Ja nam problem s xt ,xtr ,ze ked niekde skocim do blata a zanesie sa kufor ,tak to nechce vypinat a ked treba v technike pridupnut tak bocak. Su v tomto slahace lepsie?
ak si dobre pamatam ( ruku do ohna za to nedam) ale pred rokom stali tie carbon look na b24 okolo stovky a kedže shimano ma sralo tym lockavym zvukom pri tahani smerom hore a robil mi to uz treti par, nemal som ale nikdy xt verziu, len tu nizsiu.... a xt stali tusim 150 a vaha bola zrovnatelna, tak ten look vysiel lepsie... po roku a nejakych 3000 plus km s nimi nie je ziadny problem... ale az teraz som ich zacal jazdit s origo kuframi co k tomu boli, lebo som ich nahodil az na nove zimne tretry a s nimi funguju este lepsie ako s opotrebovanými sh kuframi.... za vyskusanie tie pedale urcite stoja, ked niekto chce brat nove
Tu moje predbezne xc/bc/enduro nicolai gam pre velkych a tazkych chlapov, 11,95kg na dusiach. Dalsie foto neskor, este nemam uplne hotovo. Cghyba mi chranic vidlice, snad uz cosoko pride postarka
zatial takto. od serie vymenene kolesa,kazeta,kluky s prevodnikom, radenie, gripy. este pojde overene sedadlo. Vaha v Lku s pedalmi, zdvihy 120 a foxa 34, myslim, ze moze byt na to,ze tam nie su ziadne gramarske komponenty a okrem sedlovky a ramu nic v karbone.
chemlon no pri mojich 185 a 72kg uz tazko zhadzovat,ked mi vsetci vravia,nech priberiem Dano5 dik, uvidime, ale kedy to bude neviem, do blata sa mi s nim nechce, pockam na primrznutie, este musim poriesit ochranu spodnej ramovky,kedze tam nic nie je
Dano5 mal som teleskopku len na jednom biku, este na sparku,ale mal som s nou len problemy, v zime ma nechala 2x v stychu...viac problemov ako radosti,posledne 3 roky bez teleskopky a nemam potrebu, viem ake su vyhody,ale...jazdim pomaly
chemlon no pri mojich 185 a 72kg uz tazko zhadzovat,ked mi vsetci vravia,nech priberiem Dano5 dik, uvidime, ale kedy to bude neviem, do blata sa mi s nim nechce, pockam na primrznutie, este musim poriesit ochranu spodnej ramovky,kedze tam nic nie je
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak si dobre pamatam ( ruku do ohna za to nedam) ale pred rokom stali tie carbon look na b24 okolo stovky a kedže shimano ma sralo tym lockavym zvukom pri tahani smerom hore a robil mi to uz treti par, nemal som ale nikdy xt verziu, len tu nizsiu.... a xt stali tusim 150 a vaha bola zrovnatelna, tak ten look vysiel lepsie... po roku a nejakych 3000 plus km s nimi nie je ziadny problem... ale az teraz som ich zacal jazdit s origo kuframi co k tomu boli, lebo som ich nahodil az na nove zimne tretry a s nimi funguju este lepsie ako s opotrebovanými sh kuframi.... za vyskusanie tie pedale urcite stoja, ked niekto chce brat nove
Presne toto ma tiez na Hugene znervoznilo. Ked som sa skludnil a sadol za comp, nasiel som videonavod, ako to do 15 sekund elegantne odvzdusnit
Seriovka s pedalmi
Dano5 dik, uvidime, ale kedy to bude neviem, do blata sa mi s nim nechce, pockam na primrznutie, este musim poriesit ochranu spodnej ramovky,kedze tam nic nie je
Dano5 dik, uvidime, ale kedy to bude neviem, do blata sa mi s nim nechce, pockam na primrznutie, este musim poriesit ochranu spodnej ramovky,kedze tam nic nie je
da sa kupit aj 1m https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/ochrana-ramu/effetto-mariposa-shelter-roll-wide-off-road-ochranna-folia-5m-rolka.html
Ono sa to nejako vylučuje znížiť hmotnosť bajku aj tú svoju?