Napísala som, že bajk je iba zfunkčnený. Bol postavený za jeden deň. Ladiť farebne sa bude až mimo sezóny. Odtieň kashima je iba jeden. Fox ani iný odtieň nerobí. Kvalita foto je mizerná pretože nebol čas a ani dôvod na umelecké obrázky.
Viem že je iba jeden, no chceš mi tvrdiť že tlmič je rovnakého odtieňu ako vidlica? Trápny problém foxu, s čiernou už snáď zvládnu #fiftyshadesofkashima
Ale fox si kashimu nerobi. Ten coating robi japonska firma kasihma coating, a aj fox sa vyjadril ze rozne odtiene maju rovnaku funkcnost. Napr. aj vidlice z roku 2011 maju oranzovejsiu kashimu.
Viem že je iba jeden, no chceš mi tvrdiť že tlmič je rovnakého odtieňu ako vidlica? Trápny problém foxu, s čiernou už snáď zvládnu #fiftyshadesofkashima
Ten odtieň Kashima ak aj nie je na 100% rovnaký, je veľmi podobný. To už fakt môžeš "trápne" riešiť, že ani čierne komponenty nemajú rovnaký odtieň čiernej. Alebo, že karbónové komponenty majú inú tkaninu a tam je UD, ráfky 3K, ... Je to ako u eloxu. Rôzne Alu zliatiny budú mať mierne iný odtieň aj keď boli eloxované spolu v jednom kúpeli.
Dôležitá je funkčnosť. A tento bajk mi včera predviedol, že je "top of the top". Aj napriek "ultralajt" komponentom zvládol terén a skoky až som si myslela, že sa rozláme. contador888: kolesá: náby Extralite, ráfky Duke Lucky Jack a výplet Sapim CX Ray. Hmotnosť 1.230g.
Hádam, nie. Predtým, ako som ho kúpil som preliezal rôzne MTB fóra a nenašiel som nič podobné. Kľudne by som do neho isiel zase, nebyť neschopného zastúpenia v CZ. Strenki drzim palce a prajem veľa km bez nehody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a gratulujem k druhemu miestu
Ten odtieň Kashima ak aj nie je na 100% rovnaký, je veľmi podobný. To už fakt môžeš "trápne" riešiť, že ani čierne komponenty nemajú rovnaký odtieň čiernej. Alebo, že karbónové komponenty majú inú tkaninu a tam je UD, ráfky 3K, ...
Dôležitá je funkčnosť. A tento bajk mi včera predviedol, že je "top of the top". Aj napriek "ultralajt" komponentom zvládol terén a skoky až som si myslela, že sa rozláme.
contador888: kolesá: náby Extralite, ráfky Duke Lucky Jack a výplet Sapim CX Ray. Hmotnosť 1.230g.
Tak co hovorite? Ramy a ceny nezmenene (Zesty, Spicy) a pri nizsich modeloch vymena Fox 34 Performance za RS Yari. Je to adekvatna nahrada?
http://www.lapierre-bikes.co.uk/gamme/2017/mtb/all-mountain
34 / 11-46