Však ja som to netvrdil. Uviedol som, že mám tento a že má bočné steny jak rešeto a že na bezdušové použitie nie je preto tri krát vhodný. A už prestante vypisovať, že 530 gramový nie je a že na bezdušové použitie treba TR.
njn tak to si ani nemusel zacinat tuto nezhodu sak ked mas bezdusak tak nemusis vkladat poznatok aby ho nepouzival ako bezdusu ked nie je ta to urcena kimlo nie je trulko aby to aj sam nevedel koniec offtopic.
Citujem svoj príspevok Kimlovi: "( ak máš tú istú verziu ako ja)" Kimlo mi na ňu odpovedal a tým to malo končiť. Pozri si stranu späť a zistíš, že s nezhodou som nezačal ja ale ....
bujnoss dakujem, koleno nechcem pretazovat, aby sa to nezhorsilo. Pozeram, ze si z Uhrovca, tam som na biku celkom casto
Samozrejme, treba tomu dat cas aby sa zahojilo. Horsie je ze mne nevedia povedat co mu je. Pytal som sa doktora ci s tym mozem lyzovat. A on ze vyskusajte a po lyzovacke uvidime. Tak snad do zaciatku oficialnej sezony budem aj ja plne schopny a ked tu byvas casto, mozno sa niekde v horach stretneme.
este k tomu predstavcu, ten isty predstavec som mal aj na Treku, kde ram bol asi o 1cm dlhsi ako je Orbea. Vyhovovalo mi to... no je pravda, ze v technickych zjazdoch to nebolo tuti fruti...
Moj prvy full. Pre mna splneny sen. Oproti originalu vymenene rajdy za sirsie a sedlo. Este pojdu ine plaste a predstavec.
Mas to super, tento model sa mi farebne velmi paci. Tie rajdy si tam paradne zadelil. Este ten predstavec race face a bude to ono. Tiez som na Trancovi hned menil tieto komponenty. Ake mas v plane pneu? Akurat tie pedale su tam trochu farebne "navyse"
Dik moc. Predstavec pojde nejaky 5 cm (pacia sa mi Hope alebo RF atlas). Pneu dopredu ide mavic quest a dozadu minion ss. Tie pedale su tam dočasne. Na jar tam pojdu CB Mallet.
Trek ProCaliber som mal aj ja v hladaciku, ale odradila ma geometria. 27,5" je dostupny len vo velkosti 14,5", co mi pride ako detska velkost. Potreboval by som M-ko s 27,5". Bohuzial vyber 27,5" kvalitnych HT je celkovo na sezonu 2018 nulovy.
Inak z ktoreho roku je ten Trek na fotke? Kukam, ze nema vzadu monostay.. ani neviem kedy to prestali vyrabat a presli na ten IsoSpeed Decoupler.
@kimlo vdaka, to ja len zo zvedavosti, priznam sa, ze znacky ako orbea mi moc nehovoria, takze som ich pri potencialnej kupe HTcka akosi prehliadol.. no a potom prisla zaujimava ponuka na Sparka, tak som nakupil. Nejake lahke HT ma stale laka, ale to zase tak o 10 rokov ked budem riesit dalsi bicykel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Samozrejme, treba tomu dat cas aby sa zahojilo. Horsie je ze mne nevedia povedat co mu je. Pytal som sa doktora ci s tym mozem lyzovat. A on ze vyskusajte a po lyzovacke uvidime.
Krásny bajk. Ale taký retro predstavec som už dlho nevidel. Ten by aj Kulhavý možno závidel.
aj ja mam az 130tku len na 26" biku mam dlhe ruky
pekna je ta ORBEA od nich sa mi dokonca aj celoodpruzene pacia
Pozeram ze ani ta Orbea nebola o moc lacnejsia 😀
Mas to super, tento model sa mi farebne velmi paci. Tie rajdy si tam paradne zadelil. Este ten predstavec race face a bude to ono. Tiez som na Trancovi hned menil tieto komponenty. Ake mas v plane pneu? Akurat tie pedale su tam trochu farebne "navyse"
Inak z ktoreho roku je ten Trek na fotke? Kukam, ze nema vzadu monostay.. ani neviem kedy to prestali vyrabat a presli na ten IsoSpeed Decoupler.
https://www.orbea.com/downloads/products/Tech_ALMA_EN___.pdf
https://www.orbea.com/cz-en/bicycles/mountain/alma
edit: Trek na foto je z 2015 tusim, je to model Superfly, material Alu.
Aky tlmic na nom mate? Mne sa ten monarch nejako nepozdava. Cim to nahradit???