkovia co jazdia vsetky mozne maratony po republike by asi bez pomoci auta ci vlaku tiez vela nenajazdili.
jazdiť rýchlejšie a bezpečnejšie sa dá dosiahnuť zlepšením techniky... teleskopka je zase len spôsob ako oklamať samého seba(niečo ako full) dovolí ti viac...ale tvoja technika zostane stále rovnako mizerná...
Ja si este rypnem
Kamarat jazdi HT a ma naozaj lepsiu techniku ako ja na fulle. Naposledy so mnou na nom presiel aj hreben VF.
Co mu to vsak bolo platne, ked nakoniec v cieli pristal rozrtraseny, zniceny a posledne kilometre len dufal, ze uz dalsi koren aebo skalu neuvidi , zatial co ja som sa na fulle usmieval a kludne by som si nieco pridal.
To som ale seba sameho poriadne oklamal, co?
ty si hlavne vôbec nepochopil čo som sa tým sanžil povedať... to že full je pohodlnejší je hádam každému jasné a o tom sa baviť naozaj netreba -_- vysvetlovať to už znova nebudem nech niesme OT
hehe, jak sa tu vsetci v poslednej dobe chvalia ze presli hreben VF no nic, tak sa tam musime vratit, dame aj Plosku, Borisov a Rakytov a poriadne to nafotime
misopetrovic tym som chcel len povedat, ze ked chces jazdit poriadne hory, potrebujes mat aj poriadnu vybavu, nic viac. iron.hide tymto sa ja chvalit veru nemusim, vo Fatre (ci Malej alebo Velkej) jazdim celu sezonu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keď sa mi niečo nepáči budem ticho čušať, a len budem ticho v hlave pi*ovať ako sa mám zle...
hádam sme v slobodnej demokratickej krajine a každý môže vyjadriť svoj názor....
a vec sa má tak že 70km/h podla zákona nieje bicykel... a po druhé toto očividne ťahá do kopca aj bez šlapania ak som to správne pochopil..takže to už dvojnásobne nieje bicykel....
prosim ta len neporovnavaj fica s komunitou ludi ktora ma spajat a pomahat si!
SPZky a Fico made my day.
Už máme čo to za sebou len ma nikdy nenapadlo si ho aj cvaknúť.. tak som ho dnes narýchlo cvakol telefónom.
Kľudne, ja sa zas rád pohúpem na Foxe
Úplne normálne, nejde to samozrejme ako na XCčku ale to sa dá čakať od takého bajku. Jediná limitácia je moja kondička
Ja si este rypnem
Kamarat jazdi HT a ma naozaj lepsiu techniku ako ja na fulle. Naposledy so mnou na nom presiel aj hreben VF.
Co mu to vsak bolo platne, ked nakoniec v cieli pristal rozrtraseny, zniceny a posledne kilometre len dufal, ze uz dalsi koren aebo skalu neuvidi , zatial co ja som sa na fulle usmieval a kludne by som si nieco pridal.
To som ale seba sameho poriadne oklamal, co?
Akurát pozerám na ten tapecírung na sedle, to je len pre zženštilé fajnovky...
iron.hide tymto sa ja chvalit veru nemusim, vo Fatre (ci Malej alebo Velkej) jazdim celu sezonu