Jaiub mňa len zaujíma,ako budeš spokojný s tými DT Swiss xr 361 ráfkami. Tiež som o nich uvažoval,ale vraj je to strašný alobal. Tak sa postupne zmierujem s tým,že xrká nebudú:/
Tak myslim ze na moju aktualnu vahu budu ok, ak sa nemylim tak sa pouzivaju aj na xr1501 kolesa a na tie som zle recenzie teda necital... Vzdy treba hlavne vyberat rafky podla toho na co su urcene a zohladnit svoje proporcie potom by vznikalo omnoho menej famov o papierovych rafikoch... uvidime po prvych jazdach v terene, zatial derem plaste po cestach
Stanlee neviem kde si toto čítal, ale ak sú 361 alobal tak potom neviem čo sa považuje za pevný maratónsky ráfik. Jazdím rok na 391 (trošku širšie) a pri mojich 85kg ani náznak nejakého poškodenia....
Treba si uvedomiť, že na diskusné fóra sa nechodí chváliť, ale buď haniť, alebo vyplakávať. Resp. hľadať riešenia problémov. Ak je niečo bezproblémové, priveľkú stopu to na webe nezanechá. A aj ak je nejaký výrobok rozšírený, vždy sa nájde nejaké % failov. To tiež robí falošný dojem nekvality. Takže plače na webe treba brať v tomto kontexte.
o xr 391 mi to priamo povedal majiteľ cykloobchodu a servisu, a velký bajkový nadšenec,na ktorého názor dám. A tiež pár negatívnych recenzíí so zahraničných webov, tu však tuleník dal veľmi správnu pripomienku. Nehejtujem,len sa zvedavo pýtam,nakoľko sám si chcem dať vypliesť kolesá a xr361/391 sú kandidáti,len sa obávam výdrže. Nerád by som bol,keby musím riešiť prasknuté ráfky a prípade chodiť na centrovanie kolies,ako na klavír. Trebárs moje OEM kolesá sú úplne bezzásahové,akurát teda ráfik široký 19mm váži dákych 530 g:)
keďže cez zimu nejazdím mám dostatok priestoru na upgrade môjho bajku. Tentoraz som si zmenil rajdy za širšie a dizajnovejšie a trochu to tam na nich celé upratal. Ešte sa zbaviť dvojpíly a budem spokojný.
Mal som ich len pár jázd - nevyhovujú mi - plávajú na blate. Komfort je však výborný, pretože sú to také "balóny", tmel nepresakoval, tlak držali veľmi dobre. Celkový dojem - na sucho OK, do mokra nie. Vo finálnom setupe som ich nahradil kombináciou Python/RR, časom pôjde namiesto RR dozadu Hut. Skeleton.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekný bajk inak