líška:
vymením ti tú command post sedlovku za bbb skyscraper
inak super, toto enduro sa mi páči... len v recenzii na bikeradare veľmi neochválili toho lyrika...
Podla mna to Enduro Speslovci trochu dost dodrbali, a to tym, ze sa tam neda pouzit pruzinovy tlmic. Preto ma u mna tento bike jedno velke minus. Ak by sa tam dal napasovat pruzinovy tlmic, tak Nomad ma veeelkeho konkurenta.
žigo: ja by som si tie ráfy určite nedal. Tiež je to jedina vec ktora mi tam kole oči. Nie je moja kára Ale TONY-ho. podaktorí ho poznajú aj osobne. Čo-to už pojazdil s foristami Moja bicygľa je ešte stále under construction
Peršing: tiež som toho názoru. Hned by som tam šupol Dhx-a
Načo by tam ktosi trepal pol kilový pružinový tlmič,, Enduro vyzerá fajn,teda až na tú modrú vežičku čo trčí nad predstavcom ,ale počítam,že to tam je snáď len dočasne
@ Lisiak(Tony),nieje to nove Enduro take hrozne...nejake detaily ako tie modre kuzky nad predstavcom a tie rafky mi tam tiez moc nepasuju,ale to nejazdi(mozno by Tony mohol po case napisat skusenosti a pomer-vaha/vydrz...) ad pruzinovy tlmic,ak niekomu nechyba,popripade staci dhx air tak pohoda
kubad ten vyplet nema chybu
nadherne mladenci, de1mos to iba cele pok.rvil s tou ciernou a cervenou, vobec sa to nehodi. biela je tam mnam.
to su x2 tie brzdy? pri oboch, btw co hovorite na nove "race"? od janauara by mali byt available
su nadherne, mam ich teraz ako plochu na booku
akurat neviem ci bude aj ofic verzia paky s tou zelenou paskou "race", nieco pisali myslim ze bude ina, ale niesom isty. Ja som nasiel aj cenu 175 L
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vymením ti tú command post sedlovku za bbb skyscraper
inak super, toto enduro sa mi páči... len v recenzii na bikeradare veľmi neochválili toho lyrika...
ok, tak mi ho teda mozes poslat cely ako je
Lisak sa zas vyhral a nemalo, nestacia ti hopy naboje?
Kubad skoda toho ohozu. Ale zas je to funkcni no.
Rafky a predstavec su nejake grcne
Peršing: tiež som toho názoru. Hned by som tam šupol Dhx-a
víc fotek a popis je tady: http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7885.html
hotový ale ještě úplně není
Ja že aká fasácka Merida. Len keď som sa pozrel, koho je až vtedy som si pozrel bližšie nápis
víc fotek a popis je tady: http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-7885.html
hotový ale ještě úplně není
Velice pekný bike ale tie kľuky tam vôbec nepasujú co tak XTR inak TITAN je TITAN
to je paráááda
čisto čistá moja predstava
titan + DT SWISS + SPINERGY
TUHOST + POHODLIE + VÝKON
potešilo
Tak napriklad pre lepsiu kvalitu utlmu a vacsim moznostiam nastavenia, nehovoriac o tom, ze vzduch sa v citlivosti na pruzinu este stale nechyta.
kubad ten vyplet nema chybu
to su x2 tie brzdy? pri oboch, btw co hovorite na nove "race"? od janauara by mali byt available
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=46549
jinak s touhle pákou bude celá řada brzd, Race je jen Top provedení
akurat neviem ci bude aj ofic verzia paky s tou zelenou paskou "race", nieco pisali myslim ze bude ina, ale niesom isty. Ja som nasiel aj cenu 175 L