Aspoň je ten papier od iných odlišný a len pre pripomenutie, platí to čo je napísané pod popisom v poznámke na b-f
Apropo keď sa to tak vezme, každý LP je tak trocha hnusný, veď je to nehorázna tuctofka. Čiže môj je hnusný 2-násobne a som na to právom hrdý
to kimlo: fotené Nikonom D60 so seťákom na 55mm [size=85](dá sa to vyčítať aj z EXIFu z fotiek)
to lio: heh to si myslel dať dole kvôli fotke? Pred fotením som dal dole akurát podsedlovku Lebo inak kosik na flasu mi tam treba, plast za pastorkom nie je zlá vec, kamošovi keď si to dal dole, tak sa mu reťaz zaplietla do š*****v trocha (viem, záleží to aj od nastavenia prehadzovačky) no a rohy, tie zatiaľ dole nepôjdu, som si zvykol na nich[/size]
to asi jazdite okolo bloku v takych batozkoch sa nosi voda (samozrejme), jedlo, oblecenie, naradie (servisne veci ako nahradne duse, multinaradia, mazadla...) pripadne fotaky, mapy a podobne chcel by som vidiet normalny viac-ako-poldnovy vyjazd mimo civilizacie bez batohu
je mi jasne ze na hodinu vonku za mesto batoh netreba
Aké mazadlá človeče.Náhradnú dušu,pumpu a multikľúč vozím v podsedlovke.
Vodu vo fľaši.A pochybujem,že jazdíš na 12 hodinové výlety.Jedlo mi stačí musli tyčinka možno dve.Viac nie je treba.
ano presne take jazdim... a na batoh to nemusi byt prave cez 12 hodin, na hocijakom normalnom vyjazde proste z jednej tycinky nevyzijem mazadla, no to by si chapal, keby si skusil nejaky dlhsi vylet, najlepsie cez 100km, najlepsie cez nejaky ten dazd aspon ja v takych podmienkach mam retaz uz kompletne suchu a teda treba mazat
Aké mazadlá človeče.Náhradnú dušu,pumpu a multikľúč vozím v podsedlovke.
Vodu vo fľaši.A pochybujem,že jazdíš na 12 hodinové výlety.Jedlo mi stačí musli tyčinka možno dve.Viac nie je treba.
Hmm,fľaša vody,to nie je ani na dve hodiny,samozrejme pokiaľ nie je k dispozícií príslušné množstvo občerstvovacích podnikov ,ale v horách ich moc nebýva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Apropo keď sa to tak vezme, každý LP je tak trocha hnusný, veď je to nehorázna tuctofka. Čiže môj je hnusný 2-násobne a som na to právom hrdý
Ja asi asi spojím Intense s Titusom
Martin neklam, vieme že si chcel čo najviac ušetriť ... hehe. Hlavne nech to jazdí, Detaily sa dotáhnu
s REBOU vyzerá krajšie
túto mám aktuálne na pozadí
cim si fotil ?
to lio: heh to si myslel dať dole kvôli fotke? Pred fotením som dal dole akurát podsedlovku
je mi jasne ze na hodinu vonku za mesto batoh netreba
//modi, mozete to presunut kamsi
cim si fotil ?
ja by som tipoval, ze to fotil fotakom
Hmm,fľaša vody,to nie je ani na dve hodiny,samozrejme pokiaľ nie je k dispozícií príslušné množstvo občerstvovacích podnikov