Tak prehodim bud tyzden nahradny tlmic -z cubu a nejake pojazdenie to znesie. Snad aj kalnicu. Tak super ze sa tam zmestia aj take fest siroke sak keby som videl nejaku 36tku dam vediet pokial ju nekupim rovno aj ja heh.
Tento Santa je nádherný a určite by patril medi mojích top favoritov na nový bike, teda keby ma viac neoslovili väčšie kolesá ale bike je to krásny misoridzon dáš časom aj teleskopku?
[quote="@1358726"]crymo99 nie, potreboval som užovky tak sú to 2.2
Tiez som daval 650 g Ikony na Jeffa na maratonek, docela dobre citit na zrychleni , mal vtedy 11,6 kg, ale v zime trochu pribral - dostal GX ígla+ 170 g a tiez dostal naspat normalne gumy , tak je z neho 12,3 kilovy macek
Tento Santa je nádherný a určite by patril medi mojích top favoritov na nový bike, teda keby ma viac neoslovili väčšie kolesá ale bike je to krásny misoridzon dáš časom aj teleskopku?
ahoj imro1 bike (ako som uz spominal kedysi na fore) som kupoval v 2000eur-ovej zlave na bike24.de. kedze bol v tej brutalnej zlave, teleskopku nepribalili. hoci to boli 2000 menej ako povodna cena, stale som musel investovat dost penazi a na teleskopku jednoducho nezvysilo. cim viac vsak teraz jazdim, uvedomujem si, ze to bude nevyhnutnost. tak vyhladovo 2-3 mesiace a budem/chcem kupovat. mas nejaky dobry tip? dik
ahoj imro1 bike (ako som uz spominal kedysi na fore) som kupoval v 2000eur-ovej zlave na bike24.de. kedze bol v tej brutalnej zlave, teleskopku nepribalili. hoci to boli 2000 menej ako povodna cena, stale som musel investovat dost penazi a na teleskopku jednoducho nezvysilo. cim viac vsak teraz jazdim, uvedomujem si, ze to bude nevyhnutnost. tak vyhladovo 2-3 mesiace a budem/chcem kupovat. mas nejaky dobry tip? dik
Jasné, za tú cenu to bola skvelá kúpa a myslel som to časom, teda ak budú prachy . Teleskopka tiež niečo stojí, no ja mám RS Reverb, síce tu viacerí na ňu nadávali a mali nejaké problémy, mne zatiaľ slúži dobre. Ale tak predtým som mal bez dialkového s páčkou pod sedlo, takéto bývajú podstatne lacnejšie, ale už by som takú nechcel, s dialkovým je to neporovnatelne lepšie a komfortnejšie. Konkretný model a ktorá je dobrá, alebo má dobý pomer kvalita/cena ti asi neporadím. Ale tak určite sa nájde pár bikerov, čo o tom bude vedieť viac
Okrem sedlovky a predstavca je to komplet z krabice... To, že som išiel do M-ka bola nakoniec taká šťastná náhoda, že sa u Schindlera na sklade zrazu jedno objavilo (inak má čo sa týka tejto veľkosti sakramentsky vybielený stav), a vyzerá to ako dobrý krok...
KHS nomad (softail)Vela ludom to asi nic nepovie,ale ja mam radost z konecne doskladaneho retra.Nie je to tak ako by som chcel,ale postupne sa hadam dopracujem k full xtr.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
large zatial je to stará dobrá 26” vidla, ale kolesá 27.5 v pohode aj s 2.5WT plášťami.
Tiez som daval 650 g Ikony na Jeffa na maratonek, docela dobre citit na zrychleni , mal vtedy 11,6 kg, ale v zime trochu pribral - dostal GX ígla+ 170 g a tiez dostal naspat normalne gumy , tak je z neho 12,3 kilovy macek
Tiez ho mam len 2017. Paradny bajk to je.
Jasné, za tú cenu to bola skvelá kúpa a myslel som to časom, teda ak budú prachy