Na malinom som raz sekol predne ale to bola moja chyba,inac nie. Uz par sezon bez problemov vdaka bohu za bezduse akurat vcera som isiel modru do visnoveho z martiniek,je plna kamenov a som si vravel ze s dusami by som takto isto nesiel
Mam okolo 70 kg.Jazdim tiez bezduse.A tlaky mam v predu 0.9 a vzadu 1.3.Neviem ci je to malo alebo vela ale zatial ideal.pride mi to dost cudne lebo na dusiach som jazdil v predu 1.6 a vzadu 2.
Veľmi záleží od kostry plášťa a bočníc. Papierové Schwalbe Lite Skin je nutné nafúkať trochu viac ako napr. Ikon EXO alebo Conti Protection u toho istého jazdca. A taktiež šírka ráfka zohráva dôležitú úlohu.
Ked je ta cervena udajne rychlejsia No uvidim.Chcel som povodne nejake z terenu,ale cvakol som ho kym boli kolesa este ciste,bez kosika,bez pumpy,bez kapsicky...To na rame je blato.Viem,prva je uplne zla,ale zavadzalo mi auto.
Nové komponenty nahodené. Dole šlo 507 gramov keď som povážil tie pôvodné.
Kľuky Shimano XT M8000
Predstavec Ritchey WCS C220 Stem
Riaditká Ritchey Superlogic Carbon Flat 710 mm
Sedlovka Ritchey WCS Carbon FlexLogic Zero 350mm
Sedlo Ritchey WCS Streem Carbon
Musel ísť aj nový lockout, kedže ten pôvodný sa mi podarilo zlomiť, zohnal som teraz také veľké čudo namiesto pôvodnej malej páčky, tú som objavil už neskoro na českom eshope, už keď táto bola na ceste
Rozdiel je cítiť aj keď dnes som sa len trochu previezol, sedlo tiež celkom fajn, som spokojný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: pivo nemám rád
84kg tlaky rovnaké.nic sa nezuje.opora a grip fajne
Kľuky Shimano XT M8000
Predstavec Ritchey WCS C220 Stem
Riaditká Ritchey Superlogic Carbon Flat 710 mm
Sedlovka Ritchey WCS Carbon FlexLogic Zero 350mm
Sedlo Ritchey WCS Streem Carbon
Musel ísť aj nový lockout, kedže ten pôvodný sa mi podarilo zlomiť, zohnal som teraz také veľké čudo namiesto pôvodnej malej páčky, tú som objavil už neskoro na českom eshope, už keď táto bola na ceste
Rozdiel je cítiť aj keď dnes som sa len trochu previezol, sedlo tiež celkom fajn, som spokojný
A prečo ti tak trčia skrutky na tom stĺpiku ako keby boli vykrutene?
Co je to za teleskopka a aky ma travel ?