Neviem čo tu máte niektorí za zvláštne pravidlá a prečo to niekomu vôbec vadí aký prevod tam je? veď nemá španiela, je niekde písané že musí byť zaradená veľká píla a najmenší pastorok? Ako má byť zaradený "foto prevod" keď má niekto 1 prevodník, to som fakt zvedavý, koľko odborníkov sa k tomu vyjadrí.
Neviem čo tu máte niektorí za zvláštne pravidlá a prečo to niekomu vôbec vadí aký prevod tam je? veď nemá španiela, je niekde písané že musí byť zaradená veľká píla a najmenší pastorok? Ako má byť zaradený "foto prevod" keď má niekto 1 prevodník, to som fakt zvedavý, koľko odborníkov sa k tomu vyjadrí.
Jedina haluz je to, ze to uz dufam nikto neriesi. A ak ano, ....... ..!
Možno ho nebaví opakovať tie jeho fotosračky. (Iba podpi***** ?) aj keď nechápem všetkým tým sračkam s fotením. Začínam mať pocit ze niektorý ľudia tu majú biky na okrasu a nie na jazdenie.☝
misopetrovicJezus Prekvapuje ma aku vahu prikladate hmotnosti na ukor ostatnych parametrov. Pri skladani bajku boli prioritami jazdne vlastnosti, geometria, komfort a odolnost/tuhost pri zachovani rozumnej hmotnosti v zavislosti na terene, ktory jazdim. Minuly rok som jazdil rafiky s 21mm vnutornou sirkou a 2,1-kami plastami. Boli pasaze, ktore som na HT trpel. Teraz s tymito AM kolesami na tlakoch 1,4/1,5 si ich uzivam. V buducnosti planujemvramci experimentu nahodit aj tensie plaste a bude ma zaujimat rozdiel v jazdnych vlastnostiach a komforte, ale uzsie rafiky urcite nie. To, ze sa na XC HTcko nehodia je hlupost a to, ze ten bajk je kolesami doslova zabity su silne slova. Treba mat aj v nohach, nie len na vahe.
jachmel, ako som pisal - je to Tvoja vec, ako si to vyskladal. Ja som pisal len svoj nazor. Raceove HTcko a AM kolesa k sebe proste velmi nejdu. Ked na HT s primeranymi kolesami trpis a chces komfort, tak si mohol rovno poskladat fulla a nie hybrid. Hlavne ked mas v nohach.
Svoj prvy bajk po 15 rokoch som si kupil v juli minuleho roku. Najazdil som cca 2000km a na zaklade toho a terenu, v ktorom jazdim som vyskladal toto custom HTcko. Hmotnost zatial nebola nikdy priorita c.1. V buducnosti nevylucujem zmeny na poste kolies. Uvidime co prinesie tato sezona Kazdopadne som vdacny za kazdy nazor, ktory ma moze posunut dalej.
Co sa tyka komfortu, tak ten nie je zavisly na tom, ci ma clovek fulla, ale v prvom rade od kolies. Odpruzenie ma iny ucel, nez komfort. A to viem velmi dobre, kedze jazdim pomerne dost na AM bajku 140/170, ktory ma pruzinu vpredu aj vzadu. Rozdiel medzi tvrdsie nafukanym 2.2 plastom vzadu a maksie nafukanym 2.4 vzadu, alebo aj vpredu, je znacny. Ostatne, pamatam si casy, kedy vacsina ludi (mozno aj tu, nielen na bikefore) doporucovala sa na fulla vykaslat a dat si radsej objemnejsie plaste na HTcko, resp. bezdusaky (uz to je zopar rokov, kedy este notube nebol). Dalsia vec je, ze fatbiky predsa tazia z objemu a celoodpruzeny fatbajk je nieco ako pokrizena kobyla s vranou.
preco by to ako mal zabit rafkami misopetrovic ?? Co je na 450gr rafku nepochopitelne?? ved to je este relativne rozumna hmotnost rafku, najme k sirke... Co by za taku väcsina bikerov dala... Alebo co ked ma 90kg+?? Cresty su uvadzane do 86kg.... Osobne by som tiez koli max zatazeniu riesil kombinaciu crest/arch vzadu, s 82kg by som to neriskoval, aby to cosi aj vydrzalo a nie to kazdu chvilu centrovat.... Mne tam len dizajnovo nepasovali tie plaste a aka debata sa rozprudila, ultralight hejterov plna pr....l
Zas kladies otazky ktore by mali zmysel ak by som to myslel smrtelne vazne ale ja uz som pisal ze mne osobne je jedno na com clovek jazdi... nech si tam kludne capne rohy a na platformove pedale kosiky ?? toto bolo cisto take drobne zabrdanie a jachmel to nastastie nezobral smrtelne vazne tak ako aj on pise ak mu to vyhovuje je to jeho vec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedina haluz je to, ze to uz dufam nikto neriesi. A ak ano, ....... ..!
zasluzi si zaradit do blacklistu
Tak nie len misovho..