tak tato moja predhistorická šunka má už 11 rokov....ale zaťial stále šlape nikdy sa nič nepobabralo,niekedy sa ešte robili veci kvalitne....nie ako teraz..ale každú sezonu na nom makam 5-6 dní v týždni. Zatial iny nepotrebujem aj ked je to uz predhistoricky kusok,už som si nan zvykol...láska je láska Nevyzerá síce príliš vábne ale slúži spolahlivo. a mám v pláne s touto šunkou vyliezť aj na Chopok....
11 rokov? to uz boli vecka? nech sluzi aj dalej
- predstavec je povodny, sedlovku som vymenil v honbe za -110g.
- aj mne sa zda ze dakedy to robili lepsie. sice som uz na mojom 9 rocnom nieco povymienal aj pre poruchu, ale okrem vidlice ma nic z toho nenastvalo. pricom vidlicu nakoniec predsa len dobra dusa DI2F4Y opravila a funguje na inom bajku.
-ked pocuvam dookola, kolko tie moderne obycajne celoodpruzene bicykle zeru suciastok tak planujem dalsich 9 sezon pridat a srotovat sa nebude. mozno by to este chcelo keramicke rafy, hoci predny je este stale povodny. potom je aj vecko v zlom pocasi v pohode. a viac na mi na jazdenie netreba.
9 rokov vydrzalo: ram, hlavove, predstavec, radenie, brzdy okrem spalikov, prehadzovac,presmykac, predne koleso komplet, zadne okrem rafu, kluky, prevodniky, dokonca aj kazeta! ale ta coskoro celkom umre
11 rokov? to uz boli vecka? nech sluzi aj dalej
- aj mne sa zda ze dakedy to robili lepsie. sice som uz na mojom 9 rocnom nieco povymienal aj pre poruchu, ale okrem vidlice ma nic z toho nenastvalo. pricom vidlicu nakoniec predsa len dobra dusa DI2F4Y opravila a funguje na inom bajku.
-ked pocuvam dookola, kolko tie moderne obycajne celoodpruzene bicykle zeru suciastok tak planujem dalsich 9 sezon pridat a srotovat sa nebude. mozno by to este chcelo keramicke rafy, hoci predny je este stale povodny. potom je aj vecko v zlom pocasi v pohode. a viac na mi na jazdenie netreba.
9 rokov vydrzalo: ram, hlavove, predstavec, radenie, brzdy okrem spalikov, prehadzovac,presmykac, predne koleso komplet, zadne okrem rafu, kluky, prevodniky, dokonca aj kazeta! ale ta coskoro celkom umre
veru moj ma presne 11 rokov dnes som pozeral do zarucneho listu hehe.Za 11 rokov som na nom menil len sedacku,plášte ,reťaze,a samozrejme vidlicu,pretoze tam bola pevna....vsetky loziska mi drzia,tento rok idem akurat vymenit stredovu osku a to je vsetko...kazeta aj pila stale drži...prehadzovačka stale origoš....kostra je chrommolybden a drží ako šlak.Ten bicykel už toho zažil...ešte aspon 5 rokov na nom pokrutim.... ake je tajomstvo životnosti? kazdy rok na koniec sezony rozoberem vsetky ložiska a premažem obyčajnou vazelínou na autá a po každej druhej jazde očistím reťaz a namažem olejom na šijacie stroje
ake je tajomstvo životnosti? kazdy rok na koniec sezony rozoberem vsetky ložiska a premažem obyčajnou vazelínou na autá a po každej druhej jazde očistím reťaz a namažem olejom na šijacie stroje
ano ram mam na nom trochu vacsi ....no pred 11 rokmi boli horské biky ešte kdesi v plienkach,preto mam posed uplne dole ale v pohode,chrbat ma neboli, za par rokov vymenim kostru a idem dalej heee hee
tak tato moja predhistorická šunka má už 11 rokov....ale zaťial stále šlape nikdy sa nič nepobabralo,niekedy sa ešte robili veci kvalitne....nie ako teraz..ale každú sezonu na nom makam 5-6 dní v týždni. Zatial iny nepotrebujem aj ked je to uz predhistoricky kusok,už som si nan zvykol...láska je láska Nevyzerá síce príliš vábne ale slúži spolahlivo. a mám v pláne s touto šunkou vyliezť aj na Chopok....
pred cca 11-13 rokmi som mal podobny kellys... ale nizsiu radu. Comp 6000 ... ram to malo robeny ako GT ... tusim sa kvoli tomu aj sudili... bol to fajn bike... stal vtedy 7.000Skk a dost som na nom pojazdil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
triki to asi mysli tak, ze na vidle mas oproti spravnemu cannonu nieco naviac
vdaka zombi za foto.
ma 9 sezon a tesi sa na vase komentare
vdaka zombi za foto.
ma 9 sezon a tesi sa na vase komentare
Vyzerá celkom dobre na svoj vek, je pekný. Akurát ten predstavec sa mi nepáči, pôsobí na mňa staršie ako zvyšok bajku.
a takato?
veru moj ma presne 11 rokov dnes som pozeral do zarucneho listu hehe.Za 11 rokov som na nom menil len sedacku,plášte ,reťaze,a samozrejme vidlicu,pretoze tam bola pevna....vsetky loziska mi drzia,tento rok idem akurat vymenit stredovu osku a to je vsetko...kazeta aj pila stale drži...prehadzovačka stale origoš....kostra je chrommolybden a drží ako šlak.Ten bicykel už toho zažil...ešte aspon 5 rokov na nom pokrutim.... ake je tajomstvo životnosti? kazdy rok na koniec sezony rozoberem vsetky ložiska a premažem obyčajnou vazelínou na autá a po každej druhej jazde očistím reťaz a namažem olejom na šijacie stroje
Kto tu nadával na ten olej?
pred cca 11-13 rokmi som mal podobny kellys... ale nizsiu radu. Comp 6000 ... ram to malo robeny ako GT ... tusim sa kvoli tomu aj sudili... bol to fajn bike... stal vtedy 7.000Skk a dost som na nom pojazdil.