Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ddemo, no toto som si tiež myslel ale je to v pohode. Je tam v zábere cca 11 zubov.
Daj do tlaku klasický bike a zo spodu pri povolenej spojke na prehadzovačke odťahuj reťaz a zistíš koľko ich je vlastne v zábere. Moc sa to veru nelíší. ( samozrejme hrá úlohu stav reťaze a prevodníku )
Zo začiatku mi reťaz vystrelila ale to som mal nový prevodník a vyťahanú reťaz. Teraz drží a ani v bordeli bez vodítka nepadá. Pomáha tá horná kladka.
u retazoveho prevodu je uhol opasania takmer nepodstatny -> ako dosledok elasticity realnych materialov (a na zaklade bradatych empirickych zisteni) su v zabere retazoveho prevodu tak 3 zuby (ich zatazenie je distribuovane nelinearne)....
Ahoj hladal som rám ktorý by pokryl väčšinu môjho jazdenia (krátke jazdy po práci, občas nejaká celodenka,jednoduchšie traily) + uvažujem že by som skúsil bikepacking. Chcel som skúsiť oceľ tak som sa dal do pátrania po fórkach a recenziách, a najviac sa mi z vhodných rámov páčil stanton
Dlho som poškuľoval po Kellys Gate 90 r. 2022, v tej "kaki" zelenej je to podľa mňa nádherný bajk. Rozpočet ma ale na jeho cenu nijako nepustil. Po zváženi finančných možností a reálnom využití, hobby potulovaní sa okolím Nitry, som bol rozhodnutý pre nižšiu radu Gate 30, kde som už len čakal na dostupnosť veľkosti XL. Až kým som nenarazil na túto krásku - KONA Kahuna, dostupnú vo veľkosti XL a este aj v akcii, som jej neodolal.
Pridávam svoju novú raketu SCOTT SPARK 910. Ešte vymeniť tie 2kg kolesá a kľuky a myslím že sa dostanem tesne nad 11kg....ale už teraz jazdí neskutočne
Doladený do sezóny. Kupovaný v decembri. Odvtedy: kolesá zmenené na bezdušáky, nahodená teleskopka Reverb 150 mm, vymenené kľuky za karbónové Truvativ, vymenené sedlo za dlhšie Selle Italia, radenie zmenené za grip shift. Pôvodne som chcel nechať Sram gripy, ktoré k nemu boli, ale dal som tam zrezané Esi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj do tlaku klasický bike a zo spodu pri povolenej spojke na prehadzovačke odťahuj reťaz a zistíš koľko ich je vlastne v zábere. Moc sa to veru nelíší. ( samozrejme hrá úlohu stav reťaze a prevodníku )
Zo začiatku mi reťaz vystrelila ale to som mal nový prevodník a vyťahanú reťaz. Teraz drží a ani v bordeli bez vodítka nepadá. Pomáha tá horná kladka.
na Bespoke 2022 bolo k videniu taketo riesenie obopnutia prevodniku retazou u jedneho stavitela...