Dik. Uzijem si 5 minut slavy, kym sem nedas noveho Pomaranca.
Tlmic ma obe nastavenia (rebound aj velocity) na M, ale je to specificky ladene pre LV. Mam za sebou 2 jazdy, viac-menej po asfalte a zatial som v pozitivnom soku zo spravania biku.
Ale nemozem zarucit, ze casom nieco nevymyslim. Uz mas skusenosti s CTD?
chrinik: Ono u LV moc nenavyberas. Bud cierna alebo raw, alebo lubovolny odtien v cene Tesco biku. Raw moze vyzerat dobre (vid Listerova 301 na BF), ale cierna je cierna. Ta je ako zemiaky - hodi sa ku vsetkemu.
Veru, pomarančovi treba vymyslieť nové meno.
A ešte nemám rozumné fotky, čo za to stoja. Tak to nebude 5 minút a myslím, že Liteville sa nedá len tak prehľadnúť.
Ja mám velocity na L a rebound na XL (čo si prekladám ako extreme light? z toho som bol prekvapený, ešte som nevidel) a citlivosť je porovnateľna s DHX Air, takže neplánujem pitvať.
Skúsenosti nemám no podstata bude zrejme založená na Boost valve a určitej obdobe RP23. Takže nič prekvapivé nečakám, akurát, že vymysleli nejaký špeciálny kľúč, aby si už nikto tak ľahko nevyskrutkoval kolečko odskoku a páčku propedalu von.
Ale velocity tune u BV sa už nedá tak jednoducho znížiť. Ale pracuje sa na zháňaní planžetiek.
je to dobré,geometria MK 11 má viac položený hlavový uhol,s touto vidlou to bude okolo 66 stupňov,to z kopca pofičí ...
aj horekopcom to pôjde velmi dobre,stačí prepmúť tlmič na Climb,výrazne sa tým zníži SAG,mám odskúšané
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
krásavec !
Vdaka vsetkym za komenty.
Mi hned prislo na rozum ked som videl dalsi cierny LV. Inak paradny, zasluzi si aj lepsie pocasie
Super bike, gratulujem.
CTD tlmič máš na L? Už netreba pitvať ako RP23 čo?
Tlmic ma obe nastavenia (rebound aj velocity) na M, ale je to specificky ladene pre LV. Mam za sebou 2 jazdy, viac-menej po asfalte a zatial som v pozitivnom soku zo spravania biku.
Ale nemozem zarucit, ze casom nieco nevymyslim.
chrinik: Ono u LV moc nenavyberas. Bud cierna alebo raw, alebo lubovolny odtien v cene Tesco biku. Raw moze vyzerat dobre (vid Listerova 301 na BF), ale cierna je cierna. Ta je ako zemiaky - hodi sa ku vsetkemu.
A ešte nemám rozumné fotky, čo za to stoja. Tak to nebude 5 minút a myslím, že Liteville sa nedá len tak prehľadnúť.
Ja mám velocity na L a rebound na XL (čo si prekladám ako extreme light? z toho som bol prekvapený, ešte som nevidel) a citlivosť je porovnateľna s DHX Air, takže neplánujem pitvať.
Skúsenosti nemám no podstata bude zrejme založená na Boost valve a určitej obdobe RP23. Takže nič prekvapivé nečakám, akurát, že vymysleli nejaký špeciálny kľúč, aby si už nikto tak ľahko nevyskrutkoval kolečko odskoku a páčku propedalu von.
Ale velocity tune u BV sa už nedá tak jednoducho znížiť. Ale pracuje sa na zháňaní planžetiek.
Zatiaľ je však len všetko prehádzané z pomaranča na nový rám. Takže ešte prejde pár úpravami.
aj horekopcom to pôjde velmi dobre,stačí prepmúť tlmič na Climb,výrazne sa tým zníži SAG,mám odskúšané