Ma to nejaky vyznam zhadzovat vahu na biku ktory sa na kopec dostane max lanovkou?
Má , citelny rozdiel je poznat napriklad ked to nakladas do lanovky .
A ked nejdes lanovkou tak na takych rychlebskych stezkach urobis na 6 dnovej dovolenke 3600 vyskovych metrov a 121 km a tam ta uz tych 15.3 kilo zacne trocha hnevat avsak na druhej strane na zulovom enduro podklade ktory tam je sa budes radovat ze mas k dispozicii perfektnu tuhost ramu a vacsie zdvihy ako vtaka.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
mne bije do očí aj ta ,,homemade,, ochrana zadnej stavby 😅
ak človek chce len ochranu a nerieši vizuálnu stránku tak potom fajn ale inak to vyzera hrozne 😅
Haha, no tá ochrana je pozostatok ešte z čias keď tam bolo Sram NX radenie, tá brzda sa po pár 100 km uvolnila a absolutne to nedržalo reťaz a trieskala úplne všade, takže toto bolo riešienie v čase Covidu keď som čakal niekoľko mesiacov na nove radenie aj s prehadzovačkou. Odvtedy sa mi to nejako nechcelo riešiť.
V ramienku je "clutch" ktorý vytvára odpor aby reťaz nelietala a bola napnutá. Po nie veľmi dlhom čase ale sa to rozhodlo povoliť a reťaz tým padom začala okrem búchania o zadnú stavbu aj lietať hore dole po kazete. Na shimano prehadzovačkach máš zapínateľnú tú brzdu, spojku whatever you wanna call it. Sram to vola roller bearing clutch.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
V poriadku, ale ty si spominal radenie a nie prehadzovacku. A ked si mal NX prehazku tak tam si vies tou "clutch" tak akurat locknut ramienko cim sa ti uvolni pnutie retaze napr ked davas dole koleso. Cize stale nerozumiem tvojmu vysvetleniu ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nevedel som ze endura sú určené na lanovku... Načo sú potom zjazdaky? ?
Edit: na ten Nicolai sa dá pozerať aj keď bude odfoteny zospodku... ?
Má , citelny rozdiel je poznat napriklad ked to nakladas do lanovky
A ked nejdes lanovkou tak na takych rychlebskych stezkach urobis na 6 dnovej dovolenke 3600 vyskovych metrov a 121 km a tam ta uz tych 15.3 kilo zacne trocha hnevat avsak na druhej strane na zulovom enduro podklade ktory tam je sa budes radovat ze mas k dispozicii perfektnu tuhost ramu a vacsie zdvihy ako vtaka.
ak človek chce len ochranu a nerieši vizuálnu stránku tak potom fajn ale inak to vyzera hrozne 😅
A dik za edit fotky vyššie.