výhoda fulla je predsa to že aj vo výšlape kopíruje terén...a to práve vďaka tomu že zadná stavba uhne.. tj. každý full je v prenesenom slova zmysle "húpačka" pretože pri šlapaní v stoji sa vždy aspoň trochu do zdvihu prepadne
slovo húpačka používam pri fulloch úplne bežne, to že ty si to zobral nejak moc osobne je tvoj problém
a asi by aj stačilo k tomuto OT...
A1ex, jedna sa o uplne totozny ram ako Cube Reaction, podarilo sa mi ho zohnat v surovom stave za dobru cenu ( a hlavne mi tam sedela na 100% geometria a dlzka ramu ). volba na HT padla aj kvoli striedaniu cestaka a biku pocas roka ( prechod na full bol vzdy "porod" ) a samozrejme aj kvoli terenu v nasom okoli...v podstate vsetko je prijemne jazditelne na HT a ak nie clovek si aspon zlepsi techniku.
co sa tyka hmotnosti, presnu neviem ( ja viem, dost zvlastne u mna ), ale bude mat okolo 9kg...bike bol skladany hlavne s dorazom na funkcnost a nie na hmotnost. a co sa tyka plastov, tie Onza su fajn, ale ta zmes je akasi tvrdsia ( podobne ako napriklad Conti ) a ja radsej tie maksie. chcel som skusit Maxxis Ikon ale momentalna ne-dostupnost ma priviedla k RR...asi tam dam nakoniec tie SnakeSkin
aká je veľkosť toho rámu a akú máš výšku ak sa môžem spýtať.
chalani neviem čo sa vám nezdá jas mám nastavený na 50% a monitor skalibrovaný kalibračnou sondou je vidieť všetko
kto to máte podla vás moc tmavé odfoťte mi do mobilom vašu obrazovku s tou fotkou nech vidím čo vidíte...
do začiatku budúcej sezóny dúfam zmením ešte kolá rajdy a predstavec...a bajk by mal ísť docela slušne pod 10kg
GALÉRIA NAŠICH BAJKOV chlapci.....fotochlievik je inde. Majster Petrovič si aj tak nedá povedať, aj keď mu 30 napíšete, bude tvrdiť, že naše monitory sú zle nastavené....tak nerobte zbytočný OT. Bicykel je to pekný...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
došli argumenty tak používaš trápny obrázok?
výhoda fulla je predsa to že aj vo výšlape kopíruje terén...a to práve vďaka tomu že zadná stavba uhne.. tj. každý full je v prenesenom slova zmysle "húpačka" pretože pri šlapaní v stoji sa vždy aspoň trochu do zdvihu prepadne
slovo húpačka používam pri fulloch úplne bežne, to že ty si to zobral nejak moc osobne je tvoj problém
a asi by aj stačilo k tomuto OT...
co sa tyka hmotnosti, presnu neviem ( ja viem, dost zvlastne u mna
aká je veľkosť toho rámu a akú máš výšku ak sa môžem spýtať.
kto to máte podla vás moc tmavé odfoťte mi do mobilom vašu obrazovku s tou fotkou nech vidím čo vidíte...
do začiatku budúcej sezóny dúfam zmením ešte kolá rajdy a predstavec...a bajk by mal ísť docela slušne pod 10kg
no schválne mi pošli foto monitoru že či to to je tým že len sa ti nepáči to ako som to nasvietil...
lebo ja som to chcem presne tak ako to je